XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem azért hagy baszottul hidegen a téma, mivel amiket emes ad mind olyan játék ami annyira olcsó és régi, hogy GOLD mellett nem ajándék hanem lehúzás.
olyan játékokkal kedveskedjenek amiket esetleg nem tudok megvenni mert annyira drága, vagy max 1-2 éves és megvan az esélye hogy MÉG NEM NYOMTAM ki az 1000/1000g-t 3 évvel ezelõtt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk nem ez a fõ baj vele, hanem az unalmas harcok, a lapos gameplay, és a rengeteg hiba, meg az elképzelés, hogy 1000 Ft-ért kutyafõzetet vehetsz.
Defense Grid: The Awakening - 82 - az a baj vele, hogy más platformon már RÉG ingyen osztogatják, de olyan szinten, hogy már FB likeért is volt
Halo 3 - 94 - van olyan XBOX tulaj aki nem tolta? Tök felesleges ezt adni...
Assassin's Creed II - 90 - akit kicsit is érdekelt a széria, nem, hogy a 2. részt, de már a Rev-et, sõt a 3.-at is letolta.
Crackdown - 83 - ez a játék egy unalmas fos, 2013-ba semmilyen szinten nem állja meg a helyét. Alibi game, hogy adjanak valamit.
Dead Rising 2 - 79 - okés, de járna a kieg is magyaroknak is nem?
Mutatom mi erõs XBOX360-on:
- Kameo
- Shadow Complex
- State of Decay
- Geow 2
- Fable 2
- Forza részek
- PGR részek
...meg kb. még 50 konzol only cím.
A jelenlegi kínálatukkal elriasztani lehet embereket, nem behúzni a goldba, miközben a PSN tényleg AAA+++ cuccokat dobál és nem kõkoriakat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Legalább megugrana a multizók száma.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fable 3 AAA, csak a Fable 2 annyira jó vot, hogy nem sikerült megugrani, megújúlni, továbbvinni, elbaszták a konzolos verziót, amit a PCs verzióban már próbáltak javítani.
Gyakorlatilag mindegyik magasan értékelt, sikeres játék:
Defense Grid: The Awakening - 82
Halo 3 - 94
Assassin's Creed II - 90
Crackdown - 83
Dead Rising 2 - 79
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fable 3 sem AAA csak egy középszar valami.
Kíváncsi leszek mit találnak ki köv hónapban.
1 hét múlva lejár a GOLD-om. Nem döntöttem még el, hogy hosszabbítok-e.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lett volna egy Lost Odyssey nyitásnak és leborulok elõttük... vagy Shadow Complex, ahogy Davidka003 is írta.
Azok akik gen végén szállnak be?
Az ackiókkal meg akar gyõzni, hogy vásrárolj, ezzel kapsz játékokat ha elõfizetõ vagy.
Gyõzzön meg az MS, hogy nekem ezüstfarkasnak aranyra kell váltanom... nem, hogy meggyõznek, de eltántorítanak.
Pedig vannak X-re k. jó játékok!
DR2 korrekt viszont, atomgáz, hogy a kieg. idehaza nem fog nektek járni :-/
Halo 3 megvan 2 fontért GAME-rõl. Bár az se annyira jó, mint a Reach.
Dead Rising 2 meg nem gyõzött meg a tesztek alapján. 2 percenként töltés? Nevetséges. Otherworld Bemutatja: Dead Rising 2 videókritika
Csak XLBA cím de mégis jó.
Brutális amit MS ingyen játékok címszó alatt tol a goldosknak... legközelebb mi lesz Vampire Rain?
Forza.
Amúgy szidják, hogy milyen gagyi, unalmas.
(csak az MS elhintette korábban (mentegetve a sony konzoljánál gyengébb hardverüket), hogy a szerverparkjuk csomo mindent számolhatna, elvitáztunk róla, hogy ha grafikai elemeket is a központban számolnának, akkor egy esetleges csõdnél nem csak a multi és más "apró" játékrészek mennének a levesbe, hanem a grafika egyes elemei is)
Forza.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
- Combo van pár féle de nem vitték túlzásba itt inkább a Blade Mode ami pörgeti a játékot
- Kép tiszta
- Kibaszott gyors a játék , 60 fps és stabil.
- 6-8 óra nekem pont közte volt
- 7/10
a DR2 talán ebbõl a szempontból jó választás, de én mostanra már ki nem állhatom a zombis játékokat, ergo max belenézek :)
Forza.
- jah, a goldnak más se hiányzik, mint egy jóféle drágulás - csak, hogy az árnyék ne lokálba számolódjon - LOL!
- jelenleg úgy néz ki, h az onlive ~csõdbement, a gaikait meg szerencséjükre megvette a sony és 0db ilyen szolgáltatás mûködik normálisan, holott kettõ is elindult egykoron (és nyilván aki ott bevásárolt játékokból annak se fáj a gyûjtemény bebukása, hiszen nyilván mostanra amit akart mág végigjátszott, ugye? ;) komolyan: nem elég a steam accért aggódni? tényleg a darksiders árnyékaiért is kelljen? ;) )
- valahogy túléltük, ma mégis mindenki sok tabbal böngészik - miért, ha 1 tabbal se akkora tragédia? neked amugy van ms részvényed, hogy ennyire mosdatod õket, még a kézenfekvõ elbaszásaikért is? ;)
Forza.
- van-e védekezés gomb v. csak "evade"?
- a combo-k kimerülnek 1-1 gomb elmebeteg nyomkodásába vagy van sorrendiség és tanulni kell a combo-kat?
- a kép tiszta, éles v. ebben is van egy ilyen "zöld blur" mint a Vanquish-ben?
- nagyon gyors játék - emiatt kérdés: akad-e? van-e framerate gond?
- mennyire hosszú játék?
- újrajátszási ráta?

Just do it :)
Just do it :)
Nem mondom, én is jobban örülnék olyan blockbuster színvonalnak, mint pl. ingyen Alan Wake, Gears, Halo részek (elvileg a 3 lesz), ingyen Red Dead vagy Forza ... de most lényegében a polcom tartalmát olvastam föl és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, így látok létjogosultságot néhány (!) kevésbé AAA játék ajándékozásában.
Az MS iránti ellenszenvet bizonyítandó tettem ide a linket, de azóta már látom el is kanyarodtunk scroll effekt meg IE irányokba, mindegy csak utálni lehessen ...
- a LIVE elõfizetésbe, vagy a hasonló online pass szarokba szerintem bele tudnák tenni, de hidd el, hogy az MS már gondolt erre, hiszen az E3 hisztéria elõtt fix volt, hogy belevágnak, nem gondolom, hogy nagy költsége lenne elosztva felhasználókra
- jelenleg úgy néz ki, hogy Gaikai és társai sem lefutott még
- ez az 1 tabbal netezés ez igen "súlyos" gond lehetett, valahogy túléltem, a többi szarság meg ma is van csak mégjobban ... el nem hinnéd, de én is irodában dolgozom, ahol ülnek mögöttem és amennyi szopó van authentikálással ide-oda, ahhoz képest mindenféle 1 tabos netezés fel se tûnne már. A civil netezés se lett sokkal jobb, faszom flash szarok még mindig felbukkannak a sarkon, néha a Java idegel ki, csomó webpédzs szar mobilon/pécén ... Én nem emlékszem, hogy a maihoz képest lényegesen szarabb lett volna 10 éve, fõleg a csúnya gonosz MS miatt.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Örülök, hogy végigtoltad õket... tényleg :-)
(+1 ember megfertõzve - pipa)
- Arany tagság, amivel a létezõ összes LIVE-os fícsörhöz hozzáférhetsz
- ingyenes tagság, ami ugye meglehetõsen korlátozott
- és a harmadik a trial vagy nevezzük próba(?) tagságnak, amit karajjj is aktivált, ebbõl van 48 órás, 14 napos stb. ezekkel általában multizni lehet, de olyan is elõfordul, hogy csak abban a játékban játszhatsz másokkal, amelyikhez járt a kód (pl. ilyen volt anno a Halo 4-hez is).
Most csak azért nem mondom, hogy "#dealwithit", mert szegény Adam Orth is megszívta ezzel a kijelentésével. <#idiota>#idiota>
Ui.: Köszi a Demon's / Dark Souls végigjátszásokat, nélkülük talán sosem játszottam volna végig õket. <#worship>#worship>