XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tud vki feketén? :D de most komolyan érdekel a cucc

prémium kéne

Használtan CORE gépet kapsz már kevesebbért is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hi all,szeretnék venni x360 at de nagyyon,annyira megteccet ,de kicsit sajnálom vagyis nem sajnálom cask nincs annyim amennyit a boltba kérnének érte(100e)gondolom már sejtitek h mire gondolok:)
Tehát nem tudna vki szerezni nekem?????

ajem kisa
Több lesz az, mint 360!<#idiota>

cod3 :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szeptemberi. Akkó mivan?
menyibe kerül a fekete 360?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

DanielT
Az újabb verziós gépekkel elvileg kevesebb a baj, ezeket viszont lehet, hogy már nem lehet feltörni, sõt a régieket is fingatják. Most, hogy van hazai képviselet, lehet, hogy kicsit ésszerûsödnek a játékárak, de használtan már most is 5-7 ezer körül lehet hozzájutni a cuccokhoz. Évente nekem kb 4-5 jáék van max ami megéri, a többibõl elég a demó, ennyit meg ki lehet bírni normális pénzért.

apronet.com on hirdetnek törést, nézegesd.
Senkkik
aha. köszi.
Még akkor azt hogy hol lehet feltöretni?
És "Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi." ez sûrûn fordul elõ? Érdemesebb eredetiben venni a cuccokat?

PÜ-ben irtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DanielT
Premium verziót.
3000-5000 Ft a feltörés.
Vannak. Több verzióban. Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi.
Senkkik
Lenne pár kérdésem lehet hogy elég bénának néztek majd de még sose volt konzolom... Nah szoval: -Milyen verziót érdemes venni?
-Hogy mûködik az hogy megcsináltatni hogy menjen másolt cd (dvd) és kb mennyibe kerül?(és hol lehet megcsináltatni?)
-Vannak problémák a géppel?
Hát nagyjából ennyi lenne.Pls válaszoljatok.

Nem, lehet hogy a dvd file-ban rossz az elérhetõség, meg kell próbálni egy másik gama dvd-filejával...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

james69holden
haver kicsomizta FEAR nevû játékot...
ugye kapott egy IMAGE.000 és egy IMAGE.dvd nevû fájlt amit szokás szerint ki szerett volna karcolni clone cd-vel dvd-re, de ezt írta ki neki:

"Hiba a layerbreak fájl megnyitásakor. A rendszer nem találja a megadott fájlt."

belenéztem notepaddal az IMAGE.dvd nevû fájlba és ez állt benne:

LayerBreak=1913760
IMAGE.000

van valakinek ötlete a fentebb látható hibajelenségre? eddig nem írta ki neki
illetve múltkor a carbon kicomagolásánál a .dvd fájl mellett egy "sima" .iso fájl is volt
akkor ugyancsak layerbreak fájl megnyitás hibával nem tudta kiírni, ha meg az .iso-t nyitotta meg mint képfájl és azt írta ki akkor nem ismerte fel a box
lehet a clone cd-jével van a gond?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hát bocs de nekem fogalmam nem volt lehet-e vagy sem.De bocs akkor.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Muad Dib
Nyugodtan, már memorizáltuk....
:o)))

Remelem, torlik a francba...

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Google.(ha nem törlik nem tom lehet-e beirni:www.wco.89.hu)

Honnan lehet ingyen letölteni másolt gameket?
Nézd már meg a gép hátulján, hogy mikori gyártású.
Akkó Samsung. És, így lehet vagy nem? Vagy ígyse úgyse?
sector512

PSN: s3ctorHU

franc tudja. hogy tudhatom meg?
milyen drive van benne?

Bendy
új gépekre nincs még okosság

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Hali! Az újonnan gyártott (2 napja vettem) gépeket is lehet okosítani? Vagy mi ez a dashboard frissítés vagy mi? Vagy lehet okosítani, csak után az életbe ne lássak Live-ot? Marhán nem értem. Help mi áut plíz.
ajem kisa
Csak azért, mert én pc-n nyomom(gondolom ua), de volt olyan rész, hogy jópárszor nekiálltam, pedig íziben nyomom, és csak a 4-5.küldetésnél járok...
És a graw topicban nem láttam arrol szót, hogy valaki befejezte volna!
De én nagyon szeretem azt a játékot, xboxon verettem a 2. részt, de nagyon bejött!
360-on lehet menteni, vagy csak részfeladatoknál ment?
Egyébként én is venni fogok hamarosan egy 360-at, de még várok...

Muad Dib
DanielT-nek és Deep-nek sajnos igaza van.
Amit mondtak, mind szaggat kicsit. A Kameo is pl.

Remélhetõleg az újabb gamékat talán sikerül jobban optimalizálni.

Egy érdekességet én viszont észrevettem. Amikor vettem az LCD tévét, mintha kevésbé szaggatott volna a nagyobb felbontás ellenére, mint CRT-n. lehet csak optikai csalódás?? :o)

Ajem!

Én végig nyomtam már a GRAW-ot. Mért???
Pár napja legyürtük kisfiammal a Kameot is, szuper kis játék, asszem megvesszük majd a magyarosított változatot, mert a gyerek imádja...
Kijött már?

buldozer99
küld el a pontos cimeket pls! kiváncsi vagyok:D

Forca Barca

ajem kisa
Valaki végigvitte már a graw-ot?<#zavart1>

Tomo15
Szerencsére boxon egyáltalán nem szaggat;) Mindenféleképp érdemes megvenni.
Just Cause megvan nekem mondjuk nem tetszett.Mondjuk szagatott mint az istennyila.Boxon majd adon neki 1 esélyt talán.

Én azt sose figyelem...csak az zavar h..a..í..gy...megy..:DEgyébként nem.

DanielT
A GRAW val nem lesz bajod, hacsak nem azt figyeled, hogy éppen mikor nem tökéletes.
Tomo15
Ez a beszéd<#eljen>. Valamelyikötöknek megvan a Just Cause? Eszméletlen jó game!
De ha 1 órában 10 pillanatra megakad az nem zavar...a GRAW videókba nem látok szaggatást lehet hogy nem tették beXD.

huhh azért #3939 és #3940 elgondolkoztatott....De mind 1 megveszem,maximum ezt is csapkodni fogom mint a gépet.

Hát nekem ha 30 fölött van az bõõven elég.Tulajdonképpen 20-ig elviselem.

DanielT
De annál sajnos rosszabb mint amit speciel én elvárok. Ami nem más mint a tökéletes, tükörsima, soha 60 alá nem csökkenõ.
Azért a szaggatás nem olyan drasztikus, mint amilyennek elsõre gondolnád. Kicsit belassul a játék, de SZVSZ ez nem annyira zavaró, hogy rontsa a játékélményt.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

MoLc
Sziasztok !
Én is nagyon gondolkozom egy gépen,csak az a baj,hogy eddig nem volt szerencsém kipróbálni,de csak jókat hallottam a géprõl,HD-tvnk az van azzal nem lenne gond csak,lehet hogy nem tetszene,tényleg nagyon melegszenek,milesz akkor ha nem lehet törni a firmwaret sötöbö.. Esetleg ha van valaki ZalaMegyébõl és megmutatná a boxot az irjon rám.
Köszönön !

deep
Obli szaggat sok helyen mint a fos. Graw is jócskán. PGR3 csak a garázsban, mert ott úgy néznek ki a kocsik, mintha mindjárt kigurulnának a szobámba:) Condemneddel nem játszottam, de biztos az is.
Ezt nem úgy kell elképzelni hogy folyamatosan szaggat, hanem néha leesik a framrate 20 körülire, sõt néha alá is.
DanielT
Oblivion úgy szaggat mint a szemét. PGR3 teljesen rendben van, GRAW beszaggat szépen, Condemnednek csak a demóját próbáltam és ott nem volt mitõl szaggatnia, BF2 rendben van, Far Cry szar sajnos.
nektek mikori a gépetek?

Most néztem Youtube-os videókat.Oblivionban nem vettem észre szaggatást,PGR 3-ba se,GRAWba meg Condemnedbe se non láttam a videjókban de pl a BF 2 MC és Far Cry-ban a nagy robbanásoknál azér van:(

buldozer99
Aki tud pls likeljen be képet arrol hogy mien TFT monitoron:)

Forca Barca

DanielT
Bõven találkozhatsz vele, hogy rohadna meg.
Hmmmm.Érdekes.Most meik igaz?:D

deep
Naná, arra számíthatsz bõven. Sajnos ez már mindig így lesz szerintem.