XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ÉS mit takar a "Core" elnevezés?Most látom hogy ilyen Xbox 360 is van.Ez vmi "felszereltségi" szint?
Nem nekem kellene,csak megkértek hogy érdeklõdjek utánna.
Érdeklõdnék hogy az Xbox 360 kompatibilis-e a régi Xbox-al?Magyarul lehet-e futtatni a régi eredeti játékokat rajta.
Köszi
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Isten most nem ér rá,segíthetek?
+ egy pálya alapján nem húzok le egy játékot.
+én is venni fogok egy gépet ha lemegy ez az õrület.
Továbbá egyes GC-k dobozára az van ráírva hogy nem mosható ki. Gondolom valaki azzal is próbálkozott és perelt miszerint õ nem tudta hogy a GameCube nem mosható mosógépben, mer nem volt feltüntetve. De no problemo... ha mostmár vesz valaki GC-t akkor a dobozán olvashatja. Nehogy ebbe újra bele kössenek.. ezt így szokták! és ha ténleg nincs feltüntetve a csomagban akkor a bíróság az õ igazát adja...
miszerint a kedves vásárló be lett csapva
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Egy chicagói Xbox 360-tulajdonos csoportos pert indított a Microsoft ellen, mert – amint állítja – az konstrukciós hibával dobta piacra új játékkonzolját. A beadvány szerint a gép tápegysége és processzora túlmelegszik, ami leálláshoz és hibaüzenetek megjelenéséhez vezet. Mindez azért történhetett, mert a szoftvervállalat nem volt hajlandó elállni attól a szándékától, hogy videojáték-piaci riválisait, a Sonyt és a Nintendót megelõzve még a karácsonyi bevásárlási szezon elõtt bemutassa az új konzolt – érvel a bosszús géptulajdonos.
Az Xbox 360-nal kapcsolatos problémákról már röviddel a két héttel ezelõtti amerikai premier után beszámoltak egyes felhasználók. Internetes fórumokon terjedt a hír, hogy néhány konzol játék közben lefagyott vagy egyszerûen hibaüzenetet jelenített meg képernyõn. Többen videóval és fényképpel is illusztrálták a beszámolójukat. Akkor a Microsoft szóvivõje – a panaszokra reagálva – úgy nyilatkozott, hogy egy ilyen volumenû termékbevezetés esetén néhány hibás darab elkerülhetetlenül átjut a szûrõn, de ezek az eladott gépek „rendkívül kis töredékét” képezik. A cég ezeket kijavítja vagy becseréli.
A pert indító férfi kártérítést követel, a perköltségek megtérítése és az Xbox 360 hibás szériájának cseréje vagy visszahívása mellett. A Microsoft egyelõre nem kommentálta a hírt, elemzõk viszont állítják: az lett volna meglepõ, ha az Egyesült Államokban nem próbálkoznak be egy ilyen pénzes cégnél.
Túlmelegedés : az információk szerint az amcsik szivnak ezzel.
Haveroknak és nekem is tökéletesen mûködik, csont nélkül megy a Live, minden.
WoW még mindig :P
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Tuningolni a HW-t persze nem fogják, de a játékok biztosan egyre jobbak lesznek, biztosan számíthatunk még néhány állkoppanásra a jövõben (Oblivion, Gears of War, stb...).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
.:SOLIDUS:.
Tudásban messze nem lesz akkora különbség szerintem, mint amit az alapján gondolnál, "amit a PS3-ról terjesztenek". A reklámszövegeket mindig oszd el kettõvel, aztán vonj gyököt belõle, akkor talán lesz valami közük az igazsághoz.
A BOX itt van, kézzelfogható, jó cucc. Vannak gyermekbetegségei, hiány van belõle, és kicsit drága még, de sztem tavasszal-nyáron már megéri majd venni, és mindenkinek sok öröme lesz benne.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Az out fokuszal nem tudok egyetérteni,mert mozgás közben ez a látvány ba**tt kiábránditó.(a Quake 4 -ben ugyanez van..az is out fokusz? Akkor a Far cry miért nem használta? lehet hogy azért mert nem kamu kifogásokat hanem játékokat gyártanak?)
Félreértés ne legyen! Nem rossz játék a Kameó(sõt) ,csak azt nem értem ,hogy mitõl hasal mindenki...hogy ilyet még nem látott....(100-170k-ért ez kevés...szerintem)Pláne akkor amikor Shadow of the colossus,God of war,Sly3 játékok jönnek ki a "gyenge" mai konzolokra.
Arra akartam kilyukadni ,hogy simán lehet még várni egy fél évet.
Premiumot nem tudsz szerezni?
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu