9766
FIFA 06
-
#450 én még most sem álltam át pedig fél éve nem fifáztam, de probálkozom -
Kanál #449 én fifabuzi vagyok mégis órákat játszottam a pes demójával mert zsír volt az is -
#448 szerintem pes forumba aki ottvan,az mind fifáról állt át...
csak akarat kérdése,érdekes én rögtön láttam mikor pes3elé ültem hogy jobb mint a fifa,de rohadtul nem ment,adtam neki esélyt...és ittvan azota azzal játszok -
#447 tapasztalatra
fifásoknak először nem jön be mert else jutnak a kapuig és ez fura -
#446 És mire alapozod ezt? -
#445 nem fog menni P -
#444 A következő részt esküszöm, hogy ki is próbálom. -
#443 jaja nagyon tetszik nekem is,mikor spécin átveszi a labdát -
#442 Hozzáteszem,én is begyakoroltam az otb ilymódon való használatát, mert csak így lehetett lépést tartani a jobb online játékosokkal. Mire egész jól ment, addigra kitiltották az otb-ét az összes online kupából( hála Istennek) -
#441 és ismerős volt valahonnan P -
Rudee #440 UEFAba szerencsére már jobb volt egy fokkal. Nekem biztos nem fog hiányozni, legalább egyik gomb nem fog annyira elhasználódni :D -
#439 ilyen régen is volt a fifában
asszem a 200-esben minden beadás után óllozásos gól volt.
Meg a 2003-ban is volt, hogy honnan lehet lőni.
Ezért kell We8-al játszani, nincs két egyforma gól -
fatallerror #438 nekem a first touch control tetszik, hasznos kis újítás volt tavaly -
#437 lehet a 2005-nél és az UEFA-nal már így van abból nekem elég volt ennyi -
Rudee #436 Ja, a másik az S-sel fejelés. Azt kéne kivenniük, mert ha kapura megy akkor tuti gól. -
#435 tudom mire gondoltál
elnézem -
#434 Tényleg jó volt, csak apro gamerek olyan tökélyre fejlesztették a használatát, hogy másról se szólt a meccs, mint otb-vel előre vágni, majd ismét otb-vel beadni és gól.
Megnéztem egy videót valami nemzetközi kupa döntőjéről, már nem emlékszem melyik kupa volt. A lényeg, hogy a meccs rendes játékidőben 8:8 volt, és mind otb-és beadás utáni fejesgól. Lábbal egy gólt nem rugtak. Marha unalmas volt nézni -
Rudee #433 Nem a felívelgetés volt a baj, hanem pl hogy bedobás után 2 labdaérintésből gólt lehet(ett) lőni vele úgy, hogy a kapus ne mozduljon a lövésre. -
fatallerror #432 de te a fifa2006 fórumra gondoltál énmeg az egész SG fórumra és elnézést ha bármivel is megbántottalak volna ;) -
#431 Jó azt halottam hogy valakik felivelgették, de én vele tanultam meg gamepadon játszani.
Emléxem mindenki mondta annó multiban, hogy senkise használja annyit mint én.
Persze ez még a 2004 volt. -
#430 sztem te figyéljél P
én fórumot írtam
amúgy fene se akart belédkötni, te kezdtél el jönni ezzel a labdás dumával -
Rudee #429 Ötletnek jó volt, de a kivitelezés az már kevésbé. Sajnos túl hamar rájöttek hogy hogyan is lehet előnyt szerezni vele. -
#428 sztem jó volt az OTB
Én szerettem anno -
fatallerror #427 hát igen, néha nekem is az az érzésem h visszafele fejlődik a FIFA pl: régen volt create a player, kivették majd tavaly újra belerakták és villogtak h micsoda nagy újítás -
#426 Hát azért pár olyan dolgot megint nem látunk a játékban amiket már évek óta könyörögnek az EA-tól a rajongók. Olvasván a Chat Log-ot:
- nem lesz meccs közben dinamikusan időjárás (anno a EURO 2000-ben pedig az EA már megcsinálta, ki tudja miért most nem képesek rá)
- nem lesz havazás vagy téli időjárás (nem tartani sokban megcsinálni pedig, érthetetlen)
- a kapusokat még akkor sem állítja ki a bíró ha durván szabálytalankodnak és ebből 11-s lesz (ez nekik valós?)
Viszont jó hír, hogy kiveszik az OTB rendszert. Ideje volt. Gondolom ez az online játékosoknak jó hír. -
fatallerror #425 mondom h fórumot! figyéljél már 1 kicsit és ne akarj mindenáron belémkötni -
#424 nemis tudtam, hogy 4 éve van Fifa 2006 fórum :-) -
fatallerror #423 ezt a na fórumot na _:) -
Rudee #422 Dehogy, olvastam az írását :) -
#421 má melyik oldalt? -
#420 lehet 4 megnyerhető P -
fatallerror #419 4 éve figyelem az oldalt csak most regeltem ;) -
#418 tomtom csak nehogy magadra vedd azért írtam P -
Rudee #417 Én se neked írtam, csak úgy a népnek -
Rudee #416 A Nike licensz csak a labdákra vonatkozik, mezekre nem.
Itt a tegnapi chat szövege, több mint bíztató. Érdekes hogy egyik kérdésre azt feleli, hogy 44 stadion lesz. A stadionok listáján viszont csak 40 van. -
#415 párnapos reg :D -
#414 EZ nem neked szólt P -
#413 köszi, de ismerem az oldalt
te elég új lehetsz itt P -
Rudee #412 12 új stadion lesz a játékban, ezekkel összesen 40 pályán lehet majd focizgatni.
Az újak: Ataturk, Jose Alvalade, Millenium Stadion, Azteca, Estadio Da Bessa, Stadio De Luz, Seoul, Daegu, Dragao + 3 kitalált. -
#411 eszméletlen milyen hitvány