FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Szar Bayern, szar Bayern :)
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Énse értem mi értelme egyidõben kettõnek, de Fifa 2005-ös kcsibol nem érdekel
Mondjuk egy XBox-os Fifa 2006-ot megnéznék de az meg korhatáros
a patched ezeket is kicseréli?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szval ha lesz több minta cserélgetni tudom deha ki nem találod hogy a szélén hogy lehet megoldani akkor addig marad az eredeti minta
100% helyzetkihasznlást még world classon se láttam, sõt, nálam pont a gép az aki 10-12 lövésbõl szokott 1-2 gólt lõni. A helyzetetknél meg jól kell lõni, itt nem csak nézi a labdát a kapus, hanem véd is. Ha sarokra lõsz, vagy az utolsó pillanatban csinálsz még egy lövõcselt is, akkor kicsi az esély hogy védeni tud.
Forza vecchio cuore rossoneri!
én megis változtattam és keresztben vastagabb is lett de hosszában nem csak középpen. Kilinkeljem?
Én általában innen belövöm a hosszúba és akkor a kapustól el kanyarodik.
Új füvet még nem próbáltam ki, éppen a mintázat eredetét próbálom megtalálni.
regisztrációs honlap pedig az easports.hu
Szuper szervezéssel ugyanakkor lesz az alábbi
A FIFA 06 megjelenése alkalmából az Electronic Arts országos FIFA 2006 "4v4" Focikupát szervez!
A versenysorozatra olyan 4 fõs csapatok jelentkezését várjuk, akik otthon érzik magukat a foci-, és a virtuális pályán egyaránt. A csapatoknak a verseny során mindkét színtéren meg kell küzdeniük: az elsõ félidõben hagyományos fociban, míg a második félidõben XBOX játékkonzolon mérik majd össze tudásukat. Az ország legjobb csapata az lesz, amely mind a füvön, mind a képernyõ elõtt maga mögé utasítja a többieket.
A bajnokságra 11 és 18 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik négy korcsoportban mérkõznek majd meg egymással. A regionális bajnokságok során korcsoportonként az elsõ két helyezett jut tovább a döntõbe, ahol a kategóriák legjobb tíz csapata méri össze tudását.
A csapatok számára a nevezés ingyenes, a nyertesek értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak.
A roadshow keretében számos egyéb programmal várjuk a helyszínre érkezõket: adidas Speedgun - kapura rúgó verseny, EA játékshow, gyereksziget, csocsóbajnokság, pom-pom lányok mûsora.
SELEJTEZÕK - REGIONÁLIS DÖNTÕK:
2005. szeptember 17. - Debrecen, Nagyerdõ-Békástó
2005. szeptember 18. - Pécs, Árkád bevásárlóközpont
2005. szeptember 24. - Gyõr, Gyõr Plaza
2005. szeptember 25. - Szeged, Széchényi tér
2005. október 1. - Budapest, Westend bevásárlóközpont
DÖNTÕ:
2005. október 2. - Budapest, Westend bevásárlóközpont
http://img173.imageshack.us/img173/9991/screen0eo.jpg
annó kérdeztem is miért lehet
Viszont bár dicséritek a füvet ha alaposan megnézitek láthatóak halványan az illesztési vonalak, de még mindig sokkal jobb mint az eredeti.
Ebben a patchban a fû és a reklámtábla részben a saját készítés a többi amit bepakoltam, de azért köszi.
A patch igen jó lett szerintem,grt hozzá!!!!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
az Interaktív Foci Kupa-ról
Az fh-n az van írva, hogy Fifa 2005-el kell játszani, de én úgy értesültem, hogy rendes focimeccsek lesznek aztán pedig Fifa 2006-al lehet játszani.
Még a logó is ott van és így hirdetik.
és remélem mostantól nem látok ronda reklámtáblákat P
Bár az adboardot kissé összecsaptam, nem volt kedvem méricskélni
a Playstation jele meg jobban mutatna kisebben, de azért elmegy :-)