XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Lehet. De ha lesz annyi eszed hogy megint flashelted akkor <#zavart2>!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tejföl
Tényleg nem értem mit örömködsz itt? Attól, hogy a warezosok le lettek tiltva neked még nem lesz több pénzed játékra. Egyébként egyetlen profil sincs letiltva, tehát ha valaki létrehoz egy profilt offline, és játszik vele azzal késõbb simán nyomulhat a live-ra. Mondjuk te eddig sem sokat multiztál, de minek neked akkor a gold?

BAD Boys

Smuge
Hát ilyen nincs 😄 "Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet õket átverni" Erre az egészre irtam azt te szerencsétlen. Mi az hogy nem nagyon lesz rá esély? Egy honapot nem adok ennek az egésznek.
"A Ms most bebizonyította hogy nem lehet õket átverni" - feküdtem ennél a kijelentésednél 😄 érdekes modon mindig az ellentéte derül ki, azt hiszi ms most mindenki bevan fenyitve aztán egy két okosabb ember mindig kitalál valamit. Mindegy , befejeztem a vitát , ha nem érted meg hogy mit szeretnék mondani mindezzel nagyon sajnállak, boldogítsd csak tovább csori M$-t <#vigyor3>

Vazze már annyit olvasok erröl a 3 ledröl, hogy kezdem azt hinni ez tényleg ennyire sz@r. Látom azért vannak ellenérvek is. Én véleményem meg az hogy aki pc-n warezol az tisztában van vele hogy nincs multi gyári szerveren de ott legalább a legális ingyenes.
KILLER2
Azért én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl az egészbõl. Hogy tényleg sikerül-e nekik kiirtani mien warezost a Live!ról. Lehet, hogy egyszer csinálnak egy oylan frtissítést, ami a gépet is hazavágja. Meg aztán olyat is hallottam, hogy valaki feltette ezt a mostani frissítést a gépére (legelsõ flash volt rajta) és azonnal 3 ledes lett. Kíváncsi vagyoka hackerekre is, hogy most mit fognak csinálni. Meglátjuk, mit hoz a jövõ.

Töltsük le az internetet!

Zsoltika 007
Ne mondj ilyet! Mert Smuge szerint akkor te is idióta elméleteket gyártasz! <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KILLER2
Szeritenm hamarosan úgy is jönnek akkor majd a chipek. Egy kattintással kikapcsolod a cuccot és máris olyan, mint egy gyári gép. De a hûtésmodot hogyan szûrik?

Nincs, valszeg már megvannak a bannolandó azonosítók.
A helyedben kihasználnám az utolsó napokat...

KILLER2
Elõbb-utúbb biztosan lesz. Ha nem is live, akkor jad XBC vagy egyéb multizó program. De azt el kell ismerni, hogy nem hülye az MS. Legalábbis a programozáshoz nem. Az más, hogy nem tudnak normálisan megtervezni egy konzolt.

CSOCSO
most nem tom mit tegyek.. legutobb nem voltam bannolva.. van ertelme lehuzni a liverol es varni 1-2 hetet, hatha lesz valami olyan firmware ami segit azokon akik hackelve vannak de meg nem bannoltak oket?...
Zsoltika 007
Ahhoz képest hogy mikopr jött a nagy frissítés írta boldog boldogtalan hogy majd az új fw már véd ez ellen is. Most akkor ki is úszta meg? Hát senki!
A vista meg most hogy jön ide? Ne keverd már a szezont a fazonnal!
" Ez egy örökös harc " Aha akkor miért is kell sima boxnál xbc-vel hokizni? Mert live-ra ki nem mész vele az fix. Na erõl ennyit.

"Hagy már abba ezt az idétlen teoriádat"
Ha olyan idétlen akkor miért szopókáznak a flashelt tulajok? Na?

"Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm..."
elfogytak az érvek jön a személyeskedés? <#lama>
<#kocsog>

KILLER2
Több lesz a csare, ennyi. Így most többen fognak teljesen eredeti játékokkal és érintetlen géppel játszani, de sokan 2-3 hetente vissza is fogják vinni 3 leddel. Ha az én boxom halottá lesz nyilvánítva, akkor veszek egy újat, de azt még egy ideig nem fogom hackelni, inkább majd 5x visszaviszem, mert akkor aztán tényleg sokat lesz használva.

Parancs értve!😊
Smuge
Hagy már abba ezt az idétlen teoriádat , mindezt csak azért mondod mert neked csak eredeti van , boxod se modolt szent ember vagy , rajtad kivül senki nem ember akinek már egy másolt játéka van, te is kifizetsz értük egy kisebb vagyont más is fizesse ki... Ilyen baromságokat meg ne mondjál már , hogy "Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet õket átverni" , Vistájukat is hogy istenitették hogy nem lehet majd másolni meg átverni a rendszerüket aztán nézd meg mi lett a vége . Amit csak akarnak fel tudnak törni a hackerek , és fel is fogják törni , MS-nél is csak emberek vannak. Õ nélkülük már rég nem itt tartana a világ (pozitiv értelemben). Ez egy örökös harc , és az is marad ha igy folytatják. Fogd már fel , hogy ez egy más világ már , és ennek az álszenteskedésnek semmi értelme.
Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm...

Mert a profilodban ott van a kezdetek óta az is, hogy mikor xartál mit reggeliztél stb. Azaz egyszerû statisztika, és szia...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Zsoltika 007
Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet õket átverni. Hiába a stealth patch (vagy mi) vagy a legújabb firmware ugyanúgy mentek a gépek a levesbe.

jAsOn VoOrHeEs
Ha most vennék egy flashelt boxot, és offline profilt hoznék létre, akkor azt késõbb ugye meg tudnám változtatni online profilra? 😊 Annyira nekem nem lenne szükséges a live, inkább a single játékok érdekelnének, de azért azt sem akarom, hogy rögtön lekapcsolják a gépet. Így a netet nem is használnám addig, amíg nem nyílnak kiskapuk a ban megkerülésére. Már ha egyáltalán lesz majd ilyen lehetõség. :o

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Attila8805
Ezzel egyetértek.
Én is jáccok 4-5 órákat és semmi gáz!
Kop KOP KOP!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A készülék 5-8 perc alatt eléri az adott használatra számított maximális hõt, szóval az 1 óránkénti szünet ebben a formában valóban illúzórikus. Esetleg a drive átmelegedésének kell több idõ, vackabb olvasófejek is kényesek erre, hûlés után mûködnek megint rendesen.

XBMC és KAI mûködik x360-nal? Mert akkor majd lesz saját liveunk...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Miért nem? Az Elite se jobb konstrukció azt mondják... Amúgy meg most már a hûtésmod-ot is elfelejtheti aki Live-ozni akar.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

cenobite
Elképzelhetõ hogy a játék fagyott. Nekem is volt, hogy a TDU, vagy az Oblivion megadta magát, de reset után jó volt.

gamertag: kenobita

Lizardman
Viszont azt akarom még megkérdezni gyerekek,hogy
=> Játszottam a box-al, és fél ora után, egyszercsak a gears of war-nál amikor megahaltam, és a chekpoint-os countinur-ra rákattoltam, akkor befagyott a gém. Szoval az lehet , hogy a játék fagy be, és nem a gép? Csakmert a gép az müködött, a bal felsö sarkos zöld világitott (ami ugy tom jo), és simán ki tudtam venni a lemezt, viszont a képernyö akkor se tünt el, szoval ezért gondolom, hogy a játék fagyott be, és nem a gép. (ez még a jobbik eset nem? 😞 )

Lizardman
ahogy olvastam a forumokon és egyéb helyeken 80-90%-ban igen, de van akit még nem, ráadásul persze még olyanok is vannak, akiknek hackelve van a gépük, de még a frissités megjelnése ota egyszer se mentek fel...

CSOCSO
mindenkit bannoltak akinek hackelve van a gepe?

Ewergo
lui24 közlegény nem sopánkodni, xboxot megvenni és kulturáltan szorakozni! Lépéééés indulj! Bal, bal, bal, bal, ....

Ewergo
Ja, hogy lájv nékül má nem is használhato a box?
Fura de én több mint 3 hónapja használom a gépet, és egy percig nem használtam a netet rajta. Viszont a haverokkal (7-8-an) kitünöen élvezetesen játszunk rajta egyszerre négyen. Kell a gyikomnak a lájv. 😊

Nekem tök jol megy csak ne a szekrénybe rakd ,hogy ne tudjon szellözni.. nekem valamikor 8-10 orát is megy gond nélkül..

Nekem még nincs gépem de szeretnék. Tényleg ennyire gáz a hûtés? Nemhiszem el, hogy nem fejlesztik a hardwert csak a softwert.
Ja,de innentõl ki vezs meg olyan játékot ami LIve van kihegyezvbe,ha fel se tudsz menni rá!?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

NEXUS6
Meg kell húzni a nõt, akarom mondani a kart!,)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

meg kell nyomni a gombot..😊
teddymac
spiderman 3.-ban mit a francot kell csinálni a molonál?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Lizardman
köszi, ezek közül egy sincs meg, szoval ideje lesz elkezdeni tölteni😊

ThugEdge
akkor a javaslatom:
ghost recon aw-1,2
rainbow six vegas
spider-man 3
kameo
cod 3
crackdown

ezekben nem lehet csalódni
amúgy meg ezt a linket ajánlom neked böngészés gyanánt:
bökés a bal gombbal

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

testerlnx
Ezt senki nem tudja, még a flash-elt gépek szûrésének idõtartama is csak találgatás...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Lizardman
hát nemtom. a francnak van kedve megkockáztatni azt, hogy leégjen itt nekem. Egyébként meg éreztem, hogy fél ora után már elég meleg volt (mondjuk nem annyira, de meleg volt... , nemtom ez emnnyire nromális...)

Attila8805
Ja nálam is és nincs hûtésmoddom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

CSOCSO
orankenti szunet?? en meg sose jatszottam ugy..... legalabb 2-3 orakat csapattam mikor nekiultem es ez felkuszott 4-5-6 orakra.. non stop play
Lost Planet... 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

KILLER2
Live!ot nem érdemes kipróbálni, ha flashelt. Ajánlatom: Gears of War (hát ez már akkor megvolt), Lost Planet, Ranbox Six Vegas, Crackdown, Dead Rising, esetleg Saint's Row. Nekem ezeke a kedvenceim.

Lizardman
Sziasztok!

Ma jött meg a box (premium) , és szo ami szo, nagyon de nagyon szép képe van! 😊 (106 cm-es LG plazma televizio HD-s) , rögtön a gears of war-t probáltam ki, eszméletlenül szép rajta 😊 Majd még a hütésmodot megcsináltatom rajta, addig is megprobálom betartani a háromnyged/1 oránkénti szünetet 😊

Jah és mellesleg várom a játékjavaslatokat, miket érdemes, és miket nem érdemes kiprobálni😊 (beleértve az ujakra is)

Csak azért kérdeztem lentebb, hogy lehet-e "visszaflesselni" a boxot, mert LIVE-on kb. több mint egy hónapja játszottam (és akkor még nem volt flash), egy írott játékomat sem updateltem, nem is volt a gépben írott játék amikor neten voltam, csak annyira voltam fenn mióta megvan a flash, hogy egy-két demót leszedjek... Most akkor az a kérdés, hogy ha vissza tudom valahogy csinálni, akkor bannolva leszek-e utána vagy nem?

Attila8805
60-ért bannolatlan gépet kapsz!

Zsoltika 007
Nem a live a fõ bevétel hanem a játékok! Fogjátok már fel! Egy live elõfizu smafu a játékok(mindegyik!) után neki járó licensz díjhoz képest. És ha nincs játék akkor azon a gépen bukta van mert kb
5-8 év alatt hozná be liveon az árát (csak a hw árát amit az elõállításon bukott) ami nagyon nem jó és akkor még nem is szóltunk a profitról.
Ha ezt nem érted meg akkor buta vagy.

EmThor
én azokat nem értem, akik azt mondják, hogy warezoltak és most majd vesznek egy core-t... hát a core-t sem ingyen adják!

amúgy május 31.ig él a cseréld a régi konzolod egy újra 20 rugóért akció, akit érdekel 😛

arty
1. modchipet ki lehetett kapcsolni és mehettél az eredetiddel lájvra
2. akkor még nem volt ekkora elvárás a netes játék

Forza.

KILLER2
Elõbb-utóbb úgy is megoldják. Meg aztán jön majd szeritenm valami evox szerûség is vagy az XBC 360 kompatibilis változata.

A remény hal meg utoljára, de azért majd ne lepõdj meg...

Marcell
Szerintem van olyan drive es firmware kombinacio, ami kimaradt a tiltasbol...

KILLER2
Eddig még nem volt frissítva, szóval szerntme nem tudnak semmit. Meg most 3 ledes.