XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tehát nem tudna vki szerezni nekem?????
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
apronet.com on hirdetnek törést, nézegesd.
Még akkor azt hogy hol lehet feltöretni?
És "Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi." ez sûrûn fordul elõ? Érdemesebb eredetiben venni a cuccokat?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
3000-5000 Ft a feltörés.
Vannak. Több verzióban. Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi.
-Hogy mûködik az hogy megcsináltatni hogy menjen másolt cd (dvd) és kb mennyibe kerül?(és hol lehet megcsináltatni?)
-Vannak problémák a géppel?
Hát nagyjából ennyi lenne.Pls válaszoljatok.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
ugye kapott egy IMAGE.000 és egy IMAGE.dvd nevû fájlt amit szokás szerint ki szerett volna karcolni clone cd-vel dvd-re, de ezt írta ki neki:
"Hiba a layerbreak fájl megnyitásakor. A rendszer nem találja a megadott fájlt."
belenéztem notepaddal az IMAGE.dvd nevû fájlba és ez állt benne:
LayerBreak=1913760
IMAGE.000
van valakinek ötlete a fentebb látható hibajelenségre? eddig nem írta ki neki
illetve múltkor a carbon kicomagolásánál a .dvd fájl mellett egy "sima" .iso fájl is volt
akkor ugyancsak layerbreak fájl megnyitás hibával nem tudta kiírni, ha meg az .iso-t nyitotta meg mint képfájl és azt írta ki akkor nem ismerte fel a box
lehet a clone cd-jével van a gond?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
És a graw topicban nem láttam arrol szót, hogy valaki befejezte volna!
De én nagyon szeretem azt a játékot, xboxon verettem a 2. részt, de nagyon bejött!
360-on lehet menteni, vagy csak részfeladatoknál ment?
Egyébként én is venni fogok hamarosan egy 360-at, de még várok...
Amit mondtak, mind szaggat kicsit. A Kameo is pl.
Remélhetõleg az újabb gamékat talán sikerül jobban optimalizálni.
Egy érdekességet én viszont észrevettem. Amikor vettem az LCD tévét, mintha kevésbé szaggatott volna a nagyobb felbontás ellenére, mint CRT-n. lehet csak optikai csalódás?? :o)
Ajem!
Én végig nyomtam már a GRAW-ot. Mért???
Pár napja legyürtük kisfiammal a Kameot is, szuper kis játék, asszem megvesszük majd a magyarosított változatot, mert a gyerek imádja...
Kijött már?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Én is nagyon gondolkozom egy gépen,csak az a baj,hogy eddig nem volt szerencsém kipróbálni,de csak jókat hallottam a géprõl,HD-tvnk az van azzal nem lenne gond csak,lehet hogy nem tetszene,tényleg nagyon melegszenek,milesz akkor ha nem lehet törni a firmwaret sötöbö.. Esetleg ha van valaki ZalaMegyébõl és megmutatná a boxot az irjon rám.
Köszönön !
Ezt nem úgy kell elképzelni hogy folyamatosan szaggat, hanem néha leesik a framrate 20 körülire, sõt néha alá is.