Modern Naval Battles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... azóta semmi újdonság...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
LOÁL!!! most látom, hogy az is Battlefront a forgalmazó/kiadó!
komojjjan gondolod, hogy ettöl még ugyan az lessz!!???
komojjjan gondolod, hogy ettöl még ugyan az lessz!!???
hagyuk...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
rotfl...
Combat Missional játszottál te valaha?
Combat Missional játszottál te valaha?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gondolom, akkor ez nem anyira stratégiai lessz, mint ez
A történelem legnagyobb hadihajói kerülnek parancsokságod alá a DVG haditengerészeti szimulátorában. Csatahajók, mint például a Yamato és a Bismark, repülõgép anyahajók - Hiryu és a Yorktown -, és Fletcher valamint Hipper osztályú cirkálók irányíthatók. Ezen kívül lehetõség van a lopakodó, halálos tengeralattjárók vezénylésére.
Támadó, védekezõ küldetések lesznek. Csaták között tervezheted a következõ csapást és megszervezheted a flottádat. A fejlesztõcsapat a híres Dan Verssen neve alatt és vezetésével dolgozik. Eddigi termékeik listája: Combat Mission, Strategic Command - European Theater, TacOps4 – ez utóbbi tréningprogramot az amcsi hadsereg használta. Repertoárjukba tartozik még a Modern Naval Battles sorozat, Hornet Leader, Thunderbolt + Apache Leader, Down In Flames WWII Dogfight, The Star Trek Collectible Dice Game, The 7th Sea CCG, The Corellian Smuggler, Indiana Jones, Road Kill.
Megjelenés: 2005.
info: Hardwired
Támadó, védekezõ küldetések lesznek. Csaták között tervezheted a következõ csapást és megszervezheted a flottádat. A fejlesztõcsapat a híres Dan Verssen neve alatt és vezetésével dolgozik. Eddigi termékeik listája: Combat Mission, Strategic Command - European Theater, TacOps4 – ez utóbbi tréningprogramot az amcsi hadsereg használta. Repertoárjukba tartozik még a Modern Naval Battles sorozat, Hornet Leader, Thunderbolt + Apache Leader, Down In Flames WWII Dogfight, The Star Trek Collectible Dice Game, The 7th Sea CCG, The Corellian Smuggler, Indiana Jones, Road Kill.
Megjelenés: 2005.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022