XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mai nap egyetlen szóra érdemes pozitívuma hogy hívtak a boltból. Kedden mehetek a Collector's Edition-ért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.15. 18:16:58
Oldtimer új reggel Runescape, DAoC, s megannyi MMO..
Nincs hibája, ez ilyen :-)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Tegnap vettem egy One-t, használtan. Jónak tűnik, csak egy kérdésem lenne.
Kikapcsolt állapotban, áram alatt van, egy minimális zizegő-sercegő hangja, mintha dolgozna.
Hiba lehet ez , hallottatok már hasonlóról?
Storage ki van kapcsolva kikapcsolt állapotban.
Nagyon köszi!
Kéne már egy plusz kontroller, nem akarom a D1 nyüstölni, még elkopik. Később relikvia lesz egy szép állapotú :-DDD
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Elég keménynek látszik a Boss fight.
Viszont iszonyat milyen sokat tölt,sőt így ki se lehet adni szerintem..
https://www.youtube.com/watch?t=6474&v=OXITRTxbzw0
/jó a 4. nem kell
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 22:41:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
12 órás maraton :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mivel még mindig elég nagy hátrányban vannak elég erős konfra számítok
Tudtok esetleg XBOX+TV párost jó áron? Régen volt az eDigitalon, de már nincs. Be szeretnék ruházni most , hogy jön egy pár jó játék. De nincs HDTV-m így inkább letudnám egyben az egészet. 😊
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hiába nyomom screenshotnál a sharet, kicsit tölt és kiírja hogy valami hiba lépett fel most nem megy próbálja meg később bla bla bla. Mióta bejött a képkészítés megosztás, azóta nem megy.
Nem adja nekem se, ahogy a többi Ass Creed se nagyon adta. A kort még bírnám, de ismétlődik minden mindig, a maskarájuk meg már nevetséges, a Unity -ben se kicsit feltűnő, hogy senki nem hord csuklyát csak az asszaszín geci, kurvajó álca mondhatom ... amellett, hogy bután is néz már ki
Itt meg látom már kalap is van, egyre "jobb"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ezem lesz.
Ez jobban bejön, de ezem nem lesz😞
Nagyonlaza!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.12. 19:20:20
Van gameplay is, de még nincs direktbe feltolva. Ami streamon volt az elképesztő jó lesz. Ez a környezet ilyen "modern" kor, ugyan olyan gyönyörű mint a Unity. Városban lovaskocsival a macskakövön stb stb... mikor lehet előrendelni?!
"The video you’re now watching is grabbed directly from an Xbox One console. We’ve been working to give gamers an even better experience on Xbox One and, on day 1, we’ll bring you dynamic scaling from 900p to 1080p. We’re not much more than a week before launch, but we’re still fighting for every line of code -- we want gamers to get the best possible experience we can deliver."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.11. 20:06:32
Előfizetek 12000ft -ért kb és egy éve keresztül ingyen hozzáférek az ea-s játékokhoz?? vagy van vmi korlát, időben mint a game time az originen...stb?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet én tévesztettem platformot, de 3 év sem lenne elég Az eddig megvett játékaim végigjátszásához, és a lista folyamatosan bővül...
Vagy lehet hogy igénytelen vagyok? Szerintem Ez fog kiderülni xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A guy on reddit posted recently that GameDVR clips are now 60 fps and twice the bit rate in the preview program
:o

Megéri a Far Cry? 😊 Elég jó áron van
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"