XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
BAD Boys
"A Ms most bebizonyította hogy nem lehet õket átverni" - feküdtem ennél a kijelentésednél 😄 érdekes modon mindig az ellentéte derül ki, azt hiszi ms most mindenki bevan fenyitve aztán egy két okosabb ember mindig kitalál valamit. Mindegy , befejeztem a vitát , ha nem érted meg hogy mit szeretnék mondani mindezzel nagyon sajnállak, boldogítsd csak tovább csori M$-t <#vigyor3>#vigyor3>
Töltsük le az internetet!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A helyedben kihasználnám az utolsó napokat...
A vista meg most hogy jön ide? Ne keverd már a szezont a fazonnal!
" Ez egy örökös harc " Aha akkor miért is kell sima boxnál xbc-vel hokizni? Mert live-ra ki nem mész vele az fix. Na erõl ennyit.
"Hagy már abba ezt az idétlen teoriádat"
Ha olyan idétlen akkor miért szopókáznak a flashelt tulajok? Na?
"Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm..."
elfogytak az érvek jön a személyeskedés? <#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én is jáccok 4-5 órákat és semmi gáz!
Kop KOP KOP!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
XBMC és KAI mûködik x360-nal? Mert akkor majd lesz saját liveunk...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
gamertag: kenobita
=> Játszottam a box-al, és fél ora után, egyszercsak a gears of war-nál amikor megahaltam, és a chekpoint-os countinur-ra rákattoltam, akkor befagyott a gém. Szoval az lehet , hogy a játék fagy be, és nem a gép? Csakmert a gép az müködött, a bal felsö sarkos zöld világitott (ami ugy tom jo), és simán ki tudtam venni a lemezt, viszont a képernyö akkor se tünt el, szoval ezért gondolom, hogy a játék fagyott be, és nem a gép. (ez még a jobbik eset nem? 😞 )
Fura de én több mint 3 hónapja használom a gépet, és egy percig nem használtam a netet rajta. Viszont a haverokkal (7-8-an) kitünöen élvezetesen játszunk rajta egyszerre négyen. Kell a gyikomnak a lájv. 😊
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ghost recon aw-1,2
rainbow six vegas
spider-man 3
kameo
cod 3
crackdown
ezekben nem lehet csalódni
amúgy meg ezt a linket ajánlom neked böngészés gyanánt:
bökés a bal gombbal
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ma jött meg a box (premium) , és szo ami szo, nagyon de nagyon szép képe van! 😊 (106 cm-es LG plazma televizio HD-s) , rögtön a gears of war-t probáltam ki, eszméletlenül szép rajta 😊 Majd még a hütésmodot megcsináltatom rajta, addig is megprobálom betartani a háromnyged/1 oránkénti szünetet 😊
Jah és mellesleg várom a játékjavaslatokat, miket érdemes, és miket nem érdemes kiprobálni😊 (beleértve az ujakra is)
5-8 év alatt hozná be liveon az árát (csak a hw árát amit az elõállításon bukott) ami nagyon nem jó és akkor még nem is szóltunk a profitról.
Ha ezt nem érted meg akkor buta vagy.
amúgy május 31.ig él a cseréld a régi konzolod egy újra 20 rugóért akció, akit érdekel 😛
2. akkor még nem volt ekkora elvárás a netes játék
Forza.