XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
egyébként ahhoz csak kompozit kábel van ha jól tudom, ami egy hegy fos, a komponens hd/av egy tizes, meg egy 10esért a 64megás memoriakartya a minimum és azzal liveot elég neccesen tudo csak használni gondolom...de te tudod
egyébként szerintem nem fognak belerakni egy másolt lemezt hogy megnézzék flashelve van e....
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
aztán meg beindul augusztustól a X360 és jönnek a mennyi finomságok,: GTA IV., Assassin Creed, BioShock,...szal
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dead Rising ; gears of war ; Lost Planet ; Rainbow Six Vegas ? Az oblivion-t ha lehet hanyagoljuk, az nem tetszik 😊
Jinx4169 => nemtom te hol nézted, de én ITT néztem, és valahogy nem tünik drágábbnak mint a verbatim ...
Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" címû akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az?
Nagybátyám most hozott egy premium 360-ast irakból, az ott állomásozó amerikai katonák selejtezték ki. Táp kábele nincs és a dvd meghajtója ment tönkre (gondolom tele ment porral).
Életet kellene bele lehelni de, hogy megérie azt nem tudom (lehet hogy NTSC-s és alig tudnék bele játékot szerezni?)
Még 1 kérdésem lenne: A flashelt 360-as tudja a winchesterrõl is futtatni a "biztonsági másolatokat".?
Szerver: irc.bodrog.net (/server irc.bodrog.net) a port az alapértelmezett 6667
Szoba: #konzol (/join #konzol)
Ha nem, itt a segítség: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
Ha még nincs IRC kliensed, szedd le EZT
lckrz.try.hu
mert nálam nincsenek se csíkok,se nem látom torznak,azé azt má csak észrevenném
télleg nemtom,nem tudzs lõni róla egy képet?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Töltsük le az internetet!
Nem tudtok valami oldalt ahol x360 játélistát lehet találni?<#conf>#conf>
PSN: berghold
'Njoy http://www.360mods.net/News/catid=1.html 😊
nekem ez van és télleg semmi bajom a képaránnyal, aki tft-n szeretné nyomni, bátran ajánlom ezt a tipust, persze lehet újjabb is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
(kínlódik...felsóhajt,..Pioneer 111 / 110)
Evvel menni fog?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ha neked jobban bejön a nagy fekete csík + 60Hz CRT-n, akkor jó az is 😄
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ez nem vet jó fényt a vásárlásomra 😞.
Monitor ugyben meg azt mondom hogy elmegyek inkább valahova és megnézem hogy hogyan is néz ki a dolog.
És ha inkább a 21"-os crt-mre kötném?
De állítólag másoknak megy az OWL is.