9766
FIFA 06
-
beerka666 #3572 szerintem torrenten próbálkozz!Én már láttam 1csomó helyen.
-
jamky #3571 Ha tudja valaki,hogy honnan lehet letőlteni a FIFA street 2006-ot az szóljon!!! -
owen20 #3570 Mi az az isohunt?
Le lehet onnan tölteni jó lenne!
Segitenél? -
#3569 Na még egy.
-
#3568 Akinek kell, az letölti az isohuntról, és kiírja szépen magának... -
Greene #3567 ps2 re fifa 2006 eladó.
érdeklődni privátba
-
Nem egy nagy szám, de nagyon behalt a topic.:) -
Paparazzi20 #3565 Jó hír,hogy a PS 2-es Fifa 06 már elérhető!!Ha minden jól megy,akkor már csak pár nap a Pc-s változatig.Az NHL Pc-re 3 napra a PS2-s megjelenésre jött ki... -
#3564 az csak grafikai tuning bár sokmindent elront -
danyg #3563 Hopp, elírtam a kép URL-jét..
-
danyg #3562 Én is kipróbáltam a demot, nekem is nagyon bejött. Igaz még most is van egy-két grafikai bug...Persze az is lehet, h amit letöltöttem Bundesliga patch hekkelte meg a programot annyira, hogy az alábbi kép nem gól ;-))
Üdv mindenkinek!
-
#3561 -
#3560 nem igaz, hogy miért nem lehet segíteni annak aki segítséget kíván...
Írj egy emailt az EA supportjára, ott mond azt hogy megvetted a játékot csak elvesztetted és kapsz egy linket ahonnan le tudod tölteni!
lol -
#3559 persze innen -
jamky #3558 Tudja esetleg valaki,hogy honnan lehet letölteni a teljes FIFA 2006-ot? -
#3557 Haladok, egy 14 megás giffet már tudtam csinálni. -
Rossi1 #3556 Csaó!
Megnéztem a demót és tetszik a játék!!:))))) Végre valami kis változás. Lehet, hogy idén 2 focijátékkal is fogok játszani???:)))
-
Rudee #3555 -
Tom Tom #3554 kösz -
#3553 tom de a c is az sztem -
Rudee #3552 C nélkül is megy. -
#3551 nem a c? P -
SeLFisCH #3550 y vagy shift bill. Vagy ilyne dekzás visszahúzós csel shiftvmerre billentyű -
Rudee #3549 Shift + nyilak. -
Tom Tom #3548 Ne nevessetek ki de alapesetbe mivel kell bilentyűvel cselezni? -
#3547 heh :)
tehát ebben nem -
#3546 igen a fifa 2005-ben P -
#3545 hmmm az jó, azthittem az emberemet a nyilakkal irányítom
és tényleg lehet vele beinduló embert is irányítani? -
#3544 Cselezni, megtolni a labdát. Pontrúgásoknál írányt megadni, na és az emberkédet is azzal írányítod. -
#3543 én is ma rendeltem meg a gamepadot, rumblepad 2, csütörtökre már meg is jön.
amúgy az analóg karral mit lehet csinálni? -
#3542 Nem tom, hülye vótam. Valamiért föl sem merült hogy aksikat vegyek bele. Bár olyan sokat azért nem használtam. Ezen kívül is vannak hibái. Elég nehéz, túl nagy, és energiatakarékossági okokból ha e 1-2 percig nem nyúltam hozzá akkor kikapcsolt, és ilyenkor kellett neki vagy 5 másodperc, hogy reagáljon a gomblenyomásra. Úgyhogy többet nem veszek ilyet. -
#3541 de miért nem aksikat vettél? -
#3540 Tom, de gondolom hasonló a vezetékes is. Nekem a vezetéknélküli nem jött be, úgyhogy inkább a vezetékest veszem. Ami nekem van most, abba 4 elem kell, a gatyám is ráment a tartós elemekre :) -
#3539 Ez a cordless-es képe ! -
#3538 Ok, meggyőztél :) A képeken is jónak tűnik. Na megyek és meg is rendelem... -
#3537 -
#3536 -
#3535 vezetékest a másiknak a nevében benne van a cordless
Annyiban jobb hogy nem megy tönkre jobb a fogása és a gumijai P -
#3534 Köszi az infót. Amúgy tényleg rég voltam errefele. Most egy kicsit több időm lett játszani, és a két foci demó meghozta a focihoz a kedvem :)
Amúgy Te is ezt a Rumblepad 2-t használod? Vezetékest, vagy anélkülit? Mennyiben jobb, mint a régebbi Dual Action? -
#3533 gondolom ha az analógot lenyomod labosan lő