FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
ez fos 😄nekem ilyenem van:

sry kicsit nagy a kép..
ez jó is 2kar miatt meg logitech is 😄 ja és rezeg is.fifa 2005ben csak kapufánál rezgett remélem 06 ban többet rezeg majd 😛

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
nah.arra gondoltam hogy megjelenés után 2-3 héttel mikor már sokaknak meglesz a game indíthatnánk Supergamez ligát.mit szóltok hozzá?én vagyok vezetõ engem illet 1.csapat választása 😛 😄.na de komolyból csinálhatnánk.
mivan ez senkit se érdekel? 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Talán azért mert Európéban és az Usá-ban a Fifának van egy 7-8 éves elõnye a Pes-el szemben,ha csak a konzolokat nézzük.Ha meg a pc-t akkor még több.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gercse

egy ilyennel elég nehéz megcsinálni az otb-t 😄

gercse
én se használtam egyszersem mondjuk padem van és nincs rajta + kar amivel kezelni tudnám uugyhogy....

Johnny23
jó akkor Fifázzál sokat!!<#wave>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ezekszerint te nemtudod mit neveznek labdarúgásnak

Forrest Gump
Én meg azt gondolom, hogy nem csak az online része, hanem az egész úgy szar ahogy van<#wave>
Johnny23
<#nyes><#eljen>....1ébként,gondolom azért mert PES4 online része hagy némi kivetnivalót maga után

Igen.

Például azt az Off the ball-t sosem tudtam használni..
Egyszerûen nincs annyi ujjam 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Forrest Gump
Már megint Fifa vs Pes csata Fifa2k6 topicban.Engem végülis annyira nem zavar, de ha annyival jobb a Pes, akkor áruljátok má el, hogy az összes online bajnokságban, miért neveznek sokkal többen a fifa ligákba? Sõt, az ESL például nem is índít Pes ligát.
Ennyi embe tévedne?
gercse
az a másik, eszméletlen

Továbbá az sem tetszett, hogy minden évben más az irányítás...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Johnny23
ez tény viszont a PESévrõl évre 5 lépés elõnyben volt a Fifa-val szemen gamplayben (is), szoval nemvaloszinû,hogy most hirtelen csoda történik, pláne hogy a PES sorozat idén kifejezetten a gamplayre ment rá....de ne legyen igazam, de akkor is evvel a graf.-al ááááááá ((mondjuk a PES graf.ja is fejlõdhetne,de még igy is jobban bejön))

...hát nemtom,sztem azért anyian már nem veszik a Fifa-t, mint amikor "egyeduralkodó" volt.

gercse
épp ez a baj nem kombinálták tul
hagyták ugy ahogy van évröl évre ugyanaz a szar játék, csak a neve miatt veszik meg és fogják is sokáig venni

Szerintem túlkombinálták a FIFA sorozatot...

Rudee
Végülis a képekbõl sokat meg lehet tudni hogy milyen lesz a gameplay.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Johnny23
áááá figyelj a Fifa-t idén egyedül a graf.-ban való "pompa" emelte volna ki (talán a PES5 mellé), DE gameplay-ben sztem (sõt állítom ezek után graf.ban is) a PES5 lesz a befutó megintcsak és így viszont TORONYMAGASAN!!!

PES RULZ<#nezze><#hawaii>

Johnny23
....van egy olyan érzésem,hogy már a PES5-el be is hozzák a Fifa-t mozgások terén!!! A Konami-sok nem szaroznak,ha azt mondják,hogy animácioban+ mozgásban fejlõdik a cucc,akkor az ugy is van!!

...hu pedig régen mekkora Fifa fan voltam, dehogy hogy a szarba rontották el így a Fifa sorozatot az EA, máig nem értem!!!!!<#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom>

gercse
tavaly is ez volt

báttyó02
már igyis lemossa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
ha a PES felnõ a FIFA szintjére mozgások tekintetében lemossa azt

már csak abban reménykedhetünk h a játékmenet kárpótól a grafikáért bár én ezt is kétlem

báttyó02
ez ugyanaz mitn a 2005.

grizzly21
rókabõr a fifa. kész...

The Hedgehog
jaj már! tök mindegy milyen a konfig... látszik, hogy semmi sem változott nagy mértékben! a mezek ugyanolyan elmosottak, a hajak ugyanolyan mûanyagok, a textúrák ugyanolyan szörnyûek... nem hiszem, hogy szar konfiggal készültek volna szvsz

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
nem kamu... full official képek! magyar EA-tõl is megerõsítettek!

Rudee
Akkor Te más játékról beszélsz.

Istencsászár
igen madártávlatból fele ilyen ronda graf de silány de közelebbrõl ilyen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rudee
Azt is mondhatnák hogy mégis milyen konfigok készültek a képek. Már az UEFA CL is normálisabban nézett ki, mint a lenti képek.

én ingame videót várok a PC-srõl abból minden kiderül

Istencsászár
és azon nemgondolkoztál el hogy lehet a 2002,2003,2004bõl is?😊))))))))))

Megnyugodhatsz ez 2006os képek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

forza milan
és azon még senki se gondolkodott,hogy kamus képek,és 2005böl vannak kiszeve?mondjukm nemhiszem,de ha télleg ilyen lesz a grafkó,akkor egy nagy loooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!

nekem a PES5 már grafikailag is jobban bejön bár képek alapján ne ítélkezzetek mert azért videóból jobban lehet látni a dolgokat(a szép éles FIFA textúrákat amit paintben csináltak 😄)

Nincs itt semmi meglepõ,csak EA...
Bejáratott cím,meglévõ elfogadott alap,garantált x eladott példány.Hülyék lesznek törni magukat.
Majd talán a nextgen konzolokon,de ott sem aggódok,az elsõ szemkápráztató lesz,esetleg néhány újitással megpakolva,aztán vagy 3 évig ott is abból fognak élni.

Istencsászár
õõõ bárcsak viasz lenne még ki is nézne valahogy akkor ez valami ultralow poligigonso 256 szinû 2 cmesex pixeles ultragatyi szar a közönségrõl már nem is merek irni😄 mer nevetséges a menû azmeg hab a tortán bocs fifa fanok de ez negyon rossz😞))

PupákZoliag
dik mi ez viasz?

báttyó02
mekkora sz.r ....

Istencsászár
ezt sajna már nagyon régóta tudjuk... randa

The Hedgehog
khm a grafika sajnos nem fog túl sokat változni...

íme a bizonyíték, ami elárulja, hogy egy átdolgozott FIFA 2005-öt kapunk...pár kép a PC verzióból:

FIFA 06 PC screenshot #1
FIFA 06 PC screenshot #2
FIFA 06 PC screenshot #3
FIFA 06 PC screenshot #4
FIFA 06 PC screenshot #5
FIFA 06 PC screenshot #6
FIFA 06 PC screenshot #7

jajj!!! ez egy kicsit lelombozó, de állítólag az aug 17-20 közötti Games Convention-ön egy csomó infót kapunk a játékról, plusz kiszivárgott, hogy a játék tartalmazni fogja az elsõ FIFA részt megnyitható extraként.... fasza... azt hiszik mert belerakják a FIFA 94-et még nem tûnik majd fel, hogy ugyanolyan csúnya a grafika! Köszi EA!!! Megint köszi!!!

bodesz
nah.arra gondoltam hogy megjelenés után 2-3 héttel mikor már sokaknak meglesz a game indíthatnánk Supergamez ligát.mit szóltok hozzá?én vagyok vezetõ engem illet 1.csapat választása 😛 😄.na de komolyból csinálhatnánk.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

térjünk vissza a topik eredeti témájához ha lehet

mikor fog ez megjelennnni??????????????
Johnny23
...nemszóltam<#wow3><#zavart2><#dumcsi>

Hát pedig a mostani pc-k valószinûleg nem lennének elegek a nextgen konzolokra érkezõ játékokhoz.Azért vegyük figyelembe hogy egy Xbox még ma is a legtöbb Pc-s játékot tudja egész szép kinézetben produkálni,pedig az csak 700 megás proci,modositott Gef 3,és asszem 64 mega ram.
Az X360-ban meg 3 darab 3 gigás proci lesz...

Johnny23
én csak azt nem értem,hogy mért nem jönnek PC-re igenis a "tartalmas,megújító" játékok? amiknek pl.ilyen a grafjuk,mint a nextgen-re irt gammák???????

-mert azt ne mondja senki,hogy nem elég a "vas" (egy mostani jó konfigban)
-meg azt se ,hogy nem éri meg...sztem ez hülyeség

Amugy az utolsó 8-10 hozzászólás simán törölhetõ,mert semmi köze a témához.

Hát nem is konzolra fognak full reális repülõ szimulátort csinálni,abban biztos lehetsz.
Amugy nem tudom pc-re vajon milyen zseniális ötleten alapuló,tartalmas,megújitó játék jött mostanában.
A sportjátékokat,platform,külsõnézetes akció játékokat,szinte az összes épkézláb autós vagy akármilyen verseny játékot elsõsorban konzolra fejlesztik.Pc-n a stratégia,szerepjátékok,és az FPS-ek maradtak.Bár az FPS és szerepjátékok nagy része már konzolon is vannak.Illetve ezek kifejezetten konzolos darabjai.
Hát stratégia és vérprofi szimulátor nem nagyon van konzolra,ez tény.

Ma2ska
pc re meg 99% nem ér semmit.