XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleges segítséget elõre is köszönöm.
A grafikát ugyanúgy kell megjeleníteni, ahogy az eredeti lemezeken van, én úgy tudom... :)
Szerintem csináltasd meg, csak ne velük.
Amúgy azért vagyok itt, mert olvasgatom a fórumot, mert majd karácsonyfa alatt szívesen látnék én is egy flashelt boxot... Addíg is sokat lehet tanulni csak a fórumolvasgatásból is. :)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"minden gép olvasófej híbás és hûtésproblémás lesz kivétel nélkül "
Ökörség az 1., a 2. reális probléma de NEM csak az okosított gépeknél hanem sajnos az összes 360-ban el va n kúrva a hûtés.Tehát ha nincs benne plusz hûtésed akkor be kellene szerezned egyet...
Igen anyu
<#nyes>#nyes>
Én ecce még 87'-ben tojásot robbantottam a mikróban. Akkor hoztuk újjonnan ausztriából.. <#wilting>#wilting>
Egy bocsánatkérés nem kerül semmiben, a hasonlatodon meg kicsit gondolkozz el...
Azt is eladtam...
De ezt az ImgBurn programot kipróbálom...
Thx!
ezt te komolyan bekajaltad?:D:D:D:D:D:
nyomj ALT+f4 et attol elojon a szikret how tu klin the cd lemez funkzio:D
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Lehet egyéb oka is, én is jártam már így, aztán ugyanazt a játékot kiírtam még egyszer és gond nélkül ment.
BAD Boys
BAD Boys
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ma csináltam egy gyári backupot vele, azt remekül visszaírta egy DL lemezre, ugyanúcs iso+dvd állomány.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nincs semmi ötletetek?
Valaki ismeri az xbox backup creator progit?
Ha kiírok vele xbox 360 -as játékot ridata 2,4X-es dl lemezre az mûködni fog?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ezt a lekezelõ stílust meg felejtsd el, nem a haveroddal beszélsz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ha a barátnõd szûzhártyája sértetlen akkor még mindig szûz nem ?... jééézus
(még ha a szétszerelésén ez nem is észrevehetõ, címke is sértetlen)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A kicsi dvd file-ból kell kiírni a játékot, különben olvashatatlan lesz a lemez.
Aki nem biztos a dolgában az ne tájékoztassa félre az embereket!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ha igen,hogy kell kiírni?
Létezik hozzá ss.bin?
Asszem van hitel is...
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Szeretnék venni x360at részletre..nem tud valaki Györ környéki üzletet ahol lehet venni? részletre? meg arra lennék kiváncsi Sony Wega tv-nk van..azon nagyon gáz lenne? meg aki keni vágja az irott gamék futattását az irjon privátot
Hello World!