31
Project Gotham Racing 3
-
Leky #31 Na megvan http://projectgothamracing3.com/photos/PhotoGallery -
Leky #30 Nem tudja valaki, hogy a PGR3 ból feltöltött képek hova kerülnek? Elvileg a www.projectgothamracing3.com-ra, de én ott nem találtam meg őket. -
#29 Hali,
létezik az, hogy a bajnokságot vévignyomom (az első pár bajnokságál "easy" a többinél "medium" üzemmódban) és nem adja meg az első helyet? Csak a 6. helyig jutottam, azt hittem, lesznek még bajnokságok és lehetek első, de egyszer csak végetért a gamma, mindegyik bajnokságnál ott figyel a kupa... Csak nehéz fokozatban játszva lehet elérni a dobogót?
Előre is köszönöm a választ:
Andrew
Andrew -
#28 Sziasztok!
Játszik valik evvel a game-el? Mert amikor online játszani akartam soha sem jött senki akivel tudtam volna játszani :( Amúgy Mennyi benne a legdrágább autó, mert már több mint 2M$-om van és 1.3M-as autókat látok csak... -
#27 Amikor elrajtolt az Xbox 360, a Microsoft új generációs konzolja, akkor a legnagyobb játék név, amit találni lehetett hozzá a Project Gotham Racing 3 volt. Akik már játszottak vele tudják, hogy mennyire szép a grafika és milyen jó az irányítása. Persze akinek van pénze, ideje és felszereltsége, mint például egy Nissan gyárnak, az ennél tovább is tud menni. A Nissan URGE koncepciós kocsiba ugyanis beépítettek egy komplett Xbox 360-as rendszert, ez eddig nem nagy szám, az viszont már igen, hogy ha az autó nincs mozgásban, akkor a kezelőszerveket át lehet adni a játéknak, így a beépített LCD monitorokon keresztül igazi kormánnyal és pedállal játszható a játék. Hát igen, ilyen is van :).
Forrás: Playware.hu -
#26 Csináltam néhány képet bocsi a minőségért, de telefonnal csináltam..
-
lacoo #25 Az nagyon frankó lenne, sok sikert!Várom a tapasztalataidat. -
#24 Ha minden igaz akkor holnap már tudok neked válaszolni:)Föleg ha sikerül megcsinálni:D -
lacoo #23 Sziasztok!
Valaki próbált már neten nyomulni XBOX 360-nal.
Ha igen akkor milyen beállításokat kell eszközölni? -
Gábor #22 Az új xbox egyik nyitócíme! Szerinted? -
#21 Hallo!Ez a game nem jelenik meg pc-re? -
#20 LOÁL! :DDD Most olvasom, hogy mennyire reménykedtél :DDD Nem a Sonyról beszélünk, bár elhiszem, hogy megszoktad már, hogy első 2 évben csak a rendereket mutatják.
Pár visszavont prerenderelt kép az X05 Show ról:
És egy VIDEÓ -
#19 "nyilakkal" : P -
#18 Jól megmondtad! Mehetsz aludni -
#17 :)))))))))) sajnos megnéztem ezt a gémet annyian ajnároztákmár Belős nézetes kamerás muvit... loller csillog villog de fizika realitás nagy 0 nyilakkal hogy tolta a tag idegesitő igy egy autos gémet látni hogy kivan dolgozva grafikalialg a belső meg semmi sinautozás az egész -
szaharin #15 gamestar.hu-n videok, nagyon utos:) -
szaharin #14 Visszavonta?Hol olvastad? -
#13 Az MS visszavonatta ezeket a képeket, lehet hogy azért, mert prerendereltek? -
szaharin #12 birom a kritikat:) -
szaharin #11 oks, teljes mertekben igazatok van, attetettem a Konzolosok fóruma-ba... -
Cicero #10 Jaja, így a tegnapi meg a tegnap előtti terror után ez megérthető! -
#9 ezek itt nem is fikázások, hanem tények -
Cicero #8 Kár hogy csak XBOX-ra van... nagy játék lehet -
#7 Szánalmas hogy segítség helyett rögtön fikázni kell egy új fórumozót.
Minden új topikba ennek kell lennie?
-
#6 az előző topicja az volt, hogy Playstation, azt is ide nyitotta, és nem is írt bele:DDD -
#5 Na, gratula. -
#4 Khmmm..... Ez a játék (és az előző részei is) CSAK XboX-on (XboX360-on) vannak-lesznek, szal a KONZOL fórumok közé kellett vona nyitnod öcsi.... -
#3 kezdesz a kedvencem lenni -
#2 Rakasd át a konzolosokhoz. -
szaharin #1
Nehany kep a jatekbol...