FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A srác szerint azzal lehet berakni a chantokat de én nem értem mit kéne megnyitni.
Becsúszásra rá kell érezni, csakúgy mint a jó passzokra. 4-5 védõ közt 3 támadóval is el lehet menni, csak 3 dolog valamelyike kell hozzá: cselezés, társ beindulása, first touch.
Szar Bayern, szar Bayern :)
No mivan?
Nálam az van, hogy már rég nincs az embernél a labda, mivel vagy 6-an körbeveszik a labdás játékosom, és ilyenkor már passzolni sincs idõ...(túl könnyen elveszik)
A másik, hogy minden becsúszást lefújnak, még azt is ami labdát ért. Jajj, pedig de szeretnék egy jót focizni! 😄D
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Thx! 😊)
vagy van a ball revolution
Amúgy speciel nem tudom mit köszönsz P
klikk
Igazából Sammy kéne hozzá õ meg tudná írni telepítõsen
Nekem vmiért nem csinálja meg a chants.txt-t
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
esetleg az egyik -et nem másoltad be vagy késõbb felülirtad
mit csináltam rosszul? 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na nem ezt csinálom állandóan😊, csak mikor egy kis változatosságra vágyom.
Soxor szinte automatikusan tartom egy csellel a labdát mig beindul a játékos.
BUDA > miskolc.
Mondjuk azt énse tudom hogy azokat a hajszálpontos keresztlabdákat amiket a gép ad, hogy kell kivitelezni. Beadásnál elõször beinditom q-val.
Mint mondtam nem mindig az elõrejáték a célszerû.
Itt egy példa amivel vezetek most
Benyilaztam, régen egybõl felpasszoltam volna a kijelölt embernek, most kipasszoltam oldalra és direkt tartottam addig a labdát amíg a belsõ ember üresbe fut, aztán csak bepasz és a szintén jelzett first touch-al lefordulás és csak be kell gyalogolni a kapuig.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Hát ez a két elsõ videm, nem a legjobb minõség, de legalább 1MB alatt van 😛
Nemtom nekem nem sikerül úgy felvennem, hogy ne akadjon ennyire 😞
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De aztán játszottam kicsit, és a 4.-5. meccs körül már egész jól ment a dolog, 10 meccs után pedig szinte simán vertem a gépet sp-n...
Gyakarlás 😉
CSAK a Fradi
(persze ha van vmi megoldás az mi butítására, vagy aármi, akkor szóljatok)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!