XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
DMC ma is elég jól néz ki. Az új kiadás pedig minden tekintetben több mint egy remaster, mert alapjaiban nyúltak hozzá és tették sokkal jobbá a játékmechanikát.

DMC 4 egy special edition. Nem az első eset hogy DMCből ilyen rész jön... mondjuk kutakodj a PS2es időkben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.28. 17:44:52

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jó lenne nem telipofával ekkora marhaságokat kamuzni, tele vagyunk új játékokkal és sok cím jön még idén. Hisz még el sem kezdődött az év.

Totti5
Zseniális. Az újra kiadott játékokat mindenki álmából felkeltve fújja, ami meg új ip vagyí cím, azok mint egy morzsa az asztalon szinten odavannak hányva 3 példának.

No nézzük, bár már mocskosul unom:

Ori and the Blind Forest
Evolve
Dragon Ball Xenoverse
Dying Light
ScreamRide
Battlefield: Hardline
Resident Evil: Revelations 2
Zombie Army Trilogy
RIDE
Mortal Kombat X
Project CARS
The Witcher 3: Wild Hunt
F1 2015
LEGO Jurassic World
Batman: Arkham Knight
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Mad Max
Halo 5: Guardians
Star Wars: Battlefront
Call of Duty: Black Ops III
Just Cause 3
Rise of the Tomb Raider
Wolfenstein: The Old Blood
Dead Island 2
Guitar Hero Live
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Sebastien Loeb Rally Evo
Elite: Dangerous
Assassin's Creed Victory
Just Cause 3
Lara Croft and the Temple of Osiris
Tom Clancy's The Division
Fable Legends

Lehet lesz ami átcsúszik 2016 és biztos lesz ami még jön idén, csak nem tudjuk, hisz lesz egy E3 ugye.

Saints Row Remaster
- Borderlands Remaster - lesz új Borderlands de hát az még nagyon korai.
- DMC Remaster - készül az új IP: Hellblade
- Resident Evil Remaster - most jött ki vagyis még jön a Revelations 2 és készül a Resident 7
- Dead or Alive Remaster - csapat legutóbb WiiU exlu Hyrule Warriors-t csinálta ami idei cím
- Dark Souls 2 Remaster - most jött ki az új IP a Bloodborne
- Final Fantasy type0 Remaster - készül többek közt az FF 15
- Oddworld Remaster - ez kérlek szépen alázattak remék és nem remaster, s készül a 2. rész remékje az óriási sikerre tekintettel

Ennyi? ez nem sok, főleg hogy ezek a csapatok ezt nagyon mellékesben adták ki, hisz közben kiadtak teljesen új játékokat vagy erősen fejlesztés alatt vannak.

Egyszerűnen nem értem meg hogy nincs játék. Belefulladunk.

Kinect? rossz helyen nézed.

Kinect Sports Rivals
Dance Central Spotlight
Fighter Within
Just Dance Xbox Fitness
D4: Dark Dreams Don't Die
Zumba Fitness World Party
Fantasia: Music Evolved

Botond
Azé PCn se sokkal jobb a helyzet. Kijön a GTA5, a Total War nemistudom mennyi, a homm7 is jön hamarosan, talán lesz "xyz12" is. A játékipar tart itt sajnos jelenleg, hogy senki nem vállal semmi újat, mert bukni lehet vele.
Érezd az iróniát, szerintem egyetértünk.

Ha nem lenne Bloodborne már rég eladtam volna a PS4-et a francba. Ezen kívül a Tomodachi Life pörög még kislányommal.
GamerPC nálam nem játszik (nappali így is veszélyes övezet a 3- éves apróságokkal).

Kérdésedre válaszolva engem kb 1 XO exkluziv érdekel a Scalebound (Bayonetta óta minden jöhet ami Platinum), nem tudom az idén lesz-e mert elég nagy a csend körülötte.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kongy
Mondjuk a DMC4 remaster tényleg enyhén szólva nevetséges. Nem volt elég a rebootot remasterelni, már az is elavult látványban, hát még a 4... úristen 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Magyarul egy sincs. A Remastered az nem játék, elég szánalmas a lista, amit összeállítottál. Azért vegyen valaki X1-t, hogy 4-5 éves, vagy több, rommá unt játékkal játsszon kicsit szebb grafikai megjelenítésben? OMFG!

Mondj már három-négy X1 exkluzív címet idén!

Félre ne értsd, PS4-en sem rózsásabb a helyzet, egyszerűen ez a generáció úgy, ahogy van, szánalmas.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nincs rá játék: baromság, egy csomó van, idén pl jött:
- Saints Row Remaster
- Borderlands Remaster
- DMC Remaster
- Resident Evil Remaster
- Dead or Alive Remaster
- Dark Souls 2 Remaster
- Final Fantasy type0 Remaster
- Oddworld Remaster

Továbbá jön a mindenki által régen várt DMC4 remaster és a GEOW remaster is! (Jó, persze hülyülök mert volt DL, Ori, Evolve, szutyokBF, de így leírva elég gyászos tényleg, konkurencia dettó).

A Kinektre várható játékok listáját azóta várom, eskü utánanéztem de a kéddoláros tapiszutyok Fruit Ninja 2-n kívül egyet sem találtam. (Bónusz játék: na az MS vajon mikor ejtette ki a Kinekt szót idén utoljára bármilyen közleményében? Nem is lehet külön kapni könyörgöm!)

Hány pikszel: volt nemrég egy felmérés és a PS4 vásárlók TOP1 indoka a magasabb felbontás volt. Ha az eladási arányokat vesszük számba (feltételezve hogy a márkahűség nagyjából kiegyenlített) a HC gamerek 2/3-át érdekli. Persze akit nagyon érdekel már kb 10 éve PC-n nyomja, de az más téma.

Engem aggaszt az MS helyzete (20% YOY csökkenés eladásokban, stagnáló XO eladások még az árcsökkenéssel együtt is), láttuk már a Sony mit művel ha konkurencia nélkül marad (PS3 anyone?), kell a valós alternatíva különben mi szívjuk meg .

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
Mi az hogy nincs rá játék? kit érdekel itt hogy hány pixellel jobb a PS4, amikor jobb? mi az hogy nincs a Kinectre játék?

Jesszus.

Egy pillanatra elbizonytalanodtam, de aztán egyértelmű lett, hogy ez a Kinect nélküli ár. Úgy pedig már annyira nem is jó, Az már más kérdés, hogy értelme nincs venni, mert nincs rá játék, a multiplatformban meg egyértelműen jobb a PS4.

Egyedült a marketplace és az online szegmens, ami az X1 előnye.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Pontosan, cégek kíméljék a topikot, hacsak nem 96ért adjátok. Az valóban akció.

Kongy
Na ja, semmi kedvező árat nem látok, annyiba kerül minden mint máshol 😊 Burkolt reklám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most mit kell itt álca.Írd azt,hogy nyílt egy új shop és ismerőse vagy valami de annyira átlátszó amiket beírsz topikokba
Muttley
+1 😊

Just do it :)

várom már 😊
orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5

Sziasztok!

Kis off:

https://www.facebook.com/groups/ConsoleRacingCommunity/

pCARS gamerek és Forza gamerek jelentkezését várjuk továbbra is 😊

^^

Rage47
Nekem tetszett a drámaiság, és hogy végre voltak érzelmek.
Totti5

Totti5
Érzelmes lesz megint mint a Halo 4. A diadalmenets Haloknak vége. Előzőben Cortana - Chief dráma volt, ebben pedig egy ugyan olyan vagy erősebb ellenfél és Chief mint "őskövület" lesz a középpontban. Mindenkép hangulatos és érdekes.

Kérdés hogy Chief mit tud felmutatni, milyen állapotban van a Halo 4 után. Szvsz jól el lesz agyalva, ilyen macska egér harcra számítok, ahol Chief az egér.

Rage47
Nem tudom, mit hoznak ki ebből. 😄 Chief megmentette az emberiséget, hagyják békén 😊
orichalcos
Egy másik Spartan katona, aki Chief-re vadászik, mert balhé van.

"Megint két karakterrel kell játszani, mint a 2-ben" Nincs róla hivatalos infó, de elvileg így lesz.

Rage47
Ki ez a Locke a Halo-ban? Mit keres ott? Megint két karakterrel kell játszani, mint a 2-ben? :S:S
Totti5
WOOW

"Ancestors: The Humankind Odyssey egy epizodikus külső nézetű akció-kalandjáték lesz, melynek minden egyes epizódjában az emberiség egy-egy jelentős eseményét élhetjük újra - egy-két csavarral."

Assassin's Creed 1-2 (volt) direktorától.

TDC Geronimo
Milyen qte? batman/mordor féle combat. Azzal nincs baj.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
a trailer jó nagy része QTE - ez szép is és élethű
valós gameplay? - béna, suta a karaktermozgás
story vonal? - nagy ???

Totti5
A tréler jó, izgalmas játék képét festi. Csak akkor veszem, ha egyértelmű 8as lesz az átlaga metán. Gyenge filmadaptáció nekem több nem kell. A Star Trek mély nyomokat hagyott egy életre.

TDC Geronimo
Sokkal jobb mint amire számítottam

TDC Geronimo

orichalcos
Az csak 30 másodperces, ez az egy perces verzió. 😊

TDC Geronimo
Ha kell valakinek egy ESO beta kód szóljon. Ma 14:00tól 27ig tart. 50gbos kliens
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.23. 00:02:19

darkSectorxxx
Jaja....!
Szóval akiket érdekel hajrá!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

LoSA
Mi nem tetszik rajta?! <#merges2>

TDC Geronimo
Most láttam pont reklámot. Elég durva ár.

darkSectorxxx
E-digital-on lesz 5 napig 99k-ért X1!!!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.22. 20:57:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Muttley
ezt az intro-t nehéz bármivel is überelni

TDC Geronimo

n000rbi
Mivel ebből a háromból eddig csak egy jelent meg, így kizárásos alapon a Horizon 2 jöhet szóba 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sziasztok!

X-Box One-hoz ti melyik játékot ajánlanátok? Assain's Creedet adtak hozzá ajándékba a Médiában, még megvettem mellé a GTA5-öt mert az most akciós volt. Gondolkozom még a Forza H2-őn, meg a Halo 5-ön, de a The divison sem tűnik rossznak. Szerintetek ezek közül melyik a legjobb? Nem igazán tudom eldöntetni, hogy melyiket szerezzem még be.
Alan Wake
Dead or Alive 4
Dead or Alive 5
MotoGP '06
Red Dead Redemption GOTY Edition

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezeket árulom, ha érdekelnek
Köszi, de majd inkább júniusban tervezem megvenni. Először a Forza Horizon 2-t akarom beszerezni 😄
davidka003
3000 Ft-ért árulom szép állapotban ha érdekel. (plusz 600 Ft posta ajánlottan)

Szerintem fasza. Én jól elvoltam vele. Single egész jó. Multi sem rossz. Plusz az Alien multi is érdekes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A másik kérdésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani 360-ra játékokat (pl. Fallout,Red Dead Redemption) autós illetve sport játék nem kell!
Ezeket ismerem és szeretem:

Splinter Cell sorozat
GTA sorozat
FIFA sorozat
Forza sorozat
Call of Duty sorozat
Battlefield sorozat
South Park The Stick of Truth
Sniper Elite sorozat
Assassin's Creed sorozat
Far Cry sorozat
Watch Dogs
és az eddigi összes játék ami ingyenes volt Golddal.
Sziasztok!
Szerintetek megér 4000Ft-ot 360-ra a Call of Duty Ghost? Black ops 2 és Advanced Warfare meg van és tetszik is.
Botond
Nos nem, passzív elosztóval túl gyenge a megosztott jel, 640*480as kép van mindkét megjelenítőn és hang nincs. Akkor irány a 20ezres erősítős megoldás.
darkSectorxxx
Sziasztok, live 1 hót olcsóbban 2000ft-ig max honna lehetne szerezni?
kod formában?

Totti5
A film brutáljónak néz ki

Jöttek képek a játékból. Nem igen tetszik amit látok.

Totti5
#159296<#integet2>

orichalcos