XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés hogy flashelt-e. Valószínû NTSC de ez is futtat regionfree cuccost. A meghajtója egy fejcsere+alapos tisztítás-újrakenés kombóval javítható sztem. HDD-rõl nem lehet futtatni semmit, csak ami a live-rõl letölthetõ. Csak flash drivemod étezik még.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

quack
ja de az core...azt is mekkapod annyi körül szerintem
egyébként ahhoz csak kompozit kábel van ha jól tudom, ami egy hegy fos, a komponens hd/av egy tizes, meg egy 10esért a 64megás memoriakartya a minimum és azzal liveot elég neccesen tudo csak használni gondolom...de te tudod
egyébként szerintem nem fognak belerakni egy másolt lemezt hogy megnézzék flashelve van e....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Lizardman
köszi szépen 😊

Kandurex
Pár hét és itt van még a Call Of Juarez, aztán mondjuk még a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 ami jó lehet 😉

aztán meg beindul augusztustól a X360 és jönnek a mennyi finomságok,: GTA IV., Assassin Creed, BioShock,...szal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TrIp
test drive

evid
Lizardman
Srácok tudnátok nekem ajánlani egy 6. játékot ezek mellé? Call of duty 3.
Dead Rising ; gears of war ; Lost Planet ; Rainbow Six Vegas ? Az oblivion-t ha lehet hanyagoljuk, az nem tetszik 😊

Jinx4169 => nemtom te hol nézted, de én ITT néztem, és valahogy nem tünik drágábbnak mint a verbatim ...

nem mert most néztem 576-ban 69-ért adnak egyet és még minusz a 20k, szóval azért így máris 49k csak, de nem tudja senkisem hogy beveszik úgy is??

quack
igazábol az ijen boltokban 100k a box, szoval 80ra jössz ki, máshol mekkapod 80ért amúgy is szoval felesleges...

ez még drágább...
evid
Ricoh +DL.

Íráshoz nem tudok valami olcsóbb féle lemezt amivel mûködik,mert a Verbatimes DVD+R DL lemez darabonkénti 750ftos ára nem tetszik...vagy nincs is ennél olcsóbb?:S
Helo!

Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" címû akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az?

Üdv.
Nagybátyám most hozott egy premium 360-ast irakból, az ott állomásozó amerikai katonák selejtezték ki. Táp kábele nincs és a dvd meghajtója ment tönkre (gondolom tele ment porral).
Életet kellene bele lehelni de, hogy megérie azt nem tudom (lehet hogy NTSC-s és alig tudnék bele játékot szerezni?)
Még 1 kérdésem lenne: A flashelt 360-as tudja a winchesterrõl is futtatni a "biztonsági másolatokat".?

sztomy69
Sziasztok, nyílt egy új Chat szoba, ahol mindenféle konzolról, lehet bármit társalogni! Ha értesz hozzá:

Szerver: irc.bodrog.net (/server irc.bodrog.net) a port az alapértelmezett 6667
Szoba: #konzol (/join #konzol)

Ha nem, itt a segítség: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html

Ha még nincs IRC kliensed, szedd le EZT

lckrz.try.hu

ThugEdge
de hogy jelentkezik?
mert nálam nincsenek se csíkok,se nem látom torznak,azé azt má csak észrevenném
télleg nemtom,nem tudzs lõni róla egy képet?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Zsoltika 007
Az biztos. De nem csak az elite.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KILLER2
Átgondolom, tényleg igazad van. Fáeadt vótam...Na mindegy. De akkor is átrendezhették volna és kaphatott volna normális hûtést az elite.

Töltsük le az internetet!

Lizardman
csakmert olyan qva nehéz használni a google-t <#banplz>

Xbox 360 games list

Arnoux
www.xbox.com

Hi all!
Nem tudtok valami oldalt ahol x360 játélistát lehet találni?<#conf>
Nekem is ez van és van baj a képaránnyal, igaz nem zavar.

PSN: berghold

Lizardman
Most találtam ezt az oldalt, biztos sokan láttátok már, de hátha valaki még nem, és sok hazsnálhato tutorial találhato meg itt (video is)...
'Njoy http://www.360mods.net/News/catid=1.html 😊

ThugEdge
na mind1 nem tudom
nekem ez van és télleg semmi bajom a képaránnyal, aki tft-n szeretné nyomni, bátran ajánlom ezt a tipust, persze lehet újjabb is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

TrIp
erre gondoltam én is 😊

Lizardman
meg egy j feltuningolt kép se ártana, plusz ezt is ki kéne tenni szép nagy betükkel : http://s0und.uw.hu/Xbox360forumFAQ.htm

TrIp
egy kérdés.. a topik moderátorával mivan? benéz még ide néha? mert a bannerbe lenne pár ötletem h mit lehetne írni 😄

Kandurex
vegyél eredetit

(kínlódik...felsóhajt,..Pioneer 111 / 110)

akkor miet vegyek amivel ki tudom írni õket és olcsó?
TrIp
LG? kuka.. még ha DL-es akkor is

http://i165.photobucket.com/albums/u43/Morris4169/DVD.jpg

Evvel menni fog?
TrIp
jó dolog h terjed kishazánkban a net.. csak valami alap iq tesztet ki kéne töltetni mielõtt bekapcsolják a szolgáltatást <#banplz>

milyen vicces...<#mf1>
TrIp
nem, kiírhatod cd-re is a 8 giga adatot ha tudod

Kandurex
Nem, kizárólag csak 1.44 meghajtókkal

az jó,és még1 : csak dual layeres íróval lehet õket kiírni?
Bendy
Nem, nem kell. Úgy gyártották, hogy minden másolt lemezt vigyen alapból. Direkt így fejlesztették.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

mármint ahhoz,hogy lejátsza õket
Hali! Xbox 360as játékok írására kell chipeltetni a gépet mint ,ahogy a PS2t kellett pl?
Annyira nem zavaró a 16:10-es szétnyújtás, én pl teljesen megszoktam már 😄 (de még akár reménykedhetünk a 7-én jövõ update változtat ezen, bár kétlem)
Ha neked jobban bejön a nagy fekete csík + 60Hz CRT-n, akkor jó az is 😄

Hát, sok gép meghibásodik, fõleg GPU hibák vannak. De nem tudod kivédeni. 2006 március után gyártott gépek már strapabíróbbak. Amúgy javítható, illetve legrosszabb esetben is alaplapcsere.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

XuChi
Szóval azt mondod hogy elöfordulhat hogy megdöglik a gép??
Ez nem vet jó fényt a vásárlásomra 😞.

Monitor ugyben meg azt mondom hogy elmegyek inkább valahova és megnézem hogy hogyan is néz ki a dolog.

És ha inkább a 21"-os crt-mre kötném?

Kontra ott van a PS3-nál hogy a tényleges játék elférne simán dvd-n is ha nem lenne a BR lemezeken dummyfile meg kiba nagyméretû video-fileok.

quack
hát nem hogy 2 éve szerintem még most sem lehet eldönteni hogy ez jó lépés volt-e...egyelõre igen, hiszen emiatt olcsóbb és emiat jött ki 1 évvel hamarabb mint már írtad, és még nincs olyan játék ahol baj lenne hogy nincs BR...de asszem egy GTA interjúban olvastam hogy kicsit bajos ez a boxnál és még gondolkoznak a megoldáson...

Sziasztok, ha tud valaki Baranya megyében olyan bltról, ahol Xbox360-at flashelnek, az légyszi írjon priviben. Elõre is köszi.

NEkem ez van és mûxik: Spiderman.3.PAL.XBOX360-CUNTS
De állítólag másoknak megy az OWL is.

Szevasztok,azt szeretmém kérdezni hogy ez a Spider-Man3 PAl OWL verzió müködöképes?elõre is kösz

TrIp
persze, csak például az enyémen nem lehet állítani a szélességet kézzel.. van rajta egy gomb h "auto" aszt csá. beállítja magának