NON STOP Videólejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszem az sg oldotta meg a problémámat. a letöltés rovatban van egy vlcplayer. ez az a progi, ami tud videót lejátszani kilépés nélkül. van 1 kis playlist kezelési problémája, hiányossága, de már majdnem tökéjjjj. mindent tud beállítani a equalizertõl a hue-ig.
egyszóval tökjó
legalábbis arra amire nekem kell!
egyszóval tökjó
legalábbis arra amire nekem kell!
Semmi sem lehetetlen!
Hi.
Az ok amiért ide - és még pár hasonló topicba - írok, nem más mint: minél több személynek a tudomására kívánom hozni a nemrégóta ûzött tevékenységem közben felmerülõ hátráltató tényezõket. Ezáltal megnövelve az esélyeimet arra, hogy választ kapjak kérdéseimre és megoldódjanak a felmerült incidensek. Tehát ne kövezzen meg senki a tevékenységem folytatásáért (amiért hirdetem az ügyemet)!
A téma: PC játékokból videórögzítés és annak editálása.
Aki úgyérzi tud segítséggel szolgálni, jöjjön ide.
Vagy keressen rá a (játékfórum) "Vidórögzítés és Editálás" címû topicra.
-Rehctaw
Az ok amiért ide - és még pár hasonló topicba - írok, nem más mint: minél több személynek a tudomására kívánom hozni a nemrégóta ûzött tevékenységem közben felmerülõ hátráltató tényezõket. Ezáltal megnövelve az esélyeimet arra, hogy választ kapjak kérdéseimre és megoldódjanak a felmerült incidensek. Tehát ne kövezzen meg senki a tevékenységem folytatásáért (amiért hirdetem az ügyemet)!
A téma: PC játékokból videórögzítés és annak editálása.
Aki úgyérzi tud segítséggel szolgálni, jöjjön ide.
Vagy keressen rá a (játékfórum) "Vidórögzítés és Editálás" címû topicra.
-Rehctaw
mi az a dalet?
Semmi sem lehetetlen!
dalet asszem tud videot is, bár még csak rádiós verzióját használtam. egyébként a canopus let's edit-je vagy ez
AZ AZ A PROGI, AMI AVIKAT JÁTSZIK LE EGYMÁS UTÁN... Sok csatorna ezzel mûkszik...
viva...viasat...musicmax...spektrum...
de rádiók is...
tud lejátszani avit, dv-t, meg miegymást is...
talán, ha tudnám mit keresek?
viva...viasat...musicmax...spektrum...
de rádiók is...
tud lejátszani avit, dv-t, meg miegymást is...
talán, ha tudnám mit keresek?
Semmi sem lehetetlen!
nem ismer valaki egy jó adáslebonyolító rendszert?
Semmi sem lehetetlen!
Mindig lesz villanás, mert kis idõbe telik, amíg az új fájl elejérõl beolvassa az infókat, meg a végérõl felszedi az indextáblát. Talán úgy tudsz segíteni rajta, ha a videófájlok folyamatos sorrendben és nem széttöredezve helyezkednek el a vinyón, bár az eredmény nem garantált. És sem tudok olyan lejátszóról, ami listás lejátszás esetén precache-t, elõolvasást tudna csinálni.
A listás lejátszóknál eddig mindig tapasztaltam villanást. Pedig mindig ugyanazzal a kodekkel csinálom. mpeg2-ben mennek az avik.
Valami más ötlet?
Valami más ötlet?
Semmi sem lehetetlen!
minden lejátszoban van playlist, villanás mindenhol lesz.
mediacenter tugggya, jah az xbox <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
bsplayerben, mediaplayerclassic-ben is van playlist (meg kb az osszesben).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Sziasztok!
Olyan videólejátszó progit keresek, ami teljesképernyõs üzemmódban a videófájlok között nem lép ki az asztalra. Nagy gondom, hogy szeretnék úgy lejátszani videófájlokat, hogy ne legyen köztük szünet. Nem kell összemixelni csak nulla legyen a köztes idõ, ha lehet villanaás nélkül.
[email protected]
Olyan videólejátszó progit keresek, ami teljesképernyõs üzemmódban a videófájlok között nem lép ki az asztalra. Nagy gondom, hogy szeretnék úgy lejátszani videófájlokat, hogy ne legyen köztük szünet. Nem kell összemixelni csak nulla legyen a köztes idõ, ha lehet villanaás nélkül.
[email protected]
Semmi sem lehetetlen!