XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó, Jak16, te mennyiért és hol vetted a géped?

és én úgy tom a dox.uw.hu-n nincs x360....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

És? dox.uw.hu nem ugyanannál a szervereket üzemeltetõ cégnél van, nincs sok köze a kettõnek egymáshoz.

akkor jó, nekem holnap délélõtt jön a gépem.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

<#violent><#help>
En is ott vettem szerintem megbizhatok a sracok.
rambuu
Ahh bocs bocs csak nem tudtam hogy hol vannak a privát üzenetek.

ezt le nem írom mégegyzser, honna veszem a gépet?

PLATINUM SHOP
jaj de nektek kennyi sem elég nesztek:
http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=52#

jaj de nektek ez sem elég:
Telefon: +36 30 9642532
+36 1 3026126

jaj de nektek ez sem elég:
96k a premium alappgép

ja, persze ennyi sem elég:
igen lehet flashelten kérni 106k

Mégegyzser megne kérdezzétek hogy hol vettem a gépém vili????

[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=52#]Link[/url]

dox.uw.hu megy 370 kbyttal is.
Ez pedig nem igaz, mivel én most is tõlük töltök 132kb/sec (most ez a maximális sávszélességem)

Tipp: Próbáljátok Total Comanderrel és PASSZÍV módban !!!!

Bazz már küldtem Privit 3-at !!!!!

Én a Gamestoreban vettem és mûködik.
Korrektek voltak a srácok, mondtam, h nekem garancia kell, nem jótállás, így nyomtattak direkt nekem egy jótállási papírt, de a tetejét átírták garancialevélre :) Persze így is elvittem, de nem bántam meg.
Az áraik normálisak és egy nagyobb bolt, szóval nem hinném, hogy lebontják az épületet és átnevezik az utcát, miután náluk jártál.

A play warez egy nagy átbaszás, de csak náluk van 360 (smswebesek között). Annyit tudsz tenni, hogy mind az oldal, mind a tárhely üzemeltetõit (mailben) elhajtod a csipába. Ha ez megvan, keress egy rendes, havidíjas, megbízható FTPt.

rambuu
Jak16 PLZ megmondanád mán hogy honnan veszed az xboxot?????

Topicot átolvasva még részletes leírást is találsz hozzá.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

De tényleg vázze milyen hülye kérdés ez? Vagy azt gondolod, hogy minden fórumozó nekiáll Neked megkeresni a legkedvezõbb áru DL DVD-t?

A kérdésed, ha úgy hangzik ki hol szokott vásárolni?

Erre van válaszom. ITT!!! Szoktam DVD DL vásárlásaimat intézni...

Sziasztok!Nekem 2006 08 16-i konzolom van...nincs benne az a chip amit a neten mutogattak!Házilag szerintetek meg lehetne Flashelni?Érdemes vele próbálkozni?Ja egyébként HITACHI-LG a rom benne.Valaki ha járatos és tud benne segíteni nagyon szépen megköszönném.Csere is érdekelne...ebben a szerkezetben már az új hûtéstechnika van,nem zajos,ha kell akkor felpörögnek a ventik.DE még nincs flashelve!Kérlek írjatok!!
Sõt, mondok jobbat: a kukában :D:D:D

Az interneten :D

ThugEdge
köszi:)
akkor ti honnan szerzitek be?má ha nem titkos,mert neten mindig látok ilyen reklámokat,de bezzeg most egyet se
errõl van vkinek infója?jó pofa kis dolognak nézem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hol a legolcsóbb a kenyér?

ThugEdge
hol a legolcsóbb a dl dvd lemez?

kill3r21
jah jah olyasmi mint a graw csak sztem sokkal jobb legalábbis nekem jobban bejön! föleg ez a fedezékböl vaktába lövés alá gears of war :D:D grafika nem üti meg azt a szitet mint a GOW de állitolag ez is ue3 és kurva jol nézki!
Jó ez a Vegas? Nem oylasmi mint a SWAt? Lehet hagkomunikációval irányítani benne a társakat?

kill3r21
samsung driveom van! a vegas pöpecül megy a TDU meg nem mindig olvassa be! de már megoldottam kiirtam Verbára :)
és megy zsirul! az hogy LG iro egem aztán kurvára nem érdekel csak megirja és jo legyen :D:D ennyi
De endeltem 10db Ricoh-ot állitolag azt szereti :D:D
carterx
ja,észrevettem.
remélem boldogulsz is vele.

Melyik az a bolt ahol 83-ért kapsz Premium-ot??? És még hozzá PGR3-at??? Vagy használt volt? Mert ha nem, akkor ide a címmel és a héten milliomos leszek.
ReaL KiLLeR
nah ez biztato örülök neked:) nekem még nem volt idöm az irásra egésznap nem kerültem net közelbe csak info orán abba a gépbe meg jo ha floppydrive van:) de majd olyan este 8-10 között lesz idöm irogatni:)
milyen drive-od van? samsung vagy hitachi-LG?
ez különösen jo mer a fuji nem szerepelt 1ik oldalon sem az ajánlott lemezek között...és ha mégis jo legalább 1 db 100%-ra akkor ok:) föleg hogy az LG iro se:) én majd verbatimra irom meg azom van 5db pack-ban nem volt vmi egetveröen drága:)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

athlon7
Köszi!!! :D Megjött a mail.

Végre-valahára megérett bennem a szándék hogy megvegyem a PREMIUM-ot PGR 3 játékkal 83000-ért. A boltban 3000 FT-ért adják a sima boxos HALO 2-t és a FORZA MOTORSPORTOT. Ez a 3 lesz a kezdõ játékom. Majd Karácsonyra GEARS of WAR:D
Miért priviben küldöd el?

carterx
na ne fárassz mán wazze!!
folyton visszajön.
szar az emailed!
megprobálom ugy hogy átnevezem másra.

carterx
most elküldtem ujra!!!!!

Sehogy, csak a PS2-nél is volt, hogy USB átalakítóval lehet a soros (régebbi tiposú) csatlakozású egeret billentyût felkötni, az USB-seket viszont simán vitte az USB portban....

Billentyût rádugod használja,de csak szövegbevitelre.Teszem azt amikor a LIVE-ot állitgatod be vagy ilyenek akkor használható.Amugy semmi haszna egyenlõre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r21
komoly ez az usb-s bill egér téma?? müködik simán? és hogy állitod be az egeret gombokat stbstb??
athlon7
Nem jött meg az e-mail!

A régi XBOX-os játékokat is meg lehet csinálni,h eredetinek olvassa a meghajtó!Van hozzá hasonló ss.bin,mint 360-nál!(persze akkor fut ha rajta van a listán) Ezt az ss patcher nevû programmal kell megcsinálni!
Az iró témában a NEC is mûködõképes!Eddig egyetlen egyet sem rontott el!(kb.10 db lett megírva)
Nagyon nem vágom ezt a play warezt. ma regeltem és eleinte is szarul jött (kb 75-80KiB/s), de mostanra végképp behalt (15-20KiB/s). ezt hívják FTP-nek??? M-m-m-m-m-monsterLOL...
igen, ez lehet hogy megoldás, mivel a PlayStationoshoz is van iylen PS/2 port átalakítos, de mivel nekem rendes USB billentyûm van, bedugtam a portba és ment..szal lehet hogy csak a soros portos billentyûhöz kell az átalakító...

Gunner
Én úgy tudom, hogy ahhoz kell egy külön kis dobozka, de akkor is olyan érzés lesz az egérrel való irányítás, mintha PCn játszanál XBOX-os átiratot :)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

rambuu
Akinek van man xbox360ja az már próbálta rákötni az egeret meg a bill. mert most gondolkozom hogy ugye ott van rajta az usb port akkor elvileg ha oda begyugod mennie kellene!?
Na szóval akinek van az próbálja mán ki PLZ

rambuu
Jak16 de te honnan veszed akkor a boxot??

És midnent lehetlezs a gépel csinálni? Frissités vagy valami nem nyírja k ia meghajtó flashét?

Ha jön ki patch és fent vagy a LIVE-on akkor amikor inditod a játékot automatikusan felajánlja mint frissitést.

Engem még az érdeklene, hogy szoktak-e kiadni patchet a játékokhoz...ondolom egyik se hibamentes, van vinyó is, net is ..... vagy iylen még nincs?

De a DVD file tartalmát is érdemes szerintem minden alkalommal ellenörizni.Én már jártam ugy játékal hogy hülye adat volt benne megadva,el is rontotta a lemezt...

ThugEdge
köszi

igen.

ThugEdge
hi
nekem a cod3 isoban van,de van hozzá dvd file is,akkor ugyanúgy a dvd filet tallózzam a clonecd-vel?