176898

-
Kezdjük ott hogy nem a kevés memória és a vinyo swappelés miatt lassu , hanem bizonyos procis gyorsítótárak vannak visszavéve kikapcsolva és azokhoz nem tud hozzáférni ami lassítja, így nem valami használható.
Ismétlem , itt már rég nem a memóriáról van szó, hanem a Cell-ről! :) -
Hekkelted? Magadra vess. Nem hekkelted? Hívd az MS-t -> problem solved. -
Tegnap este bexart a hdmi-s, fél éves bogzom...Örömmel tölt el pont a Fable 2 és a FC2 megjelenése előtt...Kötyi MS, kötyike...Alátámasztva, ablak mindig nyitva nekije ugye, alul-felül szellőzés, akadálytalan hátsó levegőáramlás, dásbódpihentetés, kutyaretkesfaxa, megérte... -
Az, mert nekem is pont ezt mondták, mikor vettem, de ebben mi a jó, vagy mi a rossz az előzőhöz képest???? -
NE! Vannak erre szakosodott lapok. Köszi, NE.
Főleg ne ebbe a topikba, ahol ilyesminek SEMMI helye. -
Jah..
nem használnám ki?
És vajon miért nem? -
#51486-ra is válasz.
Tán bemegyek tékába, és majd kölcsönzök. -
Nem pajzsal kell megölni a pajzsnak kell megölnie, ha magas szintre van kihúzva a pajzs, akkor az is sebez. -
Zozo76 #51540 Egy hozzaszolas a "PS3 linux gond" topikbol, innen az SGrol:
"Azoknak akik forgatják a szemüket:
A PS+ teljes értékű új genererációs PC-nek felel meg, és úgy fut rajta a linux, mint az álom. Gyakorlatilag HAsználható hibrid Konzol+PC módban.
Persze nem árt előtte olvasni, és érteni kicsit a linuxhoz."
Erdekes, en mikor utananeztem a netes forumokban hogy megis mennyire hasznalhato akik kinlodnak vele, eleve ott kezdodik hogy lassu mint a tetu. Terheli a vinyot rendesen mert a keves memoria miatt swappel megallas nelkul.
Szoval ne sajnald. Bar 360-on elvileg 2x annyi memoria lenne ra. -
Spoilermenteset lehet, képeket láttunk már eleget, azzal ne fáraszd magad:) De a grafikáról, sebességről, játszahtóságról, AA-ról stb írhatsz pár sort. -
Sziasztok!
Nem felvágásból és tényleg csak jó szándékból kérdezem a következőt. Valaki nem hiszi el így járt.
Egy ismerősöm egy újságnál kapott egy teszt példányt a far cry 2ből és megengedte hogy ma délután átmenjünk haverokkal és kipróbáljuk egy kicsit.
Csináljak róla gameplay videókat, képeket és véleményt nektek vagy ne ? -
Hallottatok ti is arról, hogy amikor jön a jasper, akkor jön vele a motion-ös kontroller? Mert azt olvastam hogy lesz mozgás érzékelős kontroller, mint a ps3-nál. -
Freedy #51536 ó bazz hatalmas elnézést kérek!!!!!!!!! valamiért azthittem, hogy jasper-ről van szó:$
2007 őszétől vannak forgalomban a falcon lapos gépek ha jól tudom. -
Igen csak falconnos gépek vannak már és nem, még NINCSENEK forgalomba a Jasperes gépek. -
Nem tudom!
Nekem egyszer megadta, de meg nem mondom miért ... Holnap megkérdem barátom hátha tudja aztán írok :) -
igen már csak falconosat kapsz. Asszem:D
Freedy: illene tudnia, ha írták sgn is stb.... -
De én a neten 2007 devemberi hírekben olvastam, hogy már forgalomban vannak a falconos xboxok. Most akkor mégsem? -
Freedy #51531 nem... Egy jó ideig még nem valószínű, hogy jönnek új gpu-val szerelt gépek. Ne csodálkozz, hogy egy bolti eladó nem tudta megmondani. Honnan tudná az alaplapok kódnevét, és hogy hány nm-es csíkszélességgel készült a benne levő chip?? -
Celeborn #51530 Gondoltam rá, hogy reagálok erre, írtam is litániát, de úgyis tudom, mi lenne belőle...
Engem csupán a felvetett problémára érdekelne a megoldás. De az írtak alapján már van elképzelésem, hogy mit kezdjek. -
Az arcade változat már falcon chippel szerelt? Egy konzolforgalmazással foglalkozó bolt nem tudta megmondani... -
nézz be ide
:D :D :D -
Celeborn #51527 Például nem csak játékra lehetne használni. Hanem mondjuk netezhetnék is rajta. Persze, most írják rá az internet explorer-t, de az is Live-on fog működni, ami nekem nincs. -
Most őszintén. Mész vele valamire hogy van rajta linux?:D -
Celeborn #51525 Aha. Kössz. Hát ezt direkt csinálták így. Aljadék egy népség. Kicsit bosszant, hogy azt is letiltották, hogy Linux-ot lehessen tenni rá. PS3-ra meg ott a YellowDog... A microsoft mindenből pénzt akar csinálni. -
Sajnos nem. Szar konstrukció....
-
Celeborn #51523 A kérdésem továbbra is él. Vajh be lehet dugni egy VGA kábelt és egy HDMI kábelt egy időben az x360-ba? -
jupa #51522 Tudom :S
Ebayről vásároltam a héten megjött 6 csomagom... De most nem is tudom mi lesz... 345 a Font 1 hónapja meg még 300 sem volt :S
Ebayen belül ausztrál oldalról kell próbálni mert az ausztrál dollár maradt amennyi volt :) -
Nagyon nagy szívás van most ilyen téren. Én meg csak várok egy csomagot az USA-ból, a vámhivatal meg csak ül rajta. Már bele se merek gondolni, mennyit fogok utána adózni. Kész vicc ez az egész.
Ha most az árak nem fognak emelkedni, akkor egy ideig én is a hazai boltokat fogom preferálni. Gáz. Főleg, hogy az utóbbi 3 hónapban a saját kis "kereskedelmemből" csináltam pénzt. Most ennek vége. Csak nézhetem, ahogy a drágán megkeresett lóvé egyre kevesebbet ér :( -
Freedy #51520 Elég szar, hogy a forint csak romlik, romlik, és romlik...... -
Már nem éri meg. Ma estére annyira felugrott a dollár és a font ára, hogy nem feltétlen éri meg behozatnod. :S -
Freedy #51518 Nem jó a kód:( -
Freedy #51517 Nah, újra életre kelt:D -
Freedy #51516 Köszönöm!
Amúgy nekem be se jön az oldalXD regisztrálni nagy nehezen sikerült, de ahogy megkaptam a regisztrációs e-amilt, azóta teljesen megvan halva az oldal. -
amugy ez a cod4 mod ingyenes lesz?
:P -
nem. mindegyik boxos AV kábel ugyanaz a 'bumszli' végű ... kapd szét a komponens/kompozit kábeled, hidd el nem nagy cucc, csavarhuzoval lepattintod és kész -
jupa #51513 Thx! -
http://www.game.co.uk
http://www.sendit.com
http://www.thehut.com
http://www.play-asia.com
http://www.ebay.com
... etc. -
Ragnar360 #51511 Figyelem !!! Akinek kell COD 5 BETA KEY
1.Regeljen a callofduty.com -on
2.Jelentkezzen be, majd katt IDE!
Kód: GWMF6XT3
- Hajrá! -
Hello!
A SW FU-ban a Lightning Shield Mastery achievementet, hogy lehet megszerezni? Már egy csomó embert megöltem pajzzsal, de még a 100 ért se adta meg. -
jupa #51509 Linkelnétek pár angol oldalt ahonnan játékokat lehet rendelni?
Thx