176898

-
Igen, mert mirrors-ot még nem próbáltad...:P -
Grat!!!!
Sajnos szombat illetve vasárnap tudom valszeg legkorábban feltenni a demo-kat technikai problémák miatt.
Ha nem gond, akkor addig várni kellene majd.
Remélem addig elleszel.
:P -
Nagyon jó! Készülj rá, hogy a GTAIV iszonyat hosszú, nagyon bő játékmenetű, nem tudsz majd lecuppanni a képernyőről. A GOW2 meg nálam egyelőre az év játéka (bár a Mirror's Edge-t és a COD5 még nem próbáltam). Jó játékot! -
Köszi.
Nah sikerült mégis csak megvennem ma a boxot. Nagyon király, zsír állat. A GOW2 mellé meg vettem a GTA4-et is. Mind2 játék istenség. :)
Asszem holnap nagyon begyógyult szemekkel fogok dolgozni menni. :) -
Ehehehe:D -
intézem.
vagy ma vagy holnap privátba kapod az utasításokat.
:P -
:DDDDDDDDDDD
-
Próbálj már meg ember módjára nyilatkozni, az ISTENÉRT! -
Egy kis mosolyt csalt az arcomra :) Ápp!:D -
timantes #54364 gyors segítségre van szükségem!
1. Beakarom állítani a LIVE-ot az x360 arcade konzolomon , egyszerű sima hálózati kábelt rálehet kötni a gépre ??? vagy milyen kábel kell hozzá ? D-Link Router-em van itthon!!
2. Van a konzolnak audió kimenete ??? Lehet a headset-et közvetlenül a konzolra kötni ?
KÖSZI A VÁLASZOKAAAT!!!! -
Hmm az zsír -
csoola #54362 mondjuk belegondolva igy már értem, csask nekem fix IP-m van 
-
Dehogy. Mi értelme lenne? ADSL kapcsolattal naponta ötszáztizenhétmilliárdszor váltok IP-t. -
csoola #54360 IP alapján bannolnak itt nem? -
Szerintem is :D -
Nem regel másik accot, mert a bann a console-ra (alaplapra) vonatkozik nem az account-ra. -
óóó lazán. -
csoola #54356 jaja, de már néztem is 5 vagy 6 pénzért egy kábelt, Speedlink VGA kábel, csak ugye ez nem HDMI, a kérdés adott, ez van olyan jo mint a HDMI? -
őő nincs de lehet kapni. Hát berakod a hdmi felé, és csak a piros fehéret dugod be. -
csoola #54354 ezek szerint akkor, ha HDMI kábellel összekötöm am onitort, akkor ha bedugom az alap Xboxos kábelt is akkor a az Xboxoson fog menni a hang? meg amugy ezekhez az audio kábelekhez van jack átalakito? -
nembaj :D :D -
csoola #54352 

sryyyyy
-
úgy hogy pont előtted írják :C -
csoola #54350 nekem lenne egy buta kérdésem, biztos volt már, de azért hátha leirjátok/mutatjátok hogyan lehet megoldani
szoval az a lényeg, h teszem azt, veszek egy LCD monitort, ami HDMI-s, plusz ugye a box is az, szoval ha én mondjuk HDMI kábellel összekötöm (de akár lehet DVI-HDMI kábel is a monitorhoz), akkor a 2.1es hangfalamat a jack dugoval hogyan tudom összehozni h rendben müködjön? -
Itt minden le van írva
A drágább és a gányolós megoldás is. -
Ez olyan dolog,hogy attól hogy kibannolják még úgyis osztja majd az észt.Regel egy másik accot.
Ez ilyen dolog,ő már gyakorlatilag benne van a fórumban mint egy hiba,szal legjobb ha csak átsiklik felette a szemetek mit ír:)
A friss regesek lehet felháborodnak rajta mekkora paraszt,de akik régebb óta vannak azok már nem is látják mit ír.Ahogy a mátrix se csak egy kódsor egy idő után:P -
Tujm #54347 figyelmeztetést kapott már egy párat :D -
Van akinek 1-2 nem volt tiszta pl nekem... pl a foto feltöltés meg egyebek, de örülök hogy te tudod, ezek szerint neked nem kell még a linkre sem kattintanod. -
kiváncsi vagyok mikor kapja a ban-t 
-
Ez kész. Szerintem Ragnar beteg :( -
elég sok helyen írnak erről hogy szétkell vágni valamit... -
hamar meglesz a permban -
Na megint belefutottam egy érdekes dologba. Havernak monitora van és most vette az xboxot mellé, vettünk is hozzá annak rendje és módja szerint egy HDMI-DVI kábelt amivel nincs is gond, gyönyörű képe van a monitoron. A gond csak az, hogy ugye a hangkimenet a másik csatin van az meg nem fér be a HDMI mellé (rohadt közel rakták a lukakat) Megoldás? -
Ne baszogasd, még a végén elharapja a torkod.. -

-
Kicsit könnyenbaxható a természeted, nem? :D -
nekem van :D -
Ragnar360 #54336 idiota - csak a hozzadhasonlo kis nooboknak kell ehhez acsigajd...nincs benne olyan amit ne lehetne megérteni, megcsinálni ráadásul 80%-uk sztori alatt megnyilik, ugyhogy takarodj SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és neki szóljál be te kis fasz.anyadba -
Gyááá
-
ja tudjuk, mert Neked már azelőtt megvolt az 1000G mielőtt megalkották volna az acsikat