176877

-
dehogy, még régi..."elsőáldozós" :) -
nekem is elkezdett fagyogatni :S mondjuk olyan vészes csak egynél volt az a rainbow six vegas--de valszeg ez rosszul lett megírva vagy nemtom mert egy résznél már nem is megy tovább.... kiírja hogy nem tudja olvasni a lemezt :S -
Nekem úgy volt hogy simán játszogattam, lekapcsoltam majd 2 hétig felé se néztem mert nem volt időm, aztán kapcsolnám be és 3 led :D Előtte semmi jele sem volt hogy közeledne a vég. -
kösz a nyugtatgatást! :D falconos volt a tied? -
nekem is így kezdte, Darkness demo közben, hopp egy fagyi aztán újra indít és semmi...aztán 2 hét után már indult is Prágába -
Ragnar360 #39765 Jól beszélsz ,már most odadnám neki :D
Ha ismernéd a Rockstart tudnád, h soha nem ad ki gameplay videót,de sztem igy az igazi, mert amint láthatod sokan még egy trailert is ugy várnak mint egy messiást...nézd meg a sok kacat, fos játékokat azok csinálják csak úgy.
Nem értem azokat az embereket akik a gameplay ,HUD-os videót követelik.
Az lesz majd az igazi élmény mikor először meglátod és el se hiszed ,h te irányitod. HIDD EL A ROCKSTAR OKOSABB AZ ILYEN MEZEI GAMEREKNÉL :P -
tegnap megvolt az első fagyás(3 hónapos a gép) def jam:icon-ban bunyó közbe(hol máshol :) ) De utána semmi nem volt! Ki játszottam azért is, a k*rva annyát -
Gabe18 #39763 Én azt nem értem hogy egy adag valószinűleg gondossan összeválogatott kép,meg 4 darab videó nyomán miért kéne isteniteni egy játékot.Ti "GTA fanok" már szerintem az év játéka címet is odaadnátok neki,így látatlanba.Meg forradalmasitásról beszélsz.
Ráadásul úgy hogy az első képek óta határozottan csúnyább lett.
Először szerintem egy valóban "ingame" játékmenetből kiragadot videó kéne,az lenne az alap.Amin látszik mit lehet csinálni,hogy néz ki mozgásban játék közben, stb... -
Ragnar360 #39762 Fussál még két kört a hozzászóláson, értelmezd.
Tegnap a leáldozottba csak annyit irtál róla,h hű milyen szar a grafikája (persze más szavakkal). Na mind1. -
Gabe18 #39761 Néha megeshet,amig nem lesz belőle túl sűrűn rendszer addig kár aggódni.3 hónap alatt 2 fagyás szerintem még belefér. -
Nagyon ritka esetekben, rosszul megirt játékoknál, amugy ha arra kérdezel h a hardwer vagy a desbórd fagy e... nem nemfagy. -
kalimpa #39759 Hello!
Xbox360-on szoktak fagyni a játékok? Nekem karácsony óta van gépem, és nyúzom rendesen, eddig kettő játék fagyott le, az egyik a Splinter Cell Double Agent egy pályatöltést követően, illetve a Kane and Lynch, csak úgy spontán, lövöldözés közben. Szóval érdekelne, hogy mi a helyzet fagyásilag a box-al. -
GTA4nek erős történet, és izgalmas free küldetések kellenek... sajnos a grafika olyan amilyen, bár majd akkor derül ki ha megvette az ember, de nem nagy durranás, és ha e mellett sem lesz folyamatos FPS akkor visszakérem a pénzem, mert valamit valamiért... az eddigiek láttán az éles grafikát, a high texturákat feláldozták valaminek az oltárán. -
Még ki se jött a játék, már itt tépik egymást.
-
Infantilis, idióta kirohanásokkal kellene kimutatnom ahogy te csinálod a GTAIV topikban? -
Ragnar360 #39755 
A IV-et meg mégis fikázod csak, meg képlinkelgetés helyett másba kéne "kimutatnod" , hogy imádod a sorozatot.
DMC fannak tartod magad oszt kinyomtad 1xer és raktad félre, inkáb buzi autós játékokkal nyomod. Grat nagy fan vagy...sztem meg inkább csak egy PÉNZES GYÜJTŐ. -
Ja igen, nem is nézek trailereket... Félek a csalódástól. -
Jaja. Vice City a 80-as évek hangulatával verhetetlen volt. Azon ritka játékok egyike, amit kétszer is végigjátszottam, valamint megkerestem benne az összes rejtett csomagot és kilokkoltam a harci helikoptert :) Ilyen elvetemült azóta sem voltam... A San Andreas a hatalmas bejárható területtel, csodálatos story-val szintén magával ragadó volt - nem is tudnék dönteni a két progi közül, melyik volt a jobb, mindenesetre a sima 3-at magasan verték.
A 4-től pont azt várom, hogy ne legyen túl forradalmi. Legyen szép, jó, új, legyen jó a története, de a jól bevált receptet ne módosítsák túlzottan. Az már a San Andreasban is tökéletes volt. Nem akarnék gyökeresen más irányvonalakat a játékban. -
Háromdésedett, ahogy akkoriban minden. A Vice Cityvel+San Andreassal meg stílust kapott.
Imádom a sorozatot, mind első kiadású fullos angol verzió.
-
hát nekem a Vice city volt a legnagyobb élmény...azzal rengeteget nyomtam...
Amúgy lehet azért mert fiatal voltam és jobban lekötött..mostmár vannak igényeim..Pl a san andreas nem sokban különbözött a vice citytől.. csak több lehetőség volt benne...Sztem most a GTA IV lesz az igazi nagy dobás és áttörés.. Meg bízok benne hogy a Mafia 2 is nagyon nagy siker lesz :) -
mert a 2-t meg az 1-et nem alázta porba a 3??? szerinted? jólvan az a te véleményed, nekem a 3 volt a húúúú woooww game! a többi meg csak kieg! -
Illetve az, csak iszonyúan továbbfejlesztve. Nem csak elhagyja magát a "baba" és lesz ami lesz.Itten lehet meglesni, 2:30-tól kezdődik a lényeg. -
Hülyére verte a 3-at a Vice City meg a San Andreas is. Hangulatban, mindenben. -
szerintem is a 3 volt a legdurvább újítás! meg a legjobb rész is egyben! -
Azért tetszhet, mert nem ragdoll:) -
Ragnar360 #39745 "de "forradalmat" nem várok..."
tőled se... -
Gabe18 #39744 Én nem tudom ez a GTA IV az eddigi rövidke kis videóka alapján ugyan mit forradalmasitana...
Ugyanaz lesz mint az eddigiek csak a grafikát feltuningolták egy nextgen (vagy mostmár nem is nevezhetjük nextgen-nek...) szintre.Ragdoll fizika meg már Saints Row-ban is volt.Ettől még valóban látványos,meg én is minél több játékban látnám,mert sokkal jobb mint a scriptelt esések,rombolódások.
Forradalom ebben a stilusban utoljára szerintem a GTA 3 volt ami 3D-be helyezte ezt a műfajt.Meg szerintem a legjobb GTA játék is az volt eddig.Kiváncsi leszek erre a 4-re,de "forradalmat" nem várok... -
krizisben nem volt lépcső :P
ettől még a ragdoll tetszik, kötelezővé tenném a használatát játékokban, az sem érdekel, ha nem teljesen reális, mert látványos :)
-
Molyneux mindíg többet igér.
-
Spore-tól kicsit tartok. Ugyanis a legutóbbi Molyneux cuccok (B&W 1-2, Fable pl.) kicsit alulteljesítettek nálam. Többet ígértek, mint ami lett.
Ettől függetlenül talán ez az egyetlen pc-s játék amit idén várok. -
Ragnar360 #39740 Nemrossz, de nem nagy cucc manókkal nyomulni :D a szinte végtelen fejlödési rendszertől nem estem hanyatt. -
Mit tudsz a Spore -ról? Mi a lényege? Milyen a játékmenet? Milyen a nézőpont? -
mert? mi van? -
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Forradalmasítani itt kérem szépen a SPORE fog egyedül! -
Ragnar360 #39735
Hidd el megfogja , WoW is azt tette :) újat mutatott olyan magasra tette a mércét, h esetleg csak az idő képes megtörni. GTA -nál is ugyan ez lesz...annyi minden van benne, h még azt felfogni is nehéz.Jönnek majd a hasonló játékok az biztos, bár minek ?^^ Majd nézd meg a forradalmasítást. Amikor az ember legurul a lépcsőn a trailerben. Még a Crysisban se ,sepedig más játékban nem volt ilyen fizikai modell,forradalmasitani meg nemcsak a látható dolgokkal lehet, hanem ugye a játékélménnyel is.
-
A játékiprat nem fogja forradalmasítani. Mert a többi játék is majd csak próbál olyan jó lenni mint a GTA de kevésbé fog sikerülni. Mint pl van PC-én a Wow. Sikeres mit állat. És hányan próbálták lekopizni, meglovagolni a sikerét? Igensokan. De mégse sikerült.
Azért én majd bízok még a Maffia 2-ben is ;) -
Ragnar360 #39733 Hááát igen :DDD
Én is nemrég jöttem rá arra,h mit meg nem lennék képes tenni a GTA-ért muhahaha XD

Tegnapi trailer utáni kommentem mikor már nyugodt állapotba voltam :) :
"Nincs mit hozzáfüzni, számomra nincs is olyan szó a magyar nyelvben amivel kilehetne fejezni ,h mennyire "jó" (na most mégis mondtam mert muszály D)
És még egy lágy megjegyzés: forradalmasitani fogja a játékipart . Bezony " -
Konzolbolt és warez torrent közt van némi különbség... mivel sok konzol bolt foglalkozik mással is azt nem lehet kiszürni, nem is kell... engem az a része nem érdekel, a termékeik igen. Az hogy mivan az aláírásokban nem lehet megszabni, az ami a hszekben, azt igen. -
spammer #39731 1. Nincs bajom, kivéve ha úgy kezdik a postot, hogy kapásból lehülyéznek.
2. Ha az előző oldal címe is le volt írva, nem 1x, akkor az miért volt megengedve? Ezen pedig még nincs semmi, félkész az oldal. Szóval ez kicsit furcsa.
3. Nem dacból nyomom, és nem baromságokat. Utána nézhetsz hány off hsz-em volt ebben a topicban, másokkal ellentétben.
"Lehet elkerülte a figyelmemet, ird hol s mit láttál, intézkedek"
Elkerülte, mégpedig az, hogy régebben az előző oldal címe többször is le volt írva, nem csak hsz-ban, hanem userek aláírásában is. Mielőtt lehülyézel valakit, kicsit légy körültekintőbb. xbox paradise -ról van szó, ha nem ugrana be.
De ennyi erővel ne legyen a topicban semmiféle off, ne legyenek konzolbolt címek, mert vállalnak ott flashelést, ami warez és stb..
Lehet ezt még szigorítani, de nem tudom, van e értelme..