Cabela\'s Big Game Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
jah pedig az jó móka lenne

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
nincs mit 😊

kár hogy multi nincs
Istencsászár
pfff 😊)) egybõlmegy akkor daemon volt a bûnbak kösz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
nem tudom, próbáld meg a 3.47essel.
Istencsászár
daemon 3.46 omvan lehet ujabb kéne? az a gond? cdromok nincsenek csak ez az 1 virtuáis meghajtó nemértem...

robotnyk
leszedtem, kipróbáltam.
nekem crack nélkül lazán megy, semmi gond nincs vele
graf még mindig jó, végre fejleszettek az állatok AIján, sokkal jobb mint tavaly. érdekes, a Career módban a körítés, alaptörténet, stb. van mocsaras, érdõs, sivatagos, hegyvidéki terület, mindegyik több zónára bontva. az inventory elég böszmén van megoldva, de összességében tetszik
Istencsászár
5let?

Istencsászár
kijött,kijött de nemmegy kéri a cdt amikor rámegyek hogy camping vagy isntant hunt... crack meg nincs hozzá..

I N S T A L L I N F O R M A T I O N Û²±° ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
³ ³
³ EXTRACT, BURN or MOUNT, INSTALL, PLAY..

Rudee
Kijött a 2006os rész, majd ha valaki kipróbálja akkor írhatna róla pár szót.

Szar Bayern, szar Bayern :)

reménytelen
Nem tudja valaki, honnan lehet leszedni az 1.1 patchet?
cSuwwi
esz tök iszki 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gabber_saviola
ha nyitsz egy topikot a gáméról, gondolom azért mert ismered,akkor nem neked kéne mesélni róla??????????????

törölhetõ a topik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reménytelen
Helló. Megvan a játék, egész jó, csak még nem sokat játszottam vele. ide írhatjátok a véleményeteket, lehet kérdezni a fórumozóktól a játékkal kapcsolatban.

Például én megkérdezem: Mikor adja meg a játék a következõ pályát Carrier módban?