17
Gary Grigsby\'s World At War
-
Gauge #17 Tegnap szeretem be a játékotés tetszik:D Az elmúlt években egyszerűen nem jelent normális stratégia... -
#16 nálam teccik a játék, nem sok strategi jön be de ennek az eggyik elönye az 1xüségében rejlik sztem. -
#15 ..és most átalakulunk wargamer topikká)))
egy jó kis stratégia ami a közeljövőben játszódik!
Supreme Ruler 2010
Csúnya arab bácsik lerohanják spanyolországot((((
-
lammaer #14 Köszi az infókat... lehet hogy beszerzem, bevizsgálásra :) -
nick név #13 ahan értem kössz -
#12 letöltöd-> http://www.emuleplus.tk/
telepít, beállítások..
sorba kell állni, egy időbe beletelik mire elindul, de aztán folyamatosan megy..feltéve ha megszakad a net mert akkor újra sorbaállás, egyszerre több emberkétől tölt...stb
nickname!
ez külön játék, a képeken látszik is hogy eltérő..
a normandy grafikájával készül másik game is..BATTLES IN ITALY
izz több infó:-> http://www.matrixgames.com/
-
nick név #11 hi all
ez 1 játék, vagy több része van? arra gondoltam hogy mi az a Battles in Normandy meg a Battle of Britain? Ezek részei a Gary Grigsby's World At War-nak? -
#10 Na ezt nem ismerem. :( -
#9 én emule plusról szedtem le, myth rip 210mega,müxik, a másikat most szedem a normandy-t, meg a Highway To The Reich Ascension-t, ami az ejtőernyős hadműveleteket dolgozza fel. -
#8 Mármint a Grisbyre ... -
#7 Már kijött? Van egy linked? Kurvára érdekelne a game. A Battle of Britainnál ragadtam le ... -
#6 inkább nagyobban:
Battles in Normandy
-
#5 én emule plusról szedem őket.
nekem nagyon bejönnek a matrix game-k, régen nagy rajongója voltam a VforVictory sorozatnak!
most lesz is egy gyöngyszem)))
-
#4 Hivatalos oldal. (1x már belinkeltem, de akkor nem váltott ki érdeklődést, vagy megette a topicot egy forumbug ... :) -
#3 ez kinézetre a War! Age of Imperialism felturbósított változata. legalábbis nekem úgy tűnik. az anno tetszett. most is fel akartam tenni itt, a munkahelyemen, csak nem volt serial-om hozzá:)) szóval én majd megszerzem -
lammaer #2 Miben más ez mint a Hearts of Iron? Részletesebbek a csaták? -
#1 Végre egy program amiben a második világháborút az egész fölgolyón játszhatjuk, és végre a menedzselést is mi oldhatjuk meg, és végre bár melyk féllel lehetünk, még akár kínával is.
Persze aki nem szeret szöszölni az autóra is rakhatja a gazdasági részt.
A csatákat mutatja, bár azokat nem írányithatjuk.
Játék közben hangulatos videókat mutat, a történéssel öszhangban.