FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarán apró pixelek jelennek meg.
Najó képpontok P
És legalább vágd körbe
Viszont a füved szebb, milyen kártyád van?
Rumblepad2 ami ugye a hivatalos gamepadja úgymond azzal megtolja.
R1-el és R2-el lehet cselezni egyikkel simán a másik úgymond Freestyle
Najo viccet felreteve, tenyleg borzaszto.. tudom h csak demo, de akkoris. Jatekosok ugy csusznak a palyan mint a jeghoki korong a jegen. A grafika atalakitasa meg rettento nagy hulyeseg volt, sehogy se tudom atelni h ez egy focimeccs (PS jelleg bejaszik rendesen), a jatekosok kinezeterol meg mar nem is merek beszelni, olyanok mit a legkozelebbi diszkoban a kidobosracok. Eszem megáll. 😄 A kozonsegrol meg nemis beszelve 2006-van emberek..
Najo van némi poziziv is pl a radar sokkal hasznalhatobb. Viszont jo h csinaltak demot, mert mostmar legalabb tudom h ez nemkellessz.
Megyek is inkabb fifa05ozni. 😄
..Egyebkent a fifa05 jobban szaggat mint ez.. furi. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megtalaltam mashol, visszavontam a fent levot. Mar jon is lefele. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Maga a foci része nem rossz, kifejezetten élvezetes meccseket lehet játszani.
De nagyon zavart a grafika.Még a játékosok hagyján, bár, némely haja borzasztó, sõt itt-ott van textúra hiba is, de fõleg a közönség, mikor mondjuk egy szabadrúgáshoz készülõdünk, s háttérben láthatóak a 2d-s nézõk, mellettük az operatõrök, amik még 1996-ban is zsengén néztek volna ki, hát borzalmasan rontja az összképet.
Illetve, az általatok belinkelt kis videok (kapus a kapuban a labdával nem gól, de ha mellé megy az igen, és társai) alapján ez szerintem még így nincsen kiadásra kész állapotban.
Márpedig kiadják, mert ez jobb már nem lesz, sõt, lehet jókat játszunk is már vele - csak kár, hogy ez Fifa 2006, és nem Fifa 1996
Az EA Sports észrevehetné, hogy eltelt 10 év.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
na itt már jó :S
A Bugok Bugja <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
pl. amikor engeded hogy továbbguruljon a labda (L2), egyszer csináltam úgy pesben egy lefordulást, az jó lenne itt is 😄
akkor tolja meg hosszan, ha nyomod az r1-et!!
nekem az R2-vel csak lelassít, nem nagyon cselez, de ez jó arra, ha meg akarok állni, vissza akarom húzni a labdát..
ami van amikor jó csel van amikor hülyeség
Grusi jóhogy dicséri õ nem nagyon tud PES-ezni P
szóval ha nyomod akkor tudsz jobb analóggal cselezni (tulajdonképpen c) és akkor nem csinálja azt a hülye megtolás
tehát kétféleképpen lehet cselezni vagy R1 és mosgás vagy a most leírt
viszont ha semelyik jön a tologatós
egyébként ugy néz ki guru dicséri:
http://www.pcguru.hu/
...nem véletlenül sztem bár van ami nem OK (graf)
BUDA > miskolc.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
de eszméletlen volt,még köpött is a kezébe 😄
BUDA > miskolc.