XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Goldot egy évre is meglehet venni, 16-17 ezer forint.

Tomo15
igen a goldra😊 Most igy pontossan nem tudom, hogy mennyibel kerül aszem 3-6 euro, de nem akarok hülyeséget mondani.
testerlnx
Gold-ot akartam írni, Te is arra gondoltál? Amúgy csak Gold-al lehet játszani net-en? Mennyibe kerül egy GoldM(/hó)?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Tomo15
A premiummal tudsz online játszani.
DanielT
480p -ben, mint sok másik a Kameo is elég gáz, jól láttad, az intró is szaggat(a játék már nem) Monitoron ez is tökéletes. Sima Tv-re senki ne vegye meg a gépet, csak szívni fog. Viszont a 7-8ezes VGA kábellel és a sima monitorral már minden gyönyörû.
testerlnx
Az XBoxLive-ban, hogy letölthetõ az összes játék játszható demója, az egy nagyon jó dolog, remélem a PS3-hoz és a Revo-hoz is lesznek hasonló szolgáltatások ingyen. Amúgy a Prémium membership miben nyújt többet a silver-nél(az az ingyenes ugye)?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Nekem is folyamatosan 1080i-n van, mindegy hogy éppén mivel játszok. Egyszer beállítottam, azóta is úgy van.

Fujitsu Amilo A1650G (AMD Sempron 3400+,512MB RAM,ATI Radeon X200M)

deep
A core-ban nincs szar se. Azt nem is érdemes megvenni. A premiumban meg van vinyo.
dinomano
nah, kell X360hoz memocard? Alapban nincs benn vinyo, h. arra menjenek a mentesek? :-O Vagy nem alaptartozék a vinyo? :-O

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

deep
Rakd amilyen magasra csak tudod😄
testerlnx
Amúgy furcsa mód a TV az 1080i-t is meg tudta jeleniteni, viszont a felbontása 1360*768, akkor most mennyire kéne rakni?

testerlnx
Ami furcsa volt tegnap mikor haza vittem, és beállítpottam, hogy alapból 480p ment 4:3-ban (720p-s hdtv-re kötve), majd mikor beállítottam a 720p-t a 16:9-et még külön kelett utána állítanom... Amúgy 480p 4:3-ban mintha akadt volna a Kameo intro, de ezt azért volt nehéz megállapítani, mert a DVD ahogy fel le pörög mint a hülye gyerek, így is akad néha az intro 😞 A játék viszont megy szépen...

Há dehonnem vazze,ott van a menüben. Ha meg felskáláz,akkó felskáláz...😊

\"my love for you is like a truck\"

DanielT
Ja és a 8 megabyte az 5 éves géphez 7 ezerért az nem szánalmas? De. Az az igazán az.
CHEAPBOY
csak felskalaz, a gep maximuma rendesen 1360*768. 16:9es arany ugye😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nem is tud a 360 1280*1024et😊

Jó,a 360-é meg 64MB,de érdemesebb eleve megvenni a premium verziót,vagy összegyûjteni a core-hoz egy vinyóra(20-25K)

Kaplan
Hát én már nem nagyon látok mostanában 8mbs SONY memóriát 10kért, inkább a 6-7 van most az etalon.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
Nem. A szánalmas a 8 megabyteos Ps2 memória ugyanennyiért.
Kaplan
Ehh. Szánalmas.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
10ezer.
Mennyiért árulnak most egy memókártyát Xbox 360-hoz??

deep
Egyetértek😊Mármint énis veszem rögtön😄
Detto!
Úgy kell neked 😊)

Anubys
Az egyetlen olyan konzol, amit a megjelenéstõl számított fél éven belûl megveszek, az a Revo lesz...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

deep
Igen, egyelõre még egy átlagembernek sajnos drága. De lesz ez olcsóbb még. Én is várok egyelõre.Majd a ps3 közeledésével remélhetõleg esik az ára.
Kaplan
Örülök neki, szóval én mostanában gyüjtök Xbox360ra, csak sajnos a 100k elég lassan jön össze, és akkor még játékom sincs mellé, akkor még a monitorra se tudom rákötni stb.

deep
Na ne haonlítsd már a ps2-höz😄
A 360 kimondottan a nagyfelbontásra van kitalálva. Ez a lényege, kisfelbontásban szart sem mutat. Ha úgy tetszik az egy plusz extra, hogy sima TV-n is elindul😄
Hát majd megnézem egyébként én is néztem Ps2-n de ugyanolyan volt nekem mindenesetre gondolom hogy szebb monitoron majd megnézem csak hát egy kábelnek is elég húzós ára van.

DanielT
Hidd el, hogy oltári gáz amit most látsz 😊 Lassú, vontatott mozdulatok (nem szaggatás) stb. Monitoron nagyfelbontáson villámgyors ütések stb. Tudom mirõl beszélek, mert teszteltem úgy, hogy egymás mellett futott a sima xbox projektoron az x360 verzió pedig a tv-n. A sima boxos sokkal gyorsabb és finomabb volt. Aztán átraktam monitorra és lepadlóztam.
Nekem egyáltalán nem de komolyan, simán fut rendesen de majd veszek kábelt aztán megnézzük monitoron.

DanielT
Rakd rá monitorra, mert sima tv felbontáson a Fight Night 3 játszhatatlanul lassú (tapasztalat).
Nekem nincs hozzá HDTV-m de még így is simán megérte a pénzét,ezen is kitünõk a játékok,Egyébként a Fifa se rossz bár én a Fight Night Round 3-at és az Nba 2006-ot ajánlom, ezeket nagyon eltalálták.

A Blazing Angels-en nagyon gondolkodtam, de az ingame videók szerint annyira nem szép mint a képeken 😞 (nézzétek meg IGN-en vagy a Gamespot-on)
A Fight Night az box-os ha jól tudom, kár hogy már kiverekedtem magam a DeadOrAlive 4-el 😊

Alátudom támasztani az elõttem szólót, a Fight Night nagyon jó, én most ezen a Blazing Angels en gondolkozom, hangulatos játék, nekem még a Fifa is tetszik, azt is nyüstölöm rendesen, most tudom elõször aztmondani, hogy ez a kis XBOX360 acska megérte a pénzét, igaz kell hozzá egy HDTV és egy házimozi erõsitõ hangfalakkal, és igy minden perfekt.

Vagy esetleg próbáld ki a Fight Night Round 3-at nagyon komoly játék.Megéri a pénzét ütõs grafika és hangulat csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nekem mondjuk jó volt a sima tv is...amig meg nem láttam nagyfelbontásban a cuccokat 😉) Btw az Obli 1280x1024-ben is szaggat azért...
moose: Ha az szempont,hogy az Oblivionnal legalább 5x annyi ideig fogsz játszani,és majdnem ugyanolyan szép(bár látványban még szebb is) ...akkor inkább azt vedd. 😊

CHEAPBOY
deee oblivijjon a ZIsten😊

CHEAPBOY
a kameo, a pdz, meg a call of 2 is treee sima tvn.

Egen nem szeresse nagyon a sima tv-ket, de kb. 4-5m- es távolságból már ott is élvezhetõ, legalább is a DeadOrAlive 4- nél az volt a helyzet, mikor haveromnál nyomtuk egymás ellen.

DanielT
Én meg idegrohamot kaptam amikor megláttam mit mûvel sima tv-n 😊) Aztán feltoltam 1280*1024 ben monitorra és sírvafakadtam a gyönyörûségtõl 😊
Akkor Gut! Megnyugodtam

DanielT
Csak 480p ben szar, felette tükörsima.
Semmi külömbség technikailag. szerintem...

HDTV nem próbáltad? Remélem nem ott nem szaggat. Gondolkodok nagyon hogy mi legyen , Oblivion vagy GhostR? Nekem a Morrowind még Pc-s korszakomba nagyon bejött,csakhát mostmár notebookon nem nagyon megy 😞, de haverom szerint a Morr.-hoz képest túl könnyû lett az Obl.
Tanács valaki?<#wow3>

testerlnx
De ez azt jelenti, hogy a 480p és a 720p is szaggat, és csak az 1080i nem? Vagy pl a 780p-n már nincs probléma?

testerlnx
Tényleg van különbség a Core és a Premium csomag kozott az extrákon kívûl? Mintha mondtak volna olyat, hogy a Core-ban lasabb DVD-ROM van...

DanielT
Én igen. Monitoron eszméletlenül csodálatos, állati jó játékmenet, hatalmas hangulat stb. Kipróbáltam sima Tv-n, ott szaggat és szar. Nem volt idejük minden felbontásra optimalizálni, így a magasra mentek rá.
Hopsz, a másik fórumon pont ez a téma<#zavart1>. Akkor Ghost Recon AWF- t kipróbálta már valaki?