FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg az volt még az észrevételem h sevcsenkoval elbasztam egy kihagyhatatlan helyzetet aztán meg stam ott dumált h mi a rákot csináltam,pedig õ volt leghátul a visszajátszás szerint,ugylátszik jól sprintel 😄
pont erõl beszéltem, háttal állva kivágja és átszáll szinte az egész pályán
a másik meg hogy erõs kapura lövést a kapus lábbal simán levesz
a másik meg hogy erõs kapura lövést a kapus lábbal simán levesz
egy meccset jáccottam tegnap és kijelentettem h nem rossz!
de ma már többet és.......
mér üvölti a közönség azt hogy MILAN MILAN, egy psg vs. manchester meccsen?says
meg hogy a francba szabadít fel úgy egy játékos hogy háttal áll a félpályán túlra felszabadít egy lövéssel és pont emberhez megy!
ez reális foci?
de ma már többet és.......
mér üvölti a közönség azt hogy MILAN MILAN, egy psg vs. manchester meccsen?says
meg hogy a francba szabadít fel úgy egy játékos hogy háttal áll a félpályán túlra felszabadít egy lövéssel és pont emberhez megy!
ez reális foci?
Hi!Légyszi adjatok egy linket ahonnan le tudom tölteni!A FH-ról nem tudom.Állandóan visszaszámol 4mp-rõl,de semmi.Köszi
Amúgy milyen?
Amúgy milyen?
egyébként az a gól viszont egy gyönyörû szabad kapufa utáni üreskapu volt. Van aki már közel 50% osan tolja a szabadot?
nemtom én minden fifát láma szinten keztdek most 2:1 re szoptam, aztán mindig ujbol megtanulom a fifát. nem tudom amit most kaptam nem az extras csak 1024es az milyen nehézség. Egyébként a 2005 1024en szaggatott most meg a 06 szebb graffal közel tökéletes és tuti h 1024...
nekem annak tünt
szerintem az alap az semi pro
én egy 1024*768*32 kérnék biroval partjelzõvel - pro nehézségi szinttel. ha megoldható:
[email protected]
Thx
[email protected]
Thx
pontosan mi?
felbontás mekkora legyen?
nehézség?
felbontás mekkora legyen?
nehézség?
extra config: 1600x1200x32-es felbontás, absolute perfect kapus, szigorú bíró, world class nehézségi szint
felbontás még nem oldotott meg gondolom.
egyébként n megszoktam h 2005ben csak sargat szokott adni de most ugy szorja ki az embereket hogy alig maradnak a pályán lol
egyébként n megszoktam h 2005ben csak sargat szokott adni de most ugy szorja ki az embereket hogy alig maradnak a pályán lol
esetleg nagyon szigorú bíró, perfect kapus?
valakinek extra nehézség és 1600x1200x32-es felbontás?
dadek ,akkor meg tod csinálni?
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb