XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
köszi szépen :)
és neked is DeadlyRenjike :)

Just do it :)

DarkSector
Nem értem mit foglalkozik vele mindenki, hogy melyik játékot kapjátok az MS-tõl ha mindegyik már egyszer megvehetõ volt 3ft-ért?

Engem azért hagy baszottul hidegen a téma, mivel amiket emes ad mind olyan játék ami annyira olcsó és régi, hogy GOLD mellett nem ajándék hanem lehúzás.
olyan játékokkal kedveskedjenek amiket esetleg nem tudok megvenni mert annyira drága, vagy max 1-2 éves és megvan az esélye hogy MÉG NEM NYOMTAM ki az 1000/1000g-t 3 évvel ezelõtt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Mi AAA abban a játékban, melyben nem lehet meghalni?

Mondjuk nem ez a fõ baj vele, hanem az unalmas harcok, a lapos gameplay, és a rengeteg hiba, meg az elképzelés, hogy 1000 Ft-ért kutyafõzetet vehetsz.

Defense Grid: The Awakening - 82 - az a baj vele, hogy más platformon már RÉG ingyen osztogatják, de olyan szinten, hogy már FB likeért is volt

Halo 3 - 94 - van olyan XBOX tulaj aki nem tolta? Tök felesleges ezt adni...

Assassin's Creed II - 90 - akit kicsit is érdekelt a széria, nem, hogy a 2. részt, de már a Rev-et, sõt a 3.-at is letolta.

Crackdown - 83 - ez a játék egy unalmas fos, 2013-ba semmilyen szinten nem állja meg a helyét. Alibi game, hogy adjanak valamit.

Dead Rising 2 - 79 - okés, de járna a kieg is magyaroknak is nem?

Mutatom mi erõs XBOX360-on:

- Kameo
- Shadow Complex
- State of Decay
- Geow 2
- Fable 2
- Forza részek
- PGR részek

...meg kb. még 50 konzol only cím.

A jelenlegi kínálatukkal elriasztani lehet embereket, nem behúzni a goldba, miközben a PSN tényleg AAA+++ cuccokat dobál és nem kõkoriakat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
Otherworld véleményt alkot , nem tesztet ír és PCn játszanak amin egy borzalmas port volt a játék . Igen ott 2 percet töltött.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Egy Gears of War 2 erõs húzócím. Az kéne ingyen. Pedig fent van a polcon.
Legalább megugrana a multizók száma.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Bicepszben erõs? vagy miben kell annak lennie?

Fable 3 AAA, csak a Fable 2 annyira jó vot, hogy nem sikerült megugrani, megújúlni, továbbvinni, elbaszták a konzolos verziót, amit a PCs verzióban már próbáltak javítani.

Gyakorlatilag mindegyik magasan értékelt, sikeres játék:
Defense Grid: The Awakening - 82
Halo 3 - 94
Assassin's Creed II - 90
Crackdown - 83
Dead Rising 2 - 79

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Gyakorlatilag nem volt erõs játék eddig ingyen.
Fable 3 sem AAA csak egy középszar valami.
Kíváncsi leszek mit találnak ki köv hónapban.
1 hét múlva lejár a GOLD-om. Nem döntöttem még el, hogy hosszabbítok-e.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Harlekin
<#nevetes1>
Tinman
Nincs gondom, de ez még csak enyhén se éri el az ingerküszöböm. A Fail 3 miatt goldot venni... meg hátizé kategória.

Lett volna egy Lost Odyssey nyitásnak és leborulok elõttük... vagy Shadow Complex, ahogy Davidka003 is írta.

Tinman
Vagyis az elõfizu egyfajta promója... na de ki a célcsoport?

Azok akik gen végén szállnak be?

Botond
Én az ingyen játékok miatt, konkrétan fable3 miatt vettem goldot. Azóta vagy olyan játékok voltak, amik nem érdekelnek, vagy amik megvannak. Viszont vettem heti gold akcióban is olyat, ami érdekel. Hogy becsapva érzem e magam? 1 hónap után, és még 11 vissza van, kicsit korai lenne, nem? De te nem is vettél goldot, neked nem értem mi a gondod.
Totti5
Ez nem arról szól hogy meggyõzzön.

Az ackiókkal meg akar gyõzni, hogy vásrárolj, ezzel kapsz játékokat ha elõfizetõ vagy.

Tinman
Nem mindegy Totti.

Gyõzzön meg az MS, hogy nekem ezüstfarkasnak aranyra kell váltanom... nem, hogy meggyõznek, de eltántorítanak.

Pedig vannak X-re k. jó játékok!

Tinman
Ez így hosszú. Röviden: ingyenszar.

Tinman
Na most képzelj el egy olyan XBOX játékost, aki kicsit is benne van a sodrásba és még nem tolta le a Halo 3-at... AC2 ugyan ez.

DR2 korrekt viszont, atomgáz, hogy a kieg. idehaza nem fog nektek járni :-/

Totti5
Shadow Complex is régi és olcsón lehetett venni már többször is illetve sokaknak megvan, mert ugyan olyan alapmû mint Halo és az AC. Csupán erre szerettem volna rávilágítani.

davidka003
AC2 oké. Az nem rossz csak régi.
Halo 3 megvan 2 fontért GAME-rõl. Bár az se annyira jó, mint a Reach.
Dead Rising 2 meg nem gyõzött meg a tesztek alapján. 2 percenként töltés? Nevetséges. Otherworld Bemutatja: Dead Rising 2 videókritika

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
AC2, HALO 3 és a Dead Rising 2 is ugyan olyan jó.

Totti5
Mindegy mi lesz, eddig nem volt, most van. Amíg nem volt senkinek semmi nem fájt, most azért mert õt nem érdekli valami már tragédiának éli meg.

Harlekin
szuvenirú nyihuhú nye kukucsku protku...<#nevetes1>
davidka003
Legalább egy Shadow Complex lenne.
Csak XLBA cím de mégis jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Amúgy az. Megvettem pár éve, de alig bírtam pár órát.

Brutális amit MS ingyen játékok címszó alatt tol a goldosknak... legközelebb mi lesz Vampire Rain?

arty
Én anno pár órát játszogattam vele, szerintem nem rossz. Csak nem jöttem rá, hogy mi a cél ;) (túlzok)

Forza.

Totti5
http://www.youtube.com/v/6-bIrUOq6Rg&version=3

davidka003
A magyar Live-on a magyar szinkronos Crackdown van fent. Gondoltam szólok.
Amúgy szidják, hogy milyen gagyi, unalmas.

arty
nem, egyelõre grafikai butulást nem okoz a THQ csõdje, de más, a játékkal kapcsolatos funkciók valóban leálltak/megszûntek

(csak az MS elhintette korábban (mentegetve a sony konzoljánál gyengébb hardverüket), hogy a szerverparkjuk csomo mindent számolhatna, elvitáztunk róla, hogy ha grafikai elemeket is a központban számolnának, akkor egy esetleges csõdnél nem csak a multi és más "apró" játékrészek mennének a levesbe, hanem a grafika egyes elemei is)

Forza.

gibson9
Nem vagyok én pánikban, csak érdekelne a dolog. Valaki választ is írhatna :)

arty

néha irigyellek benneteket ... :PPPPPPPPPPPPP

Forza.

davidka003
Ilyen fejet vágtam elolvasva a kérdést:

Harlekin
Tessék kellet ez nektek szegényt most teljesen pánikba zavartátok a felhõsárnyékosszerverbezárásos dolgotokkal...<#nevetes1>
gibson9
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és ami nagyon érdekelne ez a Darksiders 2-rõl szóló hozzászólások. Én is hallottam, hogy csõdbement a THQ és a honlapjaikat sem lehet már elérni, de, hogy az xbox 360-on is nyoma lesz ennek azt nem tudtam. Vagy rosszul értelmezem. Mi is ez az árnyék kiszámításos valami most? Kb 2 hónapja volt bent a lemez utoljára a konzolomban. Grafikai visszaesések történtek vagy mi?

DarkSector
Hogy megkérdezed mi a ráknak kell betenni a borítóját?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Bár a filmet messze nem csíptem annyira, mint az elsõ részt, de ez a rész beégett. :D :D

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nincs MS részvényem, csak nem rinyálok marhaságok miatt naphosszat. Fõleg nem elõre egy terv miatt. Használom ami van, játszok ha van idõm azzal ami van, ha lesz cloud compjut akkor azzal is, minden mást letojok.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
- Nincs külön gomb a védekezésre , sem a kerülésre
- Combo van pár féle de nem vitték túlzásba itt inkább a Blade Mode ami pörgeti a játékot
- Kép tiszta
- Kibaszott gyors a játék , 60 fps és stabil.
- 6-8 óra nekem pont közte volt
- 7/10

arty
pont nem a nagy neveket kéne tolni, amiket már szinte minden boxos tuti lenyomott ... :)

a DR2 talán ebbõl a szempontból jó választás, de én mostanra már ki nem állhatom a zombis játékokat, ergo max belenézek :)

Forza.

arty
- akinek ott a polcán pár thq cím (nem csak DS2-rõl van szó!), esetleg újrajátszaná õket, vagy lenyomna 1-2 küldit az ettõl jobban érezné magát? látom én, hogy próbálod bagatellizálni a problémát, miközben forumokszerte nem 2 ember sír x vagy y játék leállított (nem csõd miatti!!!!) szervereiért. de no para, ha majd árnyékot is számolnak a gépek, akkor nem kapcsolják õket le, mer' a líderboard sok áramot eszik, de az árnyék nem.

- jah, a goldnak más se hiányzik, mint egy jóféle drágulás - csak, hogy az árnyék ne lokálba számolódjon - LOL!

- jelenleg úgy néz ki, h az onlive ~csõdbement, a gaikait meg szerencséjükre megvette a sony és 0db ilyen szolgáltatás mûködik normálisan, holott kettõ is elindult egykoron (és nyilván aki ott bevásárolt játékokból annak se fáj a gyûjtemény bebukása, hiszen nyilván mostanra amit akart mág végigjátszott, ugye? ;) komolyan: nem elég a steam accért aggódni? tényleg a darksiders árnyékaiért is kelljen? ;) )

- valahogy túléltük, ma mégis mindenki sok tabbal böngészik - miért, ha 1 tabbal se akkora tragédia? neked amugy van ms részvényed, hogy ennyire mosdatod õket, még a kézenfekvõ elbaszásaikért is? ;)

Forza.

hello, én régen játszottam vele, a játékidõ elsõre normálon kb 5 óra max 5 és fél óra (jó párszor meghaltam) . Újrajátszani ? Én személy szerint többször is végig vittem , mire kifejleszted maximumra a karaktert , meg összes fegyver megszerzése és hasonlók. Meg ott vannak a VR missionok, a kihivások . A kép tiszta a vanquishez képest , de itt is vannak effektek , ha még jól rémlik. Gyors a játék , a sebességgel nincs olyan gond , talán 1-2 ahol sok volt egyszerre a robbanás ott volt egy framerate , de hát ilyen volt a vanquish-ben is. A védekezés az evade ami átmegy counter attack . Combók ,hát na arra nem nagyon emlékszek.
Muttley
aki játszott vele?

- van-e védekezés gomb v. csak "evade"?
- a combo-k kimerülnek 1-1 gomb elmebeteg nyomkodásába vagy van sorrendiség és tanulni kell a combo-kat?
- a kép tiszta, éles v. ebben is van egy ilyen "zöld blur" mint a Vanquish-ben?
- nagyon gyors játék - emiatt kérdés: akad-e? van-e framerate gond?
- mennyire hosszú játék?
- újrajátszási ráta?

Muttley
<#nevetes1><#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/PtjO8Nl6Mek&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Macccy
Ez is nézõpont és játékos egyéni kérdése, mert nekem pl nem volt meg a Dead Rising 2 és régebben kicsit érdekelt volna, mióta láttam a DR3 bemutatót, azóta meg méginkább kíváncsi lettem rá (zombikat komálom).
Nem mondom, én is jobban örülnék olyan blockbuster színvonalnak, mint pl. ingyen Alan Wake, Gears, Halo részek (elvileg a 3 lesz), ingyen Red Dead vagy Forza ... de most lényegében a polcom tartalmát olvastam föl és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, így látok létjogosultságot néhány (!) kevésbé AAA játék ajándékozásában.

Macccy
JaH! A lényeget meg jól elfelejtettem: én nem azt mondtam, hogy mindenki dobja el a haját, mert hûdenagyon jön a cloud computing. Azzal kezdtem, hogy bezzeg mikor a Microsoft lobogtatta meg a terveket mindenki anyázta és most, hogy nVidia is tervezi már nem lázadnak a pécés gyerekek! Ennyi.
Az MS iránti ellenszenvet bizonyítandó tettem ide a linket, de azóta már látom el is kanyarodtunk scroll effekt meg IE irányokba, mindegy csak utálni lehessen ...

Macccy
- a THq csõdhöz hasonló nincs minden nap, sõt, 10 évente egyszer van ilyen fejhullás, hát most rájuk csapott le a kaszás ... a szerverük most állt meg júniusban, tehát ~10 hónapig volt még support a megjelenés után, ami nem sok ha valaki csak most tudja meg hogy van DS2, de mivel már kb év eleje óta rakosgattam én is odébb a lemezt, szerintem aki akarta már letolta

- a LIVE elõfizetésbe, vagy a hasonló online pass szarokba szerintem bele tudnák tenni, de hidd el, hogy az MS már gondolt erre, hiszen az E3 hisztéria elõtt fix volt, hogy belevágnak, nem gondolom, hogy nagy költsége lenne elosztva felhasználókra

- jelenleg úgy néz ki, hogy Gaikai és társai sem lefutott még

- ez az 1 tabbal netezés ez igen "súlyos" gond lehetett, valahogy túléltem, a többi szarság meg ma is van csak mégjobban ... el nem hinnéd, de én is irodában dolgozom, ahol ülnek mögöttem és amennyi szopó van authentikálással ide-oda, ahhoz képest mindenféle 1 tabos netezés fel se tûnne már. A civil netezés se lett sokkal jobb, faszom flash szarok még mindig felbukkannak a sarkon, néha a Java idegel ki, csomó webpédzs szar mobilon/pécén ... Én nem emlékszem, hogy a maihoz képest lényegesen szarabb lett volna 10 éve, fõleg a csúnya gonosz MS miatt.

Én is ódzkodtam tõle (meg azóta is rosszul vagyok a PSN-tõl / DualShock 3 kontrollertõl), de nincs mese, be kell szerezni egy PS3-at. <#idiota>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Így van, köszi a kiegészítést! <#eljen>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Renjike
ne fájdítsd a szívem Xboxra nincs Demon's Souls <#falbav>

Kicsit kiegeszitenem, hogy minden 1 honap alatti Gold csak multira jo. Ha mar tudsz szerezni 1 honapnyi (akkar free Gold tagsagot akkor az mar teljes ertekunek szamit.

Tinman
Talán az egyetlen X tulaj vagyok, aki csak és kizárólag eredeti játékokkal tolja, de mégsem volt soha még a 3.5 év alatt fizetõs Goldja. :-)

Örülök, hogy végigtoltad õket... tényleg :-)

(+1 ember megfertõzve - pipa)

Igazából tényleg három fajta tagság van.

- Arany tagság, amivel a létezõ összes LIVE-os fícsörhöz hozzáférhetsz
- ingyenes tagság, ami ugye meglehetõsen korlátozott
- és a harmadik a trial vagy nevezzük próba(?) tagságnak, amit karajjj is aktivált, ebbõl van 48 órás, 14 napos stb. ezekkel általában multizni lehet, de olyan is elõfordul, hogy csak abban a játékban játszhatsz másokkal, amelyikhez járt a kód (pl. ilyen volt anno a Halo 4-hez is).

Most csak azért nem mondom, hogy "#dealwithit", mert szegény Adam Orth is megszívta ezzel a kijelentésével. <#idiota>

Ui.: Köszi a Demon's / Dark Souls végigjátszásokat, nélkülük talán sosem játszottam volna végig õket. <#worship>