XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valakinek elindult ez a verzió.
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lckrz.try.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sokan meg asse tudgyak amija Flash-eles :D
samsung.guide.to.flashing.the.firmware.inc.utils-ukt
cucc ami most nincs ezen a gepemen. Ezt tolsd le. Persze a legujabb verziot. Abba minden egyes cucc megvan ami kell hozza.
Enny. Persze kell az angol.
leszeded a progit, van benne egy bootmaker.. bedugot a pendriveot..csinal belole egy boot lemezt. alaplapot beallitod hogy az usb rol bootoljon.. mindent huzz le az alaplaprol..sata, fdd, hdd, ide. minden..
osszekotod a driveot a satas alaplappal , elindit pc.. bejon a bootlemez. beirod a varazszot radugod a boxot, beinditod, ranyomsz az enterre kiir vmit a gepet. kikapcs box.. elszamol 20 mp-t visszakapcsol box es tadaaam mar flashel is...
1) ennel kicsit nehezebb
2) intel alaplapot feljtsd el ( ich5.6.7 sata chipset nemjo)
3) vegyel egy olyan sata pci kartyatr amin vt642L nevu via chipset van..azzal menni fog....
youtuben es a googlevideon is vannak tutorialok...
amugy itt egesz jol le van irva:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=563397
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Egyebkent itt nalunk az egyik csavo kepes 20000ft-t kerni FW-es modositasert...en egyedul csinaltam magamnak potom 15 perc allat :D
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nekem a legutcso fog telepulni par napon belul
Xtreme firmware 5.1A,5.1B,5.1C,5.1D for TS-H943 Xbox 360
------------------------------------------------------
Single Layer!, FirmGuard, Multi Speed, Media Stealth, One Firmware, Xbox 360 backup and extraction firmware modification!
Features
-----------------
(v5.1) Open Tray errors fixed (PFI and SS read routines updated)
(v5.1) 5.1c (Dual speed, default fast) and 5.1d (Dual speed default quiet\slow) read speed (Originals unaffected). Both toggle with original Xbox1/360 disc
(V5.1) Xbox1 DDE errors caused by firmware, patched
(V5.1) Possible Xbox1/360 DDE errors caused by firmware, patched
(V5.1) Single Layer DVD disc support(+/-RW) for both Xbox1 and 360
(v5.1) New easier batch file "Make Xtreme firmware.cmd" to make all firmwares.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amugy a media centeres dolog ugy mukodik hogy a pc-ddel kommunikal az xbox.. a gepeden xp media center editionnak kell lennie.. avagy windows vista ultimatenak... ott beallitod hogy melyik mappabol szivja a fileokat es az xbox megjeleniti hogy mik vannak a mappaban .. zene, kep, video...
Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva viszi-e a régi box játékokat is?
Válaszotokat elöre is köszi!
elõre is köszi a segítséget de a lenti hozzászólások segítségét is várom bocs de ebben a témában zölfülû vagyok
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
itt vannak x360 gamek
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ja és mégvalamihi én is vettem egy XBOX 360at ultra király ,eg vettem hozzá egy Gears of War-t is meg a FIFA07 et alapból adták hozzá ez így mind szép és jó csak a GoWot már végigjátszottam fifás meg nem igazán vagyok ugyhogy töltöttem le hozzá játékot csak hallottam hogy ki kell csippeltetni nics más megoldás ha nincs valaki le tudná írni h azt ogy kell? és nem lehet vmilyen programmal megoldani?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Bocs
A másik. Ugye a goldot, ami premiumhoz alapfelszereltség, úgy kell aktiválni hogy megadom Redeem Prepaid Codeot.
Na és ez a kód hol van?
A dobozban semmi ilyet nem találtam...
(gugliban nem találtam)
Nekem francia nyelvû az a kurva használati és semmit nem értek belõle.
Nem tudom hogy hogy mûködik ez a GOLD Live és sztem jól jönne a kézikönyv, hogy tudjam hogy mit hogy kell csinálni ha liveozni akarok...
PSN: s3ctorHU
Kira akkor mán jobb mint a RicGame, mert ott Flashelve adják 115k-ért.
Jachatattlan szamomra amig nem lesz HDTV.
Lost Planet-be akarmilyen kis detailba beszelnek.
Szeretnék kérni valakitõl egy x-box 360 manulat, ha lennétek kedvesek.
Link is érdekelne.
Elõre is köszi
A házszámot nem tudom, nagyjából a közepe felé bal oldalon, ha a Duna felé megyünk.
Üdv!
Alapból lejátsza a WMF-et DVD-rõl és PC-rõl is.
A filmeket a saját olvasójával elég jó arányban játsza, a másoltakat is.
Ha nem, akkor meg kell próbálni a dvd2one-al átpörgetni.
Nálam eddig bejött.
Most azon gondolkodom, hogy míg más megoldás nincs, átalakítom a filmeket WMF-re, aztán azt írom DVD-re, mert azt lejátsza a box.
Azért kellene ez, mert az Xbox 360-at afféle "utazógépnek" szántam.
Sokat kell vidékre járni egy rokonhoz, és a PC-t mégsem olyan könnyû a hónom alá csapni :-)
Üdv!