4184
  • JohnnySmith
    Nyugalom már! Senki nem akar meggyőzni senkit!
    A GT az GT a többi autós játék meg más. Ennyi.
  • Shortstop
    aztaqélet

hát ez nagyon vicces. :D roflmao

húzd a faxodra az enefesed oszt takarodj innen :D
  • Ombika
    Jezusom hagyjuk latom te nemerted.....!!!!

Mellesleg,ha nem a te vilagod minek "osztod" az eszt a hulye NFS Porscheval,mert mikor ezt beirtad elegge nevetsegesse tetted magad itt......

Reszemrol kiszallok vitabol,mert latom ertelmetlen!!
  • MaSzKa
    ez szerintem hülyeség! nem a gyártók nem akarják hanem a gép kevés hozzá és az idő és roppant bonyolult is megcsinálni

törésbe a FlatOut CrashDay Street Legal Racing Redline a jó
    ezeket kéne össze kombinálni

én ps2-t pont a GT4 miatt vettem, de rájöttem hamar én a SonyPSP-n kívűl konzolt nem veszek (nem az én világom)
  • Ombika
    Itt csak 1 vmit kellene megerteni,hogy 700 autonak a licenset megvenni a toresmodellre eselytelen es nem megfizetodo!!
  • Shortstop
    én sem értem miért jo offolni, de én elbeszélgetek mindenkivel :D
  • MikX
    Hátja, mondjuk ebben egyet tudok érteni, de azt is figyelembe kell azért venni, h a legesleg közelebb áll a szim. hez a porsche 2000 az összes enefes közül, ez tény...
    Az megint egy másik kérdés, h nem is lehet összehasonlítani, mivel abszolúte más kategória a 2, szal felesleges is vitázni ienekről...
    A GT mindíg is GT marad, nekem így tetszik már az 1 óta, és így is fog...
  • Shortstop
    elbeszélsz a téma mellett.

porsche 2000 dehogy sim. amikor csúszik az autó az maga a vicc. az hogy törik az egy dolog. nem kellett 50 gyártótól licenszet szerezni hanem csak egytől. szépen nézne ki ha csak a RUF-ok törnének a GT-be a többi meg nem.
    elismerem hogy vannak a GT2-ben fura dolgok de ez itt a GT5 topik egyrészt másrészt meg vicc hogy mivel hasonlítod össze. még ha azt mondtad volna hogy az LFS az sim akkor arra talán azt mondjuk hogy igen. de nem egy EA-s játék aminek sose a valósághű érzés volt a lényege
  • MaSzKa
    Need For Speed Porsche 2000 igen is nevezthető volt szimulatornak akkoriba
    törnek az autók benne, reális a fizika, a menű-be az autó valósághűen nézki

és már 6éve megjelent akkor a GT2 volt PS2-en a szépnek nem nevezhető kockás grafikával

Most PSP-n játszok a GT2-vel
    igen is jó játék volt de a fizika az irreális volt idegesít most is benne ha nekimegyek a falnak vagy kilöknek az ellenfelek te viszont nem tudok kilökni őket

ha lassan mész bevárnak és csak 6autó megy 1xrre azok is neki mennek a falnak maguktól az AI 1 vicc
    hátulról direkt neked mennek
    az autó nem borul fel
    a high speed pályán érdekes 300-nál 1 megprödülés
    minden csak nem reális tiszta arcade

a Sport Car GT különb pedig az már 1998-ba megjelent
    igaz ott se szép a grafika de legalább reális a fizika
  • Shortstop
    én igen, mert nem vágyok összecsapott tizenéves hülyegyerekeknek való játékra, és a porsche 200-et sem nevezném semmilyen jóindulattal simulátornak, csak hozzá nem értéssel.
    az hogy megundorodtál tőle arról is biztos a játék készítői tehetnek, és az a több millió player biztos hülye és nem ért hozzá csak te vagy a király. na ezzel minősítetted magadat kisfiam.

:kotródjenefosoznismileyanooboknak:
  • Shortstop
    rofl

ezen jót derültem :)
  • MaSzKa
    hogy ne csak off legyen ha nem szép képek is :-)

• Ombika
    Ha neked az arcade,akkor gratulalok!!!! Kar ide offolnod!
  • MaSzKa
    viszont elismerem nahgyon szép lesz a GT5 azért kipróbálnám
  • MaSzKa
    kell a fenének nfs max Porshe 2000

én nem szeretem az arcade fosokat az gt is arcade nekem
  • Csabesz6
    köszönöm, ez tisztán érthető volt:)
  • aussieguy
    nekem is HD Ready tv-m van (Samsung) és semmi kifogásom ellene tökéletesen hozzá át a psből a jelet:) (720pben használom mert 1080i-től kifolyik a szemem egy idő utna, 1080p-t meg nem tudja)
  • aussieguy
    A „Full HD" az amikor egy adott eszköz a HDTV legnagyobb felbontásával rendelkezik, valamilyen formában. Mivel azonban a képérzékelőtől a képmegjelenítésig sok feldolgozási fázison esik át a kép, ez több helyen is csökkenhet. Arról van tehát szó, hogy az adott készülék minden lényeges alkatrészét tekintve HD felbontású műsort fog produkálni.

A „HD Ready” annyit jelent, hogy az adott megjelenítő, akár tv, monitor, projektor, képes HD felbontású kép fogadására, illetve annak megjelenítésére.

Egy „HD Ready” készülék felbontása, a fogadott képtől függetlenül bármekkora lehet, akár a hagyományos, Európában használatos 575x720 képpontnál kisebb 480x720 vagy 480x800 is. Lényegét tekintve tehát ez azt jelenti, hogy a HD műsor megjeleníthető a készüléken. Szabad e „HD Ready” készüléket vásárolnunk? Szabad. Saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy az ilyen eszköz is kiváló minőséget tud produkálni elérhetőbb áron. Erről a legtöbb Premier áruházban meggyőződhet.
  • Csabesz6
    hát én ugy hallottam hogy a hd ready csak parasztvakítás...
  • JohnnySmith
    (full HD vagy HD ready 32",37" vagy 40" feletti?)
    150K tól lehet jókat kapni.
    Én pl PC monitor helyett és PS3-ra használok egy LG32LC51-et.
  • Csabesz6
    dzsízüsz:OOOO
    mennyibe kóstál egy jó hdtv körülbelül?
  • aussieguy
    nem tom hogy volt e már de itt van egy pár kép gt5 prologue-ból
    Gran turismo 5 Prologue
  • JohnnySmith
    :DDDD

Legalább van! És nem is rossz! (szvsz kérd el a HZ-t...)
  • Hmuda
    Egyelőre jobbat nem tudtam...

• JohnnySmith
    PlayB3yond

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital stúdió vezetője és a Gran Turismo játékok producere egy az AutoWeek-nek adott interjúban a hamarosan PlayStation Network-re és Blu-ray korongon érkező Gran Turismo 5 "Prologue" fejlesztéséről beszélt.
    A játék fejlesztésében 120 fő vesz részt, ebből 40 kizárólag az autók minél valósághűbb modellezésén dolgozik.
    A GT5 projektbe ez ideáig 3 évet és több mint 320000 órát fektettek bele. Kazunori elmondta, hogy anno a PlayStation-re megjelent első és második epizód autóinak lemodellezése autónként vett igénybe egy napot, ez az idő a jelenlegi fejlesztésben már 180 napot igényel.
    A GT4-ben egy autó megalkotásához kb. 4000-5000 poligont használtak fel, a PLAYSTATION 3 által nyújtott teljesítménynek köszönhetően ez a szám felugrott 200000 poligonig is egyes autómodellek esetében.
    A GT5 előzetes verziója a jövő hónap 13-án fog megjelenni először Japánban. (dec 13.)
  • Ombika
    Pont ilyen hozzaallas miatt valo neked arcade NFS! Rengetegszer kezdtem mar vitaba errol! 1 gyors mondtatot: kit erdekel,hogy kurva auto csak 500 polibol epul fel gt-be,mig kurva pc-m mondjuk 1500-bol,mikor a jatek elvezetevel foglalkozom nem a grafikajaval ,mert annyira lekot! Pont emiatt gyurnak szar nfs-nel a grafra,mert egesz jatek 1 okadek!!! OFF vege!!
  • MaSzKa
    én inkább meg se említem, hogy a gt4 miatt vettem ps2-t
    de megundorodtam tőle arcade pc-nek szebb grafikája volt még a szimulátoroknak is igaz 2éve volt ps2-m
    szerencsére megszabadultam tőle 1 hónap alatt a 300játékból 1 se fogott meg esetleg a régi kedvenc sega-s Spy Vs Spy
  • Ombika
    Nalam is detto........
  • Shortstop
    a playstation egynél a GT2 miatt
    a playstation kettőnél a GT4 miatt
    a playstation hármonál a GT5 miatt

ez nem gáz szeritnem. :)
    nálam ez így történt
  • MikX
    Hátja, nálam is fennáll ez, asszem :D
  • csabush
    Hujjuj megint az lesz mint anno a GT3-4 miatt, csak ezek miatt vettem PS2őt:D Úgynézem Deja Vu lesz ezzel is...:D:D
  • MikX
    Hi!
    Ahgoy elnézegetem mostanában a gammát, hátt... pár videót megnéztem, dee tleg nemhiszem el, h ezt csinálják... kinézetre sztem odaver mindent amit eddíg láttam, a többitmég nemtudhatom, dee a Poliphony még nem okozott csalódást soha...
    Mostmárcsak vennem kell egy PS3-at, mert az még sajna nincs...
  • Csabesz6
    oks thx
  • tomy8614
    nem, ez már ps3
  • Csabesz6
    sziasztok
    ez lesz kettes gépre?
  • JohnnySmith
    Kijött basszameg és nem vagyok otthon! :(((((
  • tomy8614
    up

Kijött a japán storeon a Prologue demoja... :)
  • Shortstop
    nagyon komoly meg igényes.. franko
  • JohnnySmith
    Playb3yond
    A "Prologue" 50 autóval, melyek között szerepelni fog a legújabb Audi TT, számos Ferrari modell és a legújabb Nissan fejlesztés, a GT-R. A játékban 5 pálya fog szerepelni köztük a híres-neves daytona-i oválpálya, egy londoni városi szakasz, valamint az Eiger Nortwand és a Suzuka Circuit pályák. Megjelenési időpont: legelőször Japánban, december 13-án, a játék PlayStation Network hálózatról letöltve 39$-ért, vagy Blu-ray formátumban megvásárolva 43$-ért. A játék teljes verziójára még bizony várni kell legalább fél, háromnegyed évet, mivel a Polyphony Digital csak akkor fejezi be a játékot, amikor Kazunori Yamauchi azt mondja, hogy teljesen készen állnak. Egy biztos, az őszi/téli PLAYSTATION 3 kínálat egyik legjobbja lesz ez az előzetes verzió.
  • Ombika
    Durvak nagyon!! :)