17
Gary Grigsby\'s World At War
  • Gauge
    Tegnap szeretem be a játékotés tetszik:D Az elmúlt években egyszerűen nem jelent normális stratégia...
  • ChevyG #16
    nálam teccik a játék, nem sok strategi jön be de ennek az eggyik elönye az 1xüségében rejlik sztem.
  • villar
    ..és most átalakulunk wargamer topikká)))
    egy jó kis stratégia ami a közeljövőben játszódik!

Supreme Ruler 2010

Csúnya arab bácsik lerohanják spanyolországot((((

• lammaer
    Köszi az infókat... lehet hogy beszerzem, bevizsgálásra :)
  • nick név
    ahan értem kössz
  • villar
    letöltöd-> http://www.emuleplus.tk/
    telepít, beállítások..
    sorba kell állni, egy időbe beletelik mire elindul, de aztán folyamatosan megy..feltéve ha megszakad a net mert akkor újra sorbaállás, egyszerre több emberkétől tölt...stb

nickname!
    ez külön játék, a képeken látszik is hogy eltérő..
    a normandy grafikájával készül másik game is..BATTLES IN ITALY

izz több infó:-> http://www.matrixgames.com/

• nick név
    hi all

ez 1 játék, vagy több része van? arra gondoltam hogy mi az a Battles in Normandy meg a Battle of Britain? Ezek részei a Gary Grigsby's World At War-nak?
  • a.carkey
    Na ezt nem ismerem. :(
  • villar
    én emule plusról szedtem le, myth rip 210mega,müxik, a másikat most szedem a normandy-t, meg a Highway To The Reich Ascension-t, ami az ejtőernyős hadműveleteket dolgozza fel.
  • a.carkey
    Mármint a Grisbyre ...
  • a.carkey
    Már kijött? Van egy linked? Kurvára érdekelne a game. A Battle of Britainnál ragadtam le ...
  • villar
    inkább nagyobban:
    Battles in Normandy

• villar
    én emule plusról szedem őket.

nekem nagyon bejönnek a matrix game-k, régen nagy rajongója voltam a VforVictory sorozatnak!
    most lesz is egy gyöngyszem)))

• a.carkey
    Hivatalos oldal. (1x már belinkeltem, de akkor nem váltott ki érdeklődést, vagy megette a topicot egy forumbug ... :)
  • bigapó
    ez kinézetre a War! Age of Imperialism felturbósított változata. legalábbis nekem úgy tűnik. az anno tetszett. most is fel akartam tenni itt, a munkahelyemen, csak nem volt serial-om hozzá:)) szóval én majd megszerzem
  • lammaer
    Miben más ez mint a Hearts of Iron? Részletesebbek a csaták?
  • villar
    Végre egy program amiben a második világháborút az egész fölgolyón játszhatjuk, és végre a menedzselést is mi oldhatjuk meg, és végre bár melyk féllel lehetünk, még akár kínával is.
    Persze aki nem szeret szöszölni az autóra is rakhatja a gazdasági részt.
    A csatákat mutatja, bár azokat nem írányithatjuk.
    Játék közben hangulatos videókat mutat, a történéssel öszhangban.