2590
  • Pretorian
    Áh, mi vok én? Ombudsman?
  • Pretorian
    Áh, nincs. :P 1600x1200 minden fullon, élsimítással.
    Ajánlom figyelmedbe a 2142-t. Egyébként ezen tök felesleges vitázni, ha csak minden 3. teszternek nem jön be a graf, már akkor is biztos vok benne hogy ki fogják glancolni. Nyávogás? Itt vélemények vannak, ember.
  • Evogordon
    Írjon privit akinek kell a kódom és az akkom.
  • Zomil
    én is igy csinálom :)
    turretet a mérnök tud lenni( és itt jön ugye a csapatmunka ha noob a mérnök baszhatja az egész csapat), miután a sniperrel szereztem egy jelvény lekezdtem játszani a légi támogatóval és kozépre ahol az emp-t kell épiteni mindig rakott a strogg egy artelly elleni cumot orhatt idegesitö volt, mert a csapatomnál semmi összhang nem volt mindig egyedül kellett leramboznom és kilönöm, közben meg 2 strogg mérnök mindig javitotta nálunk meg mért radart se raktak le a mesterlövészek kinszenvedés volt ugy játszani h mindenki kezdö a csapatban
    a fegyverek visszarugásával sztem semmi gond ha a távcsövesre gondolsz ott tényleg kicsit sok, de igy legalább nme tdsz másodpercenként 1 embert kiszedni :)

még annyi h nekem a racknage( vagy mi) UK szerverekhez nem tud csaltakozni kiirja h connecting és semmi pedig 1napja még simán ment most meg már csak a MYinternet...(vmi hasonlo neve van) szerverekhez tudok csak felmenni
  • Lacc
    Fórumon is mondták, hogy a server-browserben frisstés után összekeverdnek az adatok, és amikor csatlakozni próbálsz valahova, többnyire egy totál más serverhez próbál valójában csatlakozni, ami általában tele van.
  • Paranoia
    Akkor majd te kommentálod a problémáinkat
  • scorpeeon
    A grafikával kapcsolatban meg abszolúte nem értem ezt a nyávogást. Aki fikázza annak maxra van téve legalább? Igen, ha egy fa közvetlen közelébe mész, kicsit már látni, hogy nem végtelen felbontású textúra van rajta. Viszont bele kéne gondolni, hogy a pálya azért nem kicsi, és az eddigi multiplayer játékok közül ilyen ilyen jó részletességű textúrát még nem láttam, főleg nem ilyen nagy pályán. Csak ha a közvetlen közelébe mész vminek, akkor köthetsz bele, még fél méterről is megállják a textúrák a helyüket sztem. Sztem teljesen rendben van a grafikája.
  • scorpeeon
    Én már sokszor voltam fent UK szerveren, egyszerűen annyi a taktikám, hogy miután frissült a lista, ping szerint rendezem és ahol kevesebben vannak mondjuk 20nál azokat végigpóbálom. Eléggé sok UK-s szokott lenni ott.
  • scorpeeon
    89? lol :) Hát, annyit kb 1 menet alatt szoktam szerezni, eddig kb 2500 xp-m van.
  • Pretorian
    Az hagyján, a filterek egyáltalán nem működnek...

Én fogok írni a fejlesztőknek, azzal nem lesz probléma.
  • Polemius
    IRC-n azt írták tegnap, dolgoznak a csatlakozásos problémán.
    (a bf2 után tényleg felüdülés, hogy nem kell annyit várni a csatlakozásra)

Amúgy a bugokat nem (csak) ide kellene írkálni, hanem a fejlesztőknek! Ha nem tudnak róla akkor nem is tudják mit kell kijavítani.
  • Paranoia
    Azért be lehet lépegetni csak van mit javitani a szerver keresőbe:S
    Azti rja hogy 6/24 és connectingolok kiírja,h telivan...

Az elég jó,h nem tölt percekig!!
  • Pretorian
    Egyébként aki tud, próbáljon UK szerverekre menni, az amcsi és ausztrál szervereken szinte lehetetlen játszani a hatalmas lag miatt.
    Jó nehéz bejutni UK szerverre, baz'.
  • Pretorian
    Jahh, ne is mondd.
    Hiányoznak még a különféle turretek is a bázisról, mert jó nagy lol amikor valaki beszabadul egy lépekedővel vagy tankkal, és elkezd spawncampelni, te meg nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Bár nemtom, lehet, hogy az engineer tud ilyesmit építeni, őszintén szólva még nem próbáltam.
    A spawndrop meg iszonyat bénán néz ki szvsz, amikor mindenki "leesik" a levegőből, ez miért kellett? A gránátok hatósugarát és erejét is növelni kéne szerintem, elég gyengécskék. A fegyverek túlzott visszarúgása is zavaró, ebből vissza kéne venni.
    Több fegyver, kidolgozottabb, változatosabb kasztrendszer is kéne még.
    Grafhoz még annyit, hogy szerintem a karaktermodellek teljesen rendben vannak, a járművek is fáintosak kívül is-belül is. Viszont a talaj textúráján, és a különféle tereptárgyak, fák részletességén van még mit kalapálni.
  • szapor
    hali!mikor jáccunk?és aki akar jáccani vegyen fel: [email protected]

nekem eddig a XP-m 89 :D Nektek?
  • Zomil
    csapatmunka az tuti kell, mert azért a gépfegyveresnek védenie kell a mérnököt az emp épitése/hackelés közbe, össze kell dolgozni, az sem árt ha a sniper lerakja a radart:) nekem nagyon bejön a játék ha kicsit javitanak rajta akkor nagyon klassz lesz:)
  • mesor
    Hááát...
    Jelen állás szerint én ezt simán etolnám decemberig. Nagyon sok mindent kell még javítani rajta(elsősorban bugokra gondolok). Ha ezeket a hibákat elkapkodják és két hónap alatt összegányolják akkor elég gáz lesz a játék.
    Viszont ez a játék tényleg csapatmunkát igényel. Ha az ellenfél 0 csapatmunkát mutat fel akkor kb 2 perc alatt vége a körnek. :)
  • spidey91
    VAn valakinek CD-kulcsa?
  • Alwares
    Egyébként a mozgás tényleg túl gyors, az alap ET-ben is kicsit gyorsabb volt már mint kellet volna de ami ebben van az már túlzás...
  • Alwares
    Mire gondolsz? Hogy béta után engine-t cserélnek? LOOOLLL!
  • szapor
    kijön egyet jáccani aki akar adjon privibe msn-t vagy itt is lehet :)
  • imuthesz
    hááát én se vagyok elájulva....
    a grafika vajon fog változni erősen?
  • Carlos HUN
    Hát elég gyenge a game ....
    3 om kulcsom van kiosztásra pmbe lehet kérni
  • Zomil
    nem értem mért veri mindenki a graf-ra ha a játékélmény szuper akkor sztem a grafika nem nagyon számit, és igaz még vannak hibák böven de ez a játék elég kó uton halad azon h sikeres legyen:) nekem nagyon megtetszett

a sniperes mellett nagyon fun az artelly-ssel lenni:D amikor benyomsz egy artelyy esöt a tömegbe az szép tud lenni:D
  • mucsácsó
    Hú bakker, azt hiszem én is...
    Ha valaki esetleg rendelkezik egy nem felhasznált kulccsal, akkor azt én is nagyon megköszönném! Remélem azért van valamelyikőtöknek =/
    Köszönöm szépen előre is!
  • chalezlopez
    :) Lejjebb olvashatod, miért is volt nálam ilyen gány a grafika. Most, hogy 1280-ba felraktam, gyökeresen megváltozott minden, még jobban is fut...
  • chalezlopez
    Köszi. Vak voltam.
  • imuthesz
    én most raktam fel, de nem indul
    vista van fent
    az alatt nem megy?
  • scorpeeon
    1 tipp: AA-t kapcsold be. Nehogy már én jobb grafikán játszak a 7600GT-mel, mint te a 8800addal :)
  • scorpeeon
    ték
  • trident
    Lecsúsztam a kulcskérésről.
    Ha valakinek lenne egy szabad, azt szivesen fogadnám. Köszönöm.
  • DummyBoy
    Egy kis segitség :) 1280x1024 az ugye TFT felbontás, nem 4:3-as arányú hanem 5:4 ... ki kell választani az aránynál az 5:4-et és lesz 1280x1024 ... Mondjuk az 1280x960-at nem értem miért hagyták ki ...
  • Pretorian
    Hááát...ez a béta még nagyon béta...
    Az animációk elég furcsára sikerültek, kicsit bénák, a grafon még van mit csiszolni bőven, és valahogy az egész túlságosan gyorsnak tűnik számomra. Pedig sokat Quake -eztem multiban anno, de ez valahogyan más...túl gyors...
    Az meg, hogy 80-as pinggel "repkednek" a játékosok, az lol...
    UT 2004 is pörgős, de valamiért ott úgy érzem, tényleg van értelme a csapatmunkának, itt viszont túlságosan is gyors a játékmenet ahhoz, hogy jól össze tudjon dolgozni az ember a csapattársakkal.
    A Strogg fegyverek tök fantáziátlanok, 1-2 kivétellel.
    Szerintem a 2142 állva hagyja ezt a játékot jelen formájában, de azt mondom, várjuk ki a végét. Megyek is gyorsan sirámkodni az official fórumba, hátha meghallgat valaki...:P
  • chalezlopez
    Hát annyira nem vagyok elájulva tőle grafikailag, sem a netkódtól...
    A képek elég homokos felbontásban készültek, sajna még nem enged a game 1280-at. Amúgy ez a full grafika kb... Igaz ment is konstans 60FPS-t.

• schrank
    így pár perc után ez egy rakás ....
  • haxoror
    Előbb vágom fel hosszában az ereimet...
  • Alwares
    Ohh olyanokat fun-oltam! Cover Ops-nak nagyon állat hogy be tud öltözni az ellenfél ruhájába. Beöltöztem stroggnak kés elő, pikk-pakk első voltam a szerveren. Nagyon állat :)
  • schrank
    óóóó hogy az a ....
  • chalezlopez
    Jah, mert az alsó linken kell szedni.
    Kivi leszek, hogy fog futni...még 7 perc és lejön.
  • Carlos HUN
    Kösze én a második linkről szedtem le 1800 k val