1338
  • Laza
    Demot proszaltam ... nem rossz, igazai GTA feeling kicsit jobb kornyezetben ... kulonosen a helikopteres resz, es annak egyszeru iranyitasa bejott nalam.

Viszont az, ahogyan az autok 'mozognak' (ha lehet ezt annak nevezni) irdatlanul szanalmas. A kanyarodas, utkozesek, auto es talaj viszonya, stb annyira gagyik, hogy nagyon lehuzzak a jatekelmenyt. Nem hiszem el, hogy miutan mar megeltunk jopar GTA epizodot, ahol az autokkal eleg fajan lehetett banni, hogy mernek elent tenni egy ilyen fst :)
  • newc22
    Nem rossz a game!!! Esetleg a lenyugvó nap ellen nem lehet valamit csinálni??????
  • SötétBarom
    Kelleni fog? Te is előbb tanultál gépelni mint beszélni, ugye?
  • csoola
    én elvoltam a demoval, nemrossz gém, ha kijön nekem kelleni fog!
  • DanRyu
    Én sajnos 1-el sem találkoztam de nagyon kerestem még fel nem adtam!
  • Crash88
    lesz multi a teljesbe?
  • Istencsászár
    Ez a fizika totális hiánya:), legurulok a hegyeről embernek semmi baja, kocsival akkorse, máskor ugya ezt csinálom egyből meghal...
  • matyi08
    tegnap mikor játszottam, akkor tényleg min 2-szer neki kellett mennem. ma megint játszottam, és telibe, egyből meghalt. lehet, hogy tegnap csak súrolta. igaz elfeküdt...
  • Gerbill
    A teljes játékban valószínűleg olyan mértékű szabadságot kapunk mint a gta sorozatban, a demoban viszont csak naplementéig játszhatunk (hogy ne tudjuk unásig játszani), és minden küldetést végig kell vinni, mielőtt lenyugszik a nap. A területi korlát(tehát hogy nem lehet elhagyni a küldetés területét) valószínűleg csak azért van mert a demoban csak ez az egy sziget van és ha túl messzire hajókázunk akkor Failed.
  • CS@
    Elvesztettem a fonalat. Miről van szó, miféle mentés? A Demo –ban lehet menteni(mindössze egy checkpointal találkoztam)? Nekem úgy tűnt, ha a demoban eljön az éjszaka, akkor egyszerűen bukta az egész, ezáltal tulképp időre megy minden küldetés.
  • Crazy Mate
    Ok.
  • Istencsászár
    3*?:D nekitoltasz azt meghal :), vagy lelövöd, de a lényeg hogy a kocsijának az utját elkell torlaszolni vagy olyan helyre csalni ahonnan nemtud elindulni és akkor kivégezni...
  • matyi08
    nem kell megvárni, hogy eljusson a helikopterig. mikor ejtőernyővel ugrasz, rá a kocsija tetejére(arra, amelyik felett villog az a piros szar) aztán e, így kirugja a kocsiból, aztán 3× el kell ütni, és meghalt. utána mehetsz bármerre, de a feladatot is csinálhatod.
  • Istencsászár
    Melyik heli? az ejtőernyős küldi?
  • Istencsászár
    Hmm, annak meg mi az értelme? akkor ne játsz vele, ha túl nehéz, de inkább nagyon-nagyon könnyű a demo...
  • Crazy Mate
    Igen tudom,kb. a helikopterig jutottam el,aztán fölszállt rá,és engem meg itthagyott...
  • Istencsászár
    Nem, de még minden lehet, a demoban 1es küldiket idő alatt kell teljesíteni, de van olyan hogy amikor megcsinálod, akkor nemkell feltétlenül oda rohanni hogy folytasd, de ha jól vettem észre egy bizonyos sugárban belül kell maradni, mert ha túl messze kószál az ember a mission helyszínétől akkor véget ér a játék...
  • Crazy Mate
    Nem tudja valaki átküldeni a demoban lévő mentését?Én a demót sehogy sem tudom megcsinálni.
  • Crazy Mate
    Ez olyan lesz mint a gta,hogy oda megyünk ahova akarunk,és a küldetéseket is akkor csináljuk meg amikor akarjuk?
  • Istencsászár
    GOLD
  • Crash88
    csáó mindenki
    lenne egy kérdésem bár lehet h sokan kérdeztrék de annyir nincs idöb a jáccás melet h most olvasgassak:D szal a lenne
    lessz multiplayer????????????????????? mert az rohattul e de megdobná a játékot:D
  • DanRyu
    A nehézségi szint az én fejemben is megfordúlt, hogy lesz a teljesben!
  • Istencsászár
    Kár ezen többet rágódni, ez 1 ilyen gém, a tuti sikert és 1 maradandó játékot sikerült elszurniuk... de még ez a főellenséges dolog nemis lenne akkora gond, csak az egész fizika hiány miatt az egész gagyi és nevetséges...
  • Gabe18
    Bizonyos szempontból reális igen,mert egy átlag "gyalogost" ha fejbe lövöm akkor egyből megpusztul.Illetve testre se kell egy fél löszerraktár.
    Saját karakternél ez ugye azért problémás,mert túl nehéz lenne a játék ha egy lövéstől is borulhatna,de az már vicc ami itt van.Ugyanúgy,ahogy a főellenségnél is.Meneküljön páncélautóban és azt legyen nehéz szétlöni,vagy mit tudom én valami ötletes nehezités legyen,ne az hogy na itt a főember,10 tárat kell belelöni...
  • SötétBarom
    sztem a fullban lehet majd állítani difficulty-t..
  • matyi08
    én mikor először kipróbáltam nagyon nem tetszett, aztán másnap megint, akkor már végigvittem, most meg csak ugrálok le a hegyekről autóval, meg autó nélkül, és elég sokat játszok vele.
    de ez azért is lehet, mert most éppen nincs játék, amivel játszok, nem tudom miért, nem találok olyant, ami leköt.
  • Alwares
    Igen irreális de akkor legyen benne valami kihivás, mert eddig csak ugy sikerült meghalnom hogy felrobbantottam magam. Engem is lőnek és semmi bajom.
  • SötétBarom
    Ez a gém ez nagyon kész..

Ma próbáltam ki, hihetetlen.. Ennyire idióta arcade marhaságot rég láttam... Verdával megugratom a sziklafalat, zuhanás közbe a csávó kirúgva az ajtót lassított felvételben felugrik a tetőre, onnan elrugaszkodva felveszi a rakéta pózt, zuhan le, de mielőtt becsapódna, kinyitja az ernyőt, és ereszkedés közben leoszt mindenkit ;DDDDDDDDD

Nekem kicsit total overdose utánérzés, da annál sokkal jobbnak tűnik =)

Nem szeretem az irreális gémeket, de ez már annyira az hogy bejön
  • CS@
    Bizonyos szempontból reális?
    Ebben(meg általában a hasonló stílusú játékokban) a lövöldözős rész(mivel erről van szó) semmilyen téren sem reális, ugyanis az emberek általában nem nagyon szeretik, ha beléjük lőnek akár csak egyet is.
  • Gabe18
    "Főellenségekkel kapcsolatban szeretnék egy nagyon meglepő felfedezést megjegyezni: azért hívjuk őket FŐellenségnek, hogy több golyó kelljen beléjük, mint a nem főellenségbe."

Ilyen "Főellnség"-et sci-fi játékba rakjanak ne egy ilyen,bizonyos szempontból reális,valós életben játszódó történetbe.Csak nevetséges lesz tőle az egész.
  • DanRyu
    Nekem tetszik a game!
  • GrimReaper78
    Onnan, hogy kb. fél percen keresztül folyamatosan lőttek (el is találtak, persze), és nem nagyon vette zokon a karakter. Komolytalan.
  • DanRyu
    Örökélet, honnan szedted te az örökéletet? LOL
  • DanRyu
    Nekem is megakad de sztem nem a win hibája hisz nemrég raktam újra az enyémet. Sztem azé a táj elég nagy gépet igényel jó videókártyát, sok memóriát, mer nagy a terep sok a fa, szép a víz, hát azé sztem a legjobb gépeknél is előfordúl egy egy beakadás!
  • DanRyu
    Meg lehet szokni az irányítást, megcsináltam a demot a végére nagyon felpörög, azok a kibaszott zsaruk helikopterrel együtt üldöznek. Kicsit szaggat a játék sajnos. De tetszik, várom már nagyon. A vége a demónak kemény mikor a hidnál üldözés közben kiírják, hogy To Be Continued (Folytatjuk).
  • CS@
    Kipróbáltam a Demót és az irányítás az szerintem is baromi pocsék, a billentyűket átállítani nem tudtam, úgyhogy egy joypadot sem sikerült belőnöm(remélem ezt, majd a fullba majd megcsinálják). A grafikával nincs problémám és a napszak változás kimondottan kellemesre sikerült(el tudnék viselni egy GTA –t hasonló kategóriájú graffal). Sőt maxon is egész jól fut leszámítva, hogy időnként megakad egy másodpercre a kép és a hang is, de ez úgy néz ki, hogy a windózom hibája és nem a játéké. Kedves a készítőktől, hogy gondoltak azokra, akik esetleg nincsenek oda a Bloom –ért vagy a Bloor –ért és mind2 kikapcsolható, bár a Bloor itt közel sem lett annyira béna, mint a GTAban. A játékmenet viszont nekem nagyon tetszik, pörgős változatos és magával ragadó volt már ebben a demóban is. Ezek után kiváncsian várom a fullt.

Főellenségekkel kapcsolatban szeretnék egy nagyon meglepő felfedezést megjegyezni: azért hívjuk őket FŐellenségnek, hogy több golyó kelljen beléjük, mint a nem főellenségbe.
  • Gerbill
    Nincs is benne örökélet(bár meghalni elég nehéz.)
  • GrimReaper78
    Jíjj, emberek, ebből a "játékból" 5 percet bírtam. Szerintem szörnyű, de másnak ettől még tetszhet. Az örökélet nagyon csalódás volt, mint ahogy az egész játékmenet is.
  • DanRyu
    Na megy már, csak azt a kúrva Antiblaxot kellett kikapcsolnom. Fene egye meg mostmár az ilyen program összeakadásokat, csak az ember idegei nem bírják mostmár.
  • DanRyu
    Ugyan azt irja ki csak angolul, mar az omega drivert is lecsereltem Ati Catalyst 6.8 ra. Nincs nekem szerencsem par uj jatekokkal hiaba van jo gepem.