1338
  • IgH
    Nemtom egyeseknek mi a baja a graffal szerintem gyönyörű,egyedül mint mondtam a karakterek a kissé gyengébbek. A víz,meg a napszakok változása stb. eszméletlen. Meg csomóan pampognak,hogy nincs értelme a gémnek csak hentelni. Ez a pálya benn se lesz a teljesbe,szerintem direkt azért ilyen "4főt likvidálj" pálya mert mindegyiket másmódon kell és ezzel megmutatták mit is tud a játék. Ebbe még nincs sztori. Egyet nem értek viszont: Ugye mi a jó oldalunk állunk. Namost engem végig a demó során akármit is csináltam üldözött a yard,de a végén amikor a kocsival kellett menni már olyan szinten,hogyha nem volt 10kocsi a nyomomba akkor egy se.
  • Alwares
    Fúj hát ez nem túl szép. De ha jó akkor nem gáz a demo-t azért mindenképp leszedem...
  • GrimReaper78
    Uhh, tehát összegezzük: szar a grfika, az AI, az irányítás meg a fizika. Akkor mégis mi a jó benne? A főmenüje?
  • bepe79
    Csináltam pár ingame screenshotot:

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeJustCauseDemo%202006-08-24%2023-15-39-37.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeJustCauseDemo%202006-08-24%2023-15-44-14.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeJustCauseDemo%202006-08-24%2023-15-58-60.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeJustCauseDemo%202006-08-24%2023-16-14-96.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeJustCauseDemo%202006-08-24%2023-16-24-59.jpg
  • Gerbill
    A demo szigeten nics safe house?
  • Alwares
    A gamestar oldalán is kinn van már a demo és nagyon jól szedi. Szóltam hogy tegyék ki a gépigényt is, és hmm, elég alacsony nézzétek meg magáért beszél!
  • Sir Quno Jedi
    Nálam simán fut fullon és nagyon hangulatos. Bár szépnek erős túlzással sem lehetne nevezni és tök béna a fizikai, az AI, meg az irányítás. DE a gamma jóak! Csak a negyedik checkpointnál elkúrtam az időt és vége a gammának.
  • Lyan Kyj
    Öcsém, nagyon állat a játék!!!!! A grafika bámulatos, főleg a fá levelezése és a víz alatt a napfény bámulatos! Kicsit még dolgoznék az AI-n, meg a járművek vezetésén, de így is iszonyúan ott van a hangulat! Uh, első helyre lépett a várakozási listámon:)
  • JamesRyan
    hamr felbosszantott a játék,mert a gép maga beállított egy erős közepes grafot 1024x768 ban ,aztán full simán fut,soksok fa hagy tenger + mittudomén,de amikor elkezdődik a fight akkor mint az állat beszaggat,pedig nincs is a közelembe se senki+ nem egy crysis grafika...kiváncsi vok nálatok ez hogy műxik.amúgy hangulatos, tiszta farcry feeling a sziget.
  • Newfronter
    Nekem sem, simán FF-el töltöm, de úgy full-al szedi.
  • grebber
    Mindegy nemsokára meló van ,holnap meg már GS-on ugyis kintlesz lokálba!
  • IgH
    wwww.gamekapocs.hu-n vannak jó mirrorok. Én is innen szedtem. Szal már lejött toltam is egy kicsit,hát nem hittem volna,hogy ilyen jó. A grafika szerintem nagyon szép legalábbis a környezet,a karakterek kidolgozása mondjuk nem a legpöpecebb,de befér. Marha nagy hangulata van,amikor a gerillákkal megy a revolúción vagy éppen amikor repülővel üldözünk vkit meg kiugrunk belőle egy dzsippbe,szal az akrobatikus mozdulatok is helyén vannak. Nekem eddig az év meglepetése.
  • GrimReaper78
    dettó
  • grebber
    Nekem nem tölti le (FlashGet)
  • Newfronter
    demo (gyors)
  • Gerbill
    A worthplayingre is feltették, egy valamivel gyorsabb szerverre.
  • Gerbill
    Just Cause Single Player Demo
  • mucsácsó
    Nah, várjuk a demot, kíváncsi vagyok én is rá...
    amúgy mostanság egészen pofás demok érkeznek sztem! :)
    pl.: El Matador...
  • M@TriX
    baromi kíváncsi leszek...
  • Gerbill
    Just Cause PC demó megerősítve
    [2006. augusztus 22. @ 13:05 - Berkenye]
    Korábban már szót ejtettünk arról, hogy hamarosan várható a Just Cause demója, ám akkor még csak a konzolos változatot erősítették meg.

Most már azt is tudjuk, hogy a PC-s változat demója 550 megabájtos méretével helyi idő szerint pontosan augusztus 24-én, csütörtökön 18 órakor jelenik meg. Az egyjátékos kipróbálható verzió egyetlen küldetés tartalmaz majd, ahogy azt már korábban is megírtuk. Sőt, azt is tudjuk, hogy a demóban egy olyan szigetet járhatunk be, ami a teljes verzióba végül nem került bele.
    Gamestar
  • Gerbill
    Nemtudom, csak örülnék ha lenne benne, mivel az igencsak feldobná a hangulatát, és a demó is fergeteges volna, külön kis sziget, egy jó kis multiplayer. De eddig még nem olvastam semmit multiról sajnos
  • Crazy Mate
    Lesz benne multiplayer?
  • Crazy Mate
    Mikor jelenik meg?Rakétahátizsák is lesz benne?
  • csoola
    van rá esély h ez a game valamilyen szinten a total overdose rokona? mert az asztán csucs game volt
  • csoola
    és ha jobban megnézed akkor a lengövilla sem teljesen korrekt, a kerék közepe fölötte vanXD
  • Gerbill
    Bár kicsi az esély, de azért remélem a demoban lesz multiplyer.
  • csgj
    xD akkor megint szerencsétlen vok :((
  • Esrohnoil
    Nincs azzal semmi baj, most vette le a kezét a mociról h. elővegye a dzsekije alól a pisztolyt. :D
  • grebber
    Graffal semmi bajom,de lol a faszi jobb keze :D ilyenekre figyelhetnének azé!
  • Gerbill
    Pc-s kép
  • zolo
    VA gamestarban El Matadornak volt bétatesztje.MOst vagy te néztél be valamit , vagy a játéknak van több címe?....
  • Gerbill
    A repülőgépeknél szerintem is hanyagolni kellett volna, az autóknál valamivel jobb kimászás animációval még elviselhető lett volna, az sem rossz hogy ki lehet ugrani a kocsiból, az ejtőernyő sem egy rossz ötlet, az viszont már nagyon hogy egy mozgó járműre(akár repülőre is) kilövi a szigonyt és felemelkedik, mégpedig egyből
  • grebber
    Ez nem csiszolni kelett volna hanem kihagyni a francba!
  • Gerbill
    Nekem is tetszik az ötlet és a grafika is, csak azokat a kaszkadőrmutatványokat csiszolhatták volna, mert az hogy egy vadászgép pilótafülkéjéből kiugrik a gép hátsószárnyára elég furcsának tűnik.
  • csgj
    rendben. nem akarok vitába szállni senkivel.
  • Gerbill
    A felfelesztés alatt azt is értik hogy optimizálják. Erre az oldalra meg általában a hivatalosan kiadott gépigényeket szokták feltenni és ki is írja hogy ez kell neki ez van neked, tehát az nem a program hibája hanem a helytelenül bevitt adaté vagy az eleve hibás adaté
  • csgj
    jól van! nem mondtam, hogy sz*r. csak azt, hogy a tesztelők mondták. az ötlet meg a graf amúgy meg tetszik.
  • csgj
    pl a doom3-nál azt írta, hogy el se indul, közben még a felfejlesztett doom3 motoros quake 4 is majdnem maxon ment :O
  • Gerbill
    Milyen hülyeségeket?
  • Gerbill
    Én az ilyen értékelésekkel úgy vagyok ha nekem nem tetszik a játék csak akkor ítélem el. A Godfather-re is sokan mondták hogy szar nekem mégis tetszett.