XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nevezném szaggatásnak, ilyen ritmusos vontatottság volt forduláskor, de szerintem ez csak a szar TVnek tudható be, HDTV-n biztos kúl.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ez egy nagy elõrelépés, de szerintem örülni lehet már akkor is, ha ebben az évben sikerül. De ne legyen igazam!
egy analóg kimenetes(nincs DVI) monitorra kötném be ha azt lehet egyáltalán
elõre is köszi
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Tök jó magyarokkal játszani. Itt nem azt kell mondani, hogy F*ck, hanem a rib@nos K*rv* any*d! És ez mennyivel jobb<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!
Az enyém Krauser HUN.
Találkozunk a GRAWban- ugyanis szerintem az a legjobb, meg a PGR3😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De azért ez még csak a dvd firmware hack, szóval messze van még 1000ft/xbox360 játék korszak. 😊) De mégegy lépéssel közelebb... 😊)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
http://rapidshare.de/files/15810304/360hack.mpg.html
porki fagyok fállalon
Szal siman lehet fake. Ha megmutattak volna a TV hatuljat is akkor inkabb elhinnem 😄 Igy meg nem igazan 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ui.: bar mostanaban handheld-en kivul mas nem erdekel...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Találkozunk a Liveon. Én PGR3-mal, PDZ-vel és GRAW-val fogok nyomulni.
Amúgy nagyon köszönöm a segítséget!
Amúgy nagyon köszönöm a segítséget!
\"my love for you is like a truck\"
State: Florida
City: Miami
Adress: Biscayne Blvd
Zip-Code: 33132
egyébként szvsz annyival biztos nem rosszabb a képea monitoron hogy megérje venni hozzá egy 400ezres tv-t monitoron még mindig szebb mint egy sima tv-n
én a gép mellé gondoltam hogy néha bekötöm a monitorra és jáccok vele egy jót
de csak dvi kábel van boxhoz vagy van analóg is? mert a monitoromnak csak analóg kimenete van
halottam hogy az új boxot rá lehet kötni vga kábellel (ez analóg vagy DVI?) a monitorhoz.Namost van nekem egy samsung 913n tft-m.ezzel lesz olyan szép a agrafikája mint egy hdtv-n?
aki esetleg így használja írhatna valami tapasztalatot és hoyg kb menyi az a kábel és hol lehet kapni
elõre is kösz a válaszokat
voltam a jövöházában
játszottma xbox 360 al
BESZARÁS A GRAFIKA...GYÜNYÖRÛ SZÉP igyet számitógépen sem láttam...
Grat érte...lehet h vezsek egyet...de inkább másraköltöm a pénzt mint consolra
-
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vagy frissítettél már?
http://www.576.hu/forum_hozzaszolasok.php?id=534
Dreampage segíteni fog...
www.hordamusic.hu