63
\"Physiological Terror\" from Capcom: Haunting Ground!!!
-
#23 Nincs fegyver,bújkálni kell,csak egy kutya van a segítségedre,ha hasonlítani kéne valamihez akkor a Rule of Rose-t mondanám.A hangulata nagyon jó,de nem mindenki szereti ezt a stílust.Nekem tetszett. -
#22 ki kellene proba(+meg kellene szereznem... :-P); bizti jo lehet, minden tulelöhorrort imadok... :-) utanakajtatok neten... -
#21 Jó ez a játék? -
Wakka #20 Nagyon komoly ez a játék. Ezzel paráztatom magam esténként :P -
#19 Hát igen...Én már akkor keresztet vetek amikor mégcsak a ps-t kapcsolom be.Nameg szinte mindig csak éjjel jut eszembe hogy:na itt az ideje játszani a HG-al.Teljes káosz van azokban a percekben...Egyébként most vagy én vagyok béna vagy tényleg kevés hely van a bujkálásra? -
#18 A FF-ben csak helyben ijedel meg par masodpercig vagy stresszes. Viszont ebbe bazdmeg minden szoba elott keresztet kell vetni :D -
#17 Csatlakozom az elöttem szólohoz.Én is kipróbáltam és tényleg nagyon jó a játék.Gyönyörű grafika,kidolgozott hátterek jó játékmenet,izgalmas és nagyon parás játék ez.Hát azért a Fatal Frame-mel nem egy súlycsoportban van.Egy kicsit más tipusú túlélőhorror.Itt tényleg bújkálni kell meg futni az életedért.Az a nagy behemót folyamatosan megakar izélni... -
#16 Nos megkaptam es le nem tudok ragadni rola. Hihetettlen mennyire odavagyok erte. Baxott paras gama. RE jatekoknal nem voltam igy beparazva.
A FF elso reszet persze nem veri parazasban de Szerintem 100x jobb mint a FF2. -
Gábor #15 Az udvaron, ahova lezuhantál, vagy Debi lezuhantattad le kell engedni egy felvonó hidat, átmenni rajta, megfejteni a rejtvényt, majd a lépcsőn lemenni, és ott beilleszteni. Mielőtt ezt megteszed, a zongora teremben állítsd pozícióba a párját. -
#14 Nekem NTSC van es soha a budos eletben nem halottam hogy PZ lett volna a neve csak amiutan az a joszag leirta a #9 hzszlsba es utananeztem!
Hua'! -
#13 valaki segítene, mert elakadtam a játékban. Van egy olyan tárgyam, hogy Lunar Refractor, és nem tudom, mit kell vele csinálni. A pályát elejétől a végéig bejátam, de semmi ötletem... -
Gábor #12 -
#11 NEmugyanaz? Europaban, PZ a neve, s jo europaihoz hiven en is annak hivom:D Jenki szeretoo kutyak!!:D -
#10 Az a Fatal Frame aranyviragom! :D -
Gábor #9 Nagyon jó, nagyon hangulatos, és meglehetősen nyomasztó:)
A project zero 2-t nem üti, de hasonlóan félelmetes játék! :) -
#8 Majd elvalik a hetvegeig :D -
#7 Kislány a kiskutyájával... -
#6 Inkább fantasys jellegű és nem a harcon van a hangsúly hanem hogy hová tudsz elbújni de azért nagyon sokat ne várj tőle jó közepes. -
#5 Ugye nem egy Cold Fear fiiling? -
Lammer at Work #4 encsak holnap reggel tudom lecsekkolni... mar alig varom... bar abbol csak kb 5 perc lesz, mert ugyis beesek az agyba es huzom a rokabort delutanig ^^ -
#3 Igazi túlélő horror egész kellemes bár még nem sokat játszottam vele kb 2 órát.
-
Lammer at Work #2 JAH ES IGEN elnezest: ONLY PS2!!! -
Lammer at Work #1 Hangulatosnak igerkezo jatekot kapunk a kezeink koze??? >>>KATT<<< Iteljetek meg ti! EN a kepek lattan beizgultam egybol az anyagra!!! Szerintem jo stuff lesz! Remelem Capcom minoseg lesz(ala Rezik)