Cabela\'s Big Game Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nekem crack nélkül lazán megy, semmi gond nincs vele
graf még mindig jó, végre fejleszettek az állatok AIján, sokkal jobb mint tavaly. érdekes, a Career módban a körítés, alaptörténet, stb. van mocsaras, érdõs, sivatagos, hegyvidéki terület, mindegyik több zónára bontva. az inventory elég böszmén van megoldva, de összességében tetszik
I N S T A L L I N F O R M A T I O N Û²±° ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
³ ³
³ EXTRACT, BURN or MOUNT, INSTALL, PLAY..
Szar Bayern, szar Bayern :)
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
törölhetõ a topik
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.