FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
A creation Centre 2005-öt tudja valaki kezelni?

A srác szerint azzal lehet berakni a chantokat de én nem értem mit kéne megnyitni.
Rudee
First touch controllal veszi át a labdát, ezzel egybõl le is tud fordulni.
Becsúszásra rá kell érezni, csakúgy mint a jó passzokra. 4-5 védõ közt 3 támadóval is el lehet menni, csak 3 dolog valamelyike kell hozzá: cselezés, társ beindulása, first touch.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Raptorra kiadja Breki 2600 valahányas hozzászólását (mai), settings meg fifaecp.com.

bazza
Nekem egyikre se hoz ki linkes hsz-t...😞(

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
"aztán csak bepasz és a szintén jelzett first touch-al lefordulás"
No mivan?
Nálam az van, hogy már rég nincs az embernél a labda, mivel vagy 6-an körbeveszik a labdás játékosom, és ilyenkor már passzolni sincs idõ...(túl könnyen elveszik)
A másik, hogy minden becsúszást lefújnak, még azt is ami labdát ért. Jajj, pedig de szeretnék egy jót focizni! 😄D

Rudee
Demo Raptor vagy Demo Settings az ajánlott, utóbbinál a félidõ hosszát isátállíthatod. Alsó keresõ kiadja a linket.

bazza
Huhh...visszaolvasva láttam vmi kis foszlányt olyan progiról, amivel be lehet állítani a demót. mi a legfissebb verzió és honnan lehet leszedni?
Thx! 😊)

Breki33
jólvanna különben zdata P
Rudee
Asf 😊

Breki33
hát szedd le az egész asf-emet amit belinkeltem abban benne van a labda

vagy van a ball revolution

Amúgy speciel nem tudom mit köszönsz P
Breki33
Ez az

klikk

Igazából Sammy kéne hozzá õ meg tudná írni telepítõsen
Nekem vmiért nem csinálja meg a chants.txt-t
TomY92
Köszi Breki És még uccso kérsés_Õ Nem tom berakni azt a kurva szar labdáááátttttttt hiába ugy csinalom ahogy el van irva ti hogy csinaltatok mit hova ?

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Falconer
linkeld, meglátom mit tehetek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Breki33
tényleg nincs itt németes?

van egy német nyelvû chant importer leirásom
Breki33
Ez lehetetlen mivel egész zdata tehát minden egyben
esetleg az egyik -et nem másoltad be vagy késõbb felülirtad
báttyó02
figy feltettem a patch-ed,a füvet,csukákat,mezeket kicserélte,de a reklámtáblát nem

mit csináltam rosszul? 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
hát szerintem l1+A nekem legalábbis arra szépeket adott
Breki33
Áruld már el, hogy került neked vissza ez a ronda reklámtábla P
gabi89
Elmondanád nekem (nekünk) is<#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

báttyó02

Breki33
van itt valaki aki jó németbõl?
Forrest Gump
Hát az túlzás lenne, de néha tudok hasznos dolgot csinálni vele.
Breki33
ja a-val

asszem rájöttem mi a pontos keresztlabda

amúgy a labdatartásos cselezés megy?
grizzly21
nice one

Forrest Gump
Simán az 1-el(rumblepad2).
Na nem ezt csinálom állandóan😊, csak mikor egy kis változatosságra vágyom.
Breki33
milyen gombbal?

Akkor te angol focit játszol én inkább teknikásabbat
Forrest Gump
Én 3-4-3-ban nyomom, és egy kis hátul passzolgatás után ( legyen ideje felérni a szélsõnek),a balhátvéddel pontosan odazúdítom a jobbszélsõnek vagy fordítva.
Breki33
Az igazából nem tetszik hogy az L1+w nem mindig azt ugratja ki akit célszerû lenne illetve akit szeretnék
Breki33
de én arra gondolok mikor a pálya tulsó végébe iveli az alapvonallal párhuzamosan.
Breki33
Jaamondtam olyat, hogy bill-el jobb nyomni, na most ezt ünnepéyesen visszaszívom, ilyen cselezéseket labdatartásokat amiket mostmár mûvelek bill-el nem illetve nagyon nehezen lehetne így meg már rááll a kezem.

Soxor szinte automatikusan tartom egy csellel a labdát mig beindul a játékos.
Rudee
Ha csak egy ember van a szélen, akkor Q+W nagyszerû keresztlabdát eredményez.

Rudee
Vannak cselek, amit csak bizonyos játékosok tudnak megcsinálni...

ez olyan sport1-es <#idiota>

BUDA > miskolc.

Breki33
nekem pont elõször nem tetszett és most kezd tetszeni

Mondjuk azt énse tudom hogy azokat a hajszálpontos keresztlabdákat amiket a gép ad, hogy kell kivitelezni. Beadásnál elõször beinditom q-val.

Mint mondtam nem mindig az elõrejáték a célszerû.

Itt egy példa amivel vezetek most

Benyilaztam, régen egybõl felpasszoltam volna a kijelölt embernek, most kipasszoltam oldalra és direkt tartottam addig a labdát amíg a belsõ ember üresbe fut, aztán csak bepasz és a szintén jelzett first touch-al lefordulás és csak be kell gyalogolni a kapuig.
jAsOn VoOrHeEs
Jah megvan, Crop csodákat mûvel 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Nistelrooynak elsült a lába 😊 Az elsõ viden meg elfelejtettem eltüntetni F1-el azt a visszajátszós menüt, vagy mi az! <#idiota>

Hát ez a két elsõ videm, nem a legjobb minõség, de legalább 1MB alatt van 😛
Nemtom nekem nem sikerül úgy felvennem, hogy ne akadjon ennyire 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

báttyó02

grizzly21
jaja kicsit az erõviszonyok. pl fifában furcsa hogy mindenki ugyanugy cselez hol vannak a specialitások? na mind1

báttyó02
hát az tuti hogy nekemis nagyon fetudja baszni az agyam fõleg hogy egy nevenincs játékos huzogatja egy fél oráig a labdát ide oda,és nemtudom elvenni tõle ..

Terminátor14
Én is teljesen így voltam ezzel az elsõ meccs után....lövésem nem volt, a labda is alíg volt nálam...
De aztán játszottam kicsit, és a 4.-5. meccs körül már egész jól ment a dolog, 10 meccs után pedig szinte simán vertem a gépet sp-n...
Gyakarlás 😉

CSAK a Fradi

grizzly21
van igazság benne

bazza
Kipróbáltam a demot. Elõször tetszett, aztán majdnem agyvérzést kaptam. Hogy lehet így elbaszni egy játékot? Örömöt nem okoz, csak dühöt szül. Végre normálisan mozognak az emberkék, tetszene a dolog. De hogy egyszerûen nem ehet lapdát vezetni mert, a másik térkélen egyszerûen elveszik, bármit csinál az ember. Nem lehet pontos passzokat adni az A-val, és az ellenfél is túl erõs. egyszerûen úgy felbaszott egy a kr*** gém, hogy csak így tudom levezetni. szóval ne szóljatok be plz.... hagy utáljam kicsit!!!!!!
(persze ha van vmi megoldás az mi butítására, vagy aármi, akkor szóljatok)

jah, azt tudom én is 😛, sztem itt csak Q+D, de ki tudja... 😄

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Breki33
képként kell kilinkelni a gif-et
Breki33
nemtom, pesben igen P
TomY92
Hogy kell ide videot be tenni?:S

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

jaaa, nem Q+D. 2d-vel is lehet???

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Breki33
A fifa.db-t nem csinálod meg?
Breki33
pont gondolkoztam török-e a gyerek, hogy ilyet csinál
Breki33
az átemelés