9766
FIFA 06
-
bazze #5287 Nah durva jó müxik :))
A megoldás : ctrl+alt+del , deamon t kilőni a futo alkalmazások közül és láss csodát :)
lehet hogy valamit eddig én baltáztam el de jó és a tobbi nem érdekel :)
mlég jó hogy CS ben kevés az fps em és mindent kilövök előtte :) -
bazze #5286 Hát fasza nincs rá megoldás...
De elelött elindult csak a CS miatt kellet 1 winfos reinstall mostmeg nem akar müxeni...
eszem megáll -
#5285 Itt vannak Manchester mezek ezt berakhatnátok a zdata 4-be
klikk -
#5284 Milan sorry -
#5283 Inter mez megvan -
#5282 kéne Milam mez is 47-es -
#5281 oks
Killergyerek itt NINCS WAREZ ugyhogy örülök hogy beszéltünk VISZLÁT -
#5280 fogd már fel, hogy itt nem varezolunk
-
Killergyerek #5279 Please írjátok le hogy honnan lehet letölteni a Fifa 06-ot.
Ide létszi: [email protected] -
#5278 nem rakok ám be mindenkit csak a nagy csapatokat
elég macerás pakolgatni és ugyis lesz kit raptor
csak ezt a füvet nem bírtam már -
#5277 szólj ha atletico madrid, és parma megvan :P -
#5276 megvan a Juve P
t75__0_0_55 -
#5275 http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=125895&page=3&pp=15
most pl kéne egy Inter mez -
#5274 érrrrrtem
most már csak annyit mondj honann szedjek új mezeket :P -
#5273 kb de fseditorban érdemes az edit-ben berakni és utánna fatbig meg genbh
de a 4-es zdata-t nagyjából kivégeztem ha segiteni akartok az ötösben kéne megkeresni a mezeket illetve az ú mezek képeit
a 4-esben az angol és német csapatok vannak valamint a csukák -
#5272 yes műxik
-
#5271 egy dvd
-
#5269 jó részemről a téma lezárva, egyébként meg nem tudom rá a megoldást, mivel nem volt ilyen problémám, csak tudom hogy volt róla szó
de feltételezem ha más tudná a problémára a megoldást akkor már elárulta volna -
bazze #5268 Fyrex lehet volt róla szó hogy hibát észlel az exe csak értelmes választ nem adtak neki sem...
Azt irta valaki hogy másik képfájlt kell be mountolni.
Nah nekem mini image fájl al is szar -
#5267 Breki a mezcserélgetés csak annyi hogy bigGUI-val exportálom a fájlt, Fshed-al kicserélem a mezt, elmentem és bigGUI-val importálom az újat? -
#5266 lódd ki a feleslegesen futó prosesseket -
szabolcs17 #5265 jó de hol válaszoltál mert nem találom. Nem írnád le mégegyszer, hogy mit csináljak vele, hogy ne törjön. -
#5264 már szóltam Hedge-nek hogy rakja ki a banner alá hogy 'no warez' -
#5263 felfogtad no warez -
#5262 áááááááááá erről beszélek -
#5261 ezt már kérdezted
ha a törik akadot jelent arra már válaszoltam -
Killergyerek #5260 Csáá! Nem tudja valaki megmondani hogy honnan lehet letölteni a működő Fifa 2006-ot????? Nagyon megköszönném!!!! -
szabolcs17 #5259 2.00Ghz 384Mb ram Radeon 9550 videókártyám van, de mégis törik a grafika a játékban. De csak ennél a játéknál semelyik másnál nem.
Milyen drivert tegyek fel, hogy jó legyen? -
#5258 term igen de nem értek a progihoz most akarom tanulmányozni :P -
#5257 oks pontosítok, de nem kötök beléd legyen igazad ...
ne hülyeséget kérdeztél, hanem olyat amiről már volt szó
nah? hepi vagy? -
#5256 Thx! -
bazze #5255 Pfff... Nem azt mondtam hogfy minden hüeségre.
Ha ez hüeség és 1 ien kérdésre nem kellene választ adni akkor bocs azthiszem eddig tévedésben éltem... Azt hiszem ennél ebben a témában értelmesebb probléma nem sürün van :)
nem teccik ha warezröl kérdeznek, nem teccik ha az elinditással van probléma :)
akkor arr aválaszolsz hogy mivel lehet passzolni?
ez nem elég 1 értelmü??? -
szabolcs17 #5254 De ezzel a progival a fullba is lehet rakni? -
#5253 nem kell végigböngészni, alul van egy varázsos dolog, amit ugy hivnak: kereső -
#5252 keress rá alul hogy 'big gui' és ki lessz linkelve az fshed énis most szedtem le -
bazze #5251 :)
Írtam lentébb hogy tudom hogy itt nem kéne, de felidegesített a game hogy nem indul...
A másik hogy ha valaki tudja a pontos okát miért irja ezt a game akkor plz leirhatná neki sztem kevesebbe kerülne írni 3 sort mint nekem végig böngészni 1XXX hozzászóést... :))))) -
bazze #5250 :)
Írtam lentébb hogy tudom hogy itt nem kéne, de felidegesített a game hogy nem indul...
A másik hogy ha valaki tudja a pontos okát miért irja ezt a game akkor plz leirhatná neki sztem kevesebbe kerülne írni 3 sort mint nekem végig böngészni 1XXX hozzászóést... :))))) -
#5249 igen, beszéltem, beszélek, csúnyán de vállalom a következményeit és ha vki megemlíti hogy ne tegyem, akkor minimum elnézést kérek ...
azért kötök bele mindenbe hogy ne legyen rendszer az idiota kérdésekből és megnyilvánulásokból, ha mindenkinek mindig segitenék akkor mindig mindenki megkérdezne minden hülyeséget mert ugye én ugyis adom a szájukba a sült galambot -
#5248 csúnyán beszélsz és még neked áll feljebb? PPPPPP -
#5247 Rudee régebben kilinkelte