FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry kicsit nagy a kép..
ez jó is 2kar miatt meg logitech is 😄 ja és rezeg is.fifa 2005ben csak kapufánál rezgett remélem 06 ban többet rezeg majd 😛
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
mivan ez senkit se érdekel? 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Egyszerûen nincs annyi ujjam 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ennyi embe tévedne?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
...hát nemtom,sztem azért anyian már nem veszik a Fifa-t, mint amikor "egyeduralkodó" volt.
hagyták ugy ahogy van évröl évre ugyanaz a szar játék, csak a neve miatt veszik meg és fogják is sokáig venni
Szar Bayern, szar Bayern :)
PES RULZ<#nezze>#nezze><#hawaii>#hawaii>
...hu pedig régen mekkora Fifa fan voltam, dehogy hogy a szarba rontották el így a Fifa sorozatot az EA, máig nem értem!!!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megnyugodhatsz ez 2006os képek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bejáratott cím,meglévõ elfogadott alap,garantált x eladott példány.Hülyék lesznek törni magukat.
Majd talán a nextgen konzolokon,de ott sem aggódok,az elsõ szemkápráztató lesz,esetleg néhány újitással megpakolva,aztán vagy 3 évig ott is abból fognak élni.
íme a bizonyíték, ami elárulja, hogy egy átdolgozott FIFA 2005-öt kapunk...pár kép a PC verzióból:
FIFA 06 PC screenshot #1
FIFA 06 PC screenshot #2
FIFA 06 PC screenshot #3
FIFA 06 PC screenshot #4
FIFA 06 PC screenshot #5
FIFA 06 PC screenshot #6
FIFA 06 PC screenshot #7
jajj!!! ez egy kicsit lelombozó, de állítólag az aug 17-20 közötti Games Convention-ön egy csomó infót kapunk a játékról, plusz kiszivárgott, hogy a játék tartalmazni fogja az elsõ FIFA részt megnyitható extraként.... fasza... azt hiszik mert belerakják a FIFA 94-et még nem tûnik majd fel, hogy ugyanolyan csúnya a grafika! Köszi EA!!! Megint köszi!!!
Az X360-ban meg 3 darab 3 gigás proci lesz...
-mert azt ne mondja senki,hogy nem elég a "vas" (egy mostani jó konfigban)
-meg azt se ,hogy nem éri meg...sztem ez hülyeség
Amugy nem tudom pc-re vajon milyen zseniális ötleten alapuló,tartalmas,megújitó játék jött mostanában.
A sportjátékokat,platform,külsõnézetes akció játékokat,szinte az összes épkézláb autós vagy akármilyen verseny játékot elsõsorban konzolra fejlesztik.Pc-n a stratégia,szerepjátékok,és az FPS-ek maradtak.Bár az FPS és szerepjátékok nagy része már konzolon is vannak.Illetve ezek kifejezetten konzolos darabjai.
Hát stratégia és vérprofi szimulátor nem nagyon van konzolra,ez tény.