18
NON STOP Videólejátszót keresek
-
#18 Most találtam egy videóplayer oldalt, és oda hogy kell feltölteni filmeket meg mindent? -
richard33 #17 aszem az sg oldotta meg a problémámat. a letöltés rovatban van egy vlcplayer. ez az a progi, ami tud videót lejátszani kilépés nélkül. van 1 kis playlist kezelési problémája, hiányossága, de már majdnem tökéjjjj. mindent tud beállítani a equalizertől a hue-ig.
egyszóval tökjó
legalábbis arra amire nekem kell! -
Rehctaw #16 Hi.
Az ok amiért ide - és még pár hasonló topicba - írok, nem más mint: minél több személynek a tudomására kívánom hozni a nemrégóta űzött tevékenységem közben felmerülő hátráltató tényezőket. Ezáltal megnövelve az esélyeimet arra, hogy választ kapjak kérdéseimre és megoldódjanak a felmerült incidensek. Tehát ne kövezzen meg senki a tevékenységem folytatásáért (amiért hirdetem az ügyemet)!
A téma: PC játékokból videórögzítés és annak editálása.
Aki úgyérzi tud segítséggel szolgálni, jöjjön ide.
Vagy keressen rá a (játékfórum) "Vidórögzítés és Editálás" című topicra.
-Rehctaw -
richard33 #15 mi az a dalet? -
#14 dalet asszem tud videot is, bár még csak rádiós verzióját használtam. egyébként a canopus let's edit-je vagy ez -
richard33 #13 AZ AZ A PROGI, AMI AVIKAT JÁTSZIK LE EGYMÁS UTÁN... Sok csatorna ezzel műkszik...
viva...viasat...musicmax...spektrum...
de rádiók is...
tud lejátszani avit, dv-t, meg miegymást is...
talán, ha tudnám mit keresek? -
#12 hmmm?
adás lebonyolító rendszer -t kifejthetnéd. -
richard33 #11 nem ismer valaki egy jó adáslebonyolító rendszert? -
#10 Mindig lesz villanás, mert kis időbe telik, amíg az új fájl elejéről beolvassa az infókat, meg a végéről felszedi az indextáblát. Talán úgy tudsz segíteni rajta, ha a videófájlok folyamatos sorrendben és nem széttöredezve helyezkednek el a vinyón, bár az eredmény nem garantált. És sem tudok olyan lejátszóról, ami listás lejátszás esetén precache-t, előolvasást tudna csinálni.
-
richard33 #9 A listás lejátszóknál eddig mindig tapasztaltam villanást. Pedig mindig ugyanazzal a kodekkel csinálom. mpeg2-ben mennek az avik.
Valami más ötlet? -
#8 Atinál második képernyő, theatre mód, és akkor nem az asztal látszik közben ?! -
#7 sztem is. -
Cat #6 minden lejátszoban van playlist, villanás mindenhol lesz. -
Lammer at Work #5 mediacenter tugggya, jah az xbox -
galocza #4 bsplayerben, mediaplayerclassic-ben is van playlist (meg kb az osszesben). -
#3 Villanás mindenképpen lesz, mert valszeg nem ugyanolyan kodekkel megy minden film és váltás lesz. -
#2 powerDVD kezel listát, villanás nemtom van-e -
richard33 #1 Sziasztok!
Olyan videólejátszó progit keresek, ami teljesképernyős üzemmódban a videófájlok között nem lép ki az asztalra. Nagy gondom, hogy szeretnék úgy lejátszani videófájlokat, hogy ne legyen köztük szünet. Nem kell összemixelni csak nulla legyen a köztes idő, ha lehet villanaás nélkül.
[email protected]