XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
PSN: s3ctorHU
Megoldottam a problémám.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Majd ha a sok multi kiadó befejezi ezt a negatív diszkriminációt, amit csinálnak a kontinensenkénti eltérõ megjelenéssel, a régiókódolással, a játék árának mahinálásával (Japán legolcsóbb, aztán az Usa, majd Európa, ott is ahogy haladunk Kelet felé, egyre drágább, bár már az angol ár is 10-30 % több, mint az amcsi), akkor lesz erkölcsi alapjuk számon kérni, hogy Röcsejpusztán Pistike miért nem tud várni két hónapot, hogy játszon azzal a játékkal, amivel Jake Detroit-ban.
Ráadásul örülünk az X360 hazai támogatottságának az M$ részérõl (ha valaki ive-ozni akar, annak még most is - az õ álláspontjuk szerint - "csalnia" kell.<#boxer>#boxer>
De viszont szerintem nem kell az embernek minden szar játék!
Én is azért nem flasheltem mert rájöttem a legtöbb játék egyszerûen ratyi amivel még a 8 éves fiam se játszik,az a pár játék ami szerintem zsír/cod,far cry,gears of war/azt meg megveszem,ezért nagyon jó a demo letöltési lehetõség mert pl. letöltöttem a lost planetet és már most tudom hogy nekem nem jön be tehát nem fogom megvenni!!!!!!!
Autós és sport játékot azért nem irtam mert azok engem nem érdekelnek biztos azok között is van pár király!
megmondana valaki ezt,hoigy kell kiirni ? decrypterel hiba üzenetet ir ki :(
semmi különös,csak nagyobb fordulaton dolgozik a ventillátor és ennyi.
2 napot szinte így nyomtam le vele és semmi akadozás,úgyhogy felesleges a mindenféle extra 360 légkondik beszerzése.
21 fok van a szobában,nyáron sincs ennél több,úgyhogy akkor is ez lesz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
BAD Boys
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
valaki próbált már usb-s mobil vinyót kötni a boxra,és mûködött?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Mert ez,hogy jól fog futni az biztos.
(Pal.-os a gépem )
ezekutan hozzaadom a jatekhoz csomagolt SS.bineket de hiaba............... piros csikok..... de a legerdekesebb hogy ahol irna az m5 szamokat ott csak egy szamsor jelenik meg.. hol a masik?????????? miert nem jo ha nem is latja a masikat?? ha meg nyomok vmi masra akkor aszondja hogy jeloljem ki a jatekot a game combobol...... LOL PASZMEK!!! milyen combo???????????????????? semmilyen jatek combo nincs!!!!!!!!!
valami cuccost letoltottem, updateltem a boxot (kompatibilitasi lista vagy mi) de semmi................. 5.1 es xtreme cuccom van
http://pspfilez.extra.hu/
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A lehetõségek közül válaszd a "Silver" elõfizetést,miután egybõl kiírja hogy 1 hónap ingyen GOLD elérést kaptál.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A gépnek elvileg ugye fel kéne ismernie minden usb 2.0 -ás eszközt?
MA megpróbáltam a egy mobil vinyóval és semmi, mi lehet a gond?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az Alternate MAC address-t kellett neki beírni!
Máris hasít a live! :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Úgyhogy semmi baj a tuningolt hûtés tökéletesen elég!!!!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|