FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb mikor adják ki?
Itt valamennyire látszik a sky sportsos tábla.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hát hogy úgy van megoldva, mint a mez is. Kicsit megnyúlik a textúra a modellen. Kiszedtem az eredetiket, az EA logósat vettem próbaalapnak. Egy normális EA logo ugyanolyan szélességgel "torzítás" nélkül jóval magasabb lenne. Kicsinyítgettem aztán, végül 65%os magassággal lett jó.
Chelseafc.com-on talán van, bár ott meccs közbe is inkább a játékosokat fényképezik. Ha nincs rólajó kép, akkor még a skybet-es is menõ, de már nem ilyen sima sárga.
Azt jól láttam, hogy az eredeti táblák feliratainak magassága 65%ra van viszavéve?
Chelseanek szerintem Samsung (új fõszponzor), Barclays Prem. és Umbro.
A pes-esek tudják, hogy még meg szoktam effektezni, de ezt nem merem, mert a hülye progi még erõsít rajta tehát nem azt látom viszont szinileg ami a képen van.
Az elõzõ cl adboards-nál direkt vissza kellett vennem a kontrasztot
Az elõzõ cl adboards-nál direkt vissza kellett vennem a kontrasztot
Na ez lenne a Chelsea
Namost ugye a felsõ hármat rakja be adboards-nak tehát ha így beraknánk végig egyforma lenne.
Mivel valószínû ez lesz a Patchban gondoltam megadom nektek a lehetõséget- hátha van Chelsea rajongó- hogy melyik három legyen felül
Jelenleg a Fly Emirates-re, Orange-re és Barclays-ra vagy Skybetra gondolok.
Namost ugye a felsõ hármat rakja be adboards-nak tehát ha így beraknánk végig egyforma lenne.
Mivel valószínû ez lesz a Patchban gondoltam megadom nektek a lehetõséget- hátha van Chelsea rajongó- hogy melyik három legyen felül
Jelenleg a Fly Emirates-re, Orange-re és Barclays-ra vagy Skybetra gondolok.
Gondoljátok meccset nézek reklámtáblát készítek és közben kipróbálom? P
Leirása ennyi:
"Hab mir mal die Mühe gemacht und einen Datapatch für fifa 06 erstellt, die Teamnamen und Ingame Scripts sind wie immer alle bearbeitet worden. Ausserdem habe ich mein Final Gameplay von Fifa 2005 konvertiert so das man es jetzt auch schon für fifa 06 nutzen kann.
Installation:
Kopiere den in der rar Datei enthaltenen Ordner Data einfach in dein fifa 06 Hauptverzeichnis"
Kenny-t ismerve nem hasztalan
Leirása ennyi:
"Hab mir mal die Mühe gemacht und einen Datapatch für fifa 06 erstellt, die Teamnamen und Ingame Scripts sind wie immer alle bearbeitet worden. Ausserdem habe ich mein Final Gameplay von Fifa 2005 konvertiert so das man es jetzt auch schon für fifa 06 nutzen kann.
Installation:
Kopiere den in der rar Datei enthaltenen Ordner Data einfach in dein fifa 06 Hauptverzeichnis"
Kenny-t ismerve nem hasztalan
ja, miben más?
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
De alapban nem 2ga-sok a reklámtáblák
viszont nekem 2 GA-ban vannak kész
most kicsinyítem
Deha vállalod hogy kipróbálod kilinkelem 2GA-ban
viszont nekem 2 GA-ban vannak kész
most kicsinyítem
Deha vállalod hogy kipróbálod kilinkelem 2GA-ban
a demohoz légyszí mondjátok meg hol lehet letölteni mezeket
nemis, a barsza hol csapat :o
BUDA > miskolc.
bombagól :o
BUDA > miskolc.