XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leszedem megnézem ha már így bereklámoztátok.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Ja én a Darkwatch-ból láttam ilyen "összetákolt" verziót.Hát akkor fene tudja,lehet a Fable-t is megcsinálták.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igen, csak xboxra jött ki. De megcsinálták 360on mûködõ verziónak is dvd-dl-re. egyébként csak osztani tudom james69holden fórumtárs véleményét. a fable az egy kibebaszott jó játék. jön a fable 2 jövõre. ha jól tudom x360only-ként. na buenos dias
Ezt per pillanat nem lehet megmondani még.A legtöbb játék valószinû mindkettõn lesz.Persze a legnagyobb "exclusive" cimek mindkettõn meglesznek.Teszem azt HALO 3 biztos nem lesz PS3-on,de Grant Turismo rossebtudja hanyadik rész se X360-on.

Mint a Halo 2 lehet hogy ez is olyan mutáció?

Igen,de a Fable csak "sima" Xbox-ra jöt ki,nem?

james69holden
fable az egy kurva jó game!! én ajánlom bár végig nem sikerült vinnem :p

képz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

igaz amúgy az a híresztelés hogy ps3-ra több "jó játék " lesz? jó persze kinek mi számít jónak ... de ha megnézem ps2-x-box párviadalt ,ps2nek sokkal több játéka volt, és attól félek megveszem az x-boxot de a jobb játékok csak ps3-ra jelennek majd meg és lemaradok a nagy gamekról:(
na ja

Nekem már a stilusa se jön be,ugyhogy végképp tárgytalan.De itt most nem ez volt a kérdés hanem hogy megy-e.

Köszi. Az fps-eket nem nagyon szeretem,de majd kiprobálom.A Sonicnak akkor megnézema demoját, a Dead rising is érdekel csak azt elfelejtettem, az nem baj ha nehéz az a jó ha van kihívás.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

De jobbat kérdezek ez mi? Fable_MULTI2_NTSC_XBOXDVD9_For_360-PMM

Kicsit gyenge ennek a grafikája. Vagy csak nekem? Ilyeneket én már nem gyûjtök be.

A Sonic irányitását sokan kifogásolták.
Akció stilusban a Call of Duty 3 és a Rainbow Six Vegas kötelezõ darab.
Meg szerintem a Dead Rising is,ami horror-akcio-kaland.De annak a játékmenetének nézz utánna,mert sokaknak nem jön be amiatt hogy túl nehéz.

Pimp_My_Ride_NTSC_XBOX360-VORTEX - works on PAL (Thanks Geeman, Romio, CK Cheng, Barney Bum, J Cogge) (Region Free).

Hát ja...

Elég olcsón nyomod a meghívódat.
sorry, de csak 1 napos, és mivel most lett flashelve a gép, sokmindent kell 'bepótolnom'.
Holnap fogom flashaltetni a gépem. Ajánlanátok egy két játékot kezdésnek? Én ezekre gondoltam: Test drive,Pgr3,Gears of war,Nighty nine nights,Saint row,Tony hawk és a Sonic. A plusz hûtésen kivül kell még valami a géphez? Mondjuk eddig nekem nem melegedett fel a gépem. Live-on felvenétek friend listára? K Zsolti néven vagyok.Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Ez ugye nem fog mûködni: -Pimp My Ride NTSC XBOX360-VORTEX ?? <#szomoru1>

Hány napos reged van? Nem akarod nekem adni egy TorrentLeech meghívóért, ha már nem kell? :)

jelenleg is töltök róla, hát kicsit ugrál a sebesség, 150 és 250 k9özt, de nem vészes.
Szeretném megkérdezni, hogy igaz az, hogy a Play wrz mostanába lassú? Vagy ez csak tévhit? Köszi!

ja jó, leeset,, gondolom az intercoolerre gondoltok.
ez a 'plusz' hûtõ dolog hogy mûködik ?
Nekem például 3-4 óra CoD 3 után is szinte hideg a gépem.Az enyém is plusz hûtõs.

a cod3 nem feltétlenûl a hûtés miatt fagy, sokaknak van ez a problémája, egyelõre nincs megoldás...
#7637?
Lizardman
Szoval ennyit a plusz hütöröl... Hihetetlen... Ennek ellenére meg van olyan, akinek minden hütömodosítás meg ilyen nélkül nem melegszik a gépe (nem annyira...)

CSOki444
én jégkockát használok..amugy nemtoom

CSOki444
.

A véleményetekre lennék kiváncsi.A gépem hûtõmodositásos plusz intercooler hûtõvel szerelt.4-5 órát nyomtam eredeti G.O.W-val,majd pihent a gép kb.1 órát és betettem egy Verbatimra lassú sebességel irt COD3-at, de 10 percenként állandóan lefagy.Még mindig meleg lehet a gép és talán érzékenyebben reagál az irt lemezekre?Igaz az eredeti G.O.W is lefagyott,de csak egyszer.
CSOki444
.

tejföl
Ehhez én nem értek, de ha ki lehet majd írni sima DVD-re, csak örülni fogok neki.

BAD Boys

CSOki444
lÁtjátok??

CSOki444
ez az jejeje van szép csikom:D

CSOki444
.

CSOki444
..

tényleges méretük 3-4 giga

De ha megnézed azért mert a nagyrésze televan üres szektorral azért annyi

tejföl
Kibontva 7.05 giga.

BAD Boys

kill3r21
Dead Of Alive Extreme 2 is 3,5 GB asszem
tejföl
Kibontás után mindig nagyobb fájlt kaptam, mint ami ráfétr volna sima DVD-re.

BAD Boys

Például a Blitz League, akkor a Fifa 07, Nhl 07

CSOki444
..

CSOki444
..

tejföl
Melyik fér rá sims DVD-re?

BAD Boys

CSOki444
..

nyugi az volt. de õt még nem sikerült túl szárnyalnod. õ a ps3-as arc.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

nah azért álljunk meg egy szóra, az igaz hogy minden játékot dupla rétegre kell irni egyenlõre, de ha megnézitek tüzetesebben a szekztorokat, akkor sok játéknál látszik hogy simán ráférne egy sima dvdre, nah állitólag a legújabb flash firmware már tudni fogja kezelni a sima dvd re kiirt gammákat is, de megjegyzem azért jópár játék több mint 4,7 giga alapból de elég sok nem, szal ez nemrossz ha igylesz, és kérdem én miért ne lenne igy..:)

CSOki444
:(