176617
-
#165279 Nekem egy kisebb volt. Szerintem fos, mert alig repül pár percet aztán lehet is tölteni. -
TomStorm #165278 Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Tomb Raider trial nagyon megfogott,úgyhogy rendelem is meg. -
#165277 OFF!
Karácsonyra az asszony meglepett 1 quadrocopterrel...Aki teheti és kedvet érez hozzá vagy már gondolkodott rajta az ne habozzon szerezzen be egyet,mert valami kibaszott nagy móka!!!Ez egy középkategóriás kamerás cucc,de bazz karácsony óta töltöm,és már megyek is ki vele vagy itt bent a lakásba kergetem vele az asszonyt... -
#165276 Én úgy tudom hogy a kinectes játékok mindig rögzítik a videót. -
#165275 Alapból a Just Dance és egyéb táncos game-ek nem készítenek videot rólunk ahogy táncolunk?
Ha van valami mod ezt beállítani és ha igen hova menti hol lehet ezeket megnézni? -
-pityu- #165274 Sziasztok Boldog Karácsonyt mindekinek!
Olvasva a hozzászólásokat, én még maradnék ezen a fórumon... :-)
Azt szeretném kérdezni hogy XO-ra a Dragon Rising-ot le tudjátok tölteni, nekem mindig ("Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.") üzenet jelenik meg.
Ma sikerült beállítanom egy angol címet (gondolom csak a 360 játékohoz kell) és a Sacred 3-at minden akadás nélkül leszedtem. Előre is köszönöm.
-
#165273 Milestone elképzelése a kurrgen autós érárol fotomódban! 1 autó a pályán!
Sebastien Loeb Rally Evo
30 fps amúgy, vagyis annyi se. Akad össze vissza, randa. Fizika 0, autókezelés rémálom, hangok meg... nó komment.
-
#165272 Ne már szenzációs ami ott megy!Én szakadok a röhögéstől,hogy miként létezhet ennyire sok retardált sötét ember a világon! -
#165271 Most töröltem magam, annyira buták hogy nem bírtam már. :( -
MatWood #165270 Melyik facebook csoport ez? -
LeOn74 #165269 Sziasztok.
Valaki tud megoldást arra, hogy a live miért dob ki játék közben ? A world of tanksnál kb 5 percenként. Másik játéknál nem tudom mert csak ezt játszom. -
#165268 Gyöngyszemek!!!!!
"Sziasztok ne nézzetek hülyének de még új dolog ez nekem.:Itthon van 3 hónapos goldom ha haverhoz fel viszem a boxot attól megmarad a gold és ott is jó lesz vagy elmegy?"
és a komentek!
XY
Accounthoz van kotve a gold nem helyhez.
a kérdező Akkor jó köszönöm szépen csak bevagyok szarva..grin hangulatjel h új hálozat és nem lesz jo aztan itthon se..grin hangulatjel
XY Csak a szobadban működik. A gold tagság a levegőben van
Jobb FB x1 csoport mint az SG amikor Dark elemében van!!! -
starfun #165267 Sziasztok liveon a 22-07 így tartó leárazások második hulláma hanyadikától kezdődik? -
abel0317 #165266 A purhabos kommentem énis szakadtam xD -
#165265 És az egészbe a legszebb amikor finoman közlik vele,hogy totál kretén akkor vérig van sértve!!!
Jah a 20. kép került fel,hogy itt és itt jó helyen van e a konzol!!!
természetesen amikor közlik vele,hogy a maradék helyet purhabbal fúja ki,mert akkor sokkal jobb szintén megsértődik!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.25. 14:22:50 -
#165264 Nehéz az élet. Remélem egyszer műszaki diplomás lesz az egyén. Külföldön. -
#165263 Ja és így utólag is mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket!!!
-
#165262 Na aki még nincs regisztrálva a FB x1 csoportba az MOST azonnal tegye meg!!!Megérkeztek a csoportba a karácsonyi ajándékos x1 tulajok!!!!Konkrétan minden testrészemen távozik minden a röhögéstől ami kérdéseket tesznek fel!!!!
"Mennyi idot hasznalhato megallas nelkul a box? Reggel ota csapatom az nem baj?"
"Sziasztok!
Karacsonyra kaptam egy xbox one elitet de nem tudom hogy kell bekapcsolni. Nincs rajta gomb mint a regi 360on. Valaki segitsen kerlek!"
-
#165261 -
#165260 Állat lett. Én egy ilyennel leptem meg magam:
-
#165259 -
#165258 Bemosakodás nélkül nem merem megérinteni...
-
abel0317 #165257 A witcher dlc-ket (hearts of stone, meg majd a blood and wine) úgyis meglehet majd venni, hogy vannak ezek a feltöltőkártyák pl 4490, 12990HUF összegben stb. és ha ezt aktiválom akkor majd a marketplaceről ezt letudom vásárolni? -
#165256 -
Zozo76 #165255 TOTALIS KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANOK MINDEN XBOX TULAJNAK ITT A TOPIKBAN! DE KAJAKRA TENYLEG!!! :) -
#165254 -
#165253 Kellemes kockarácsonyt mindenkinet! :D -
#165252 Ez egy online játszható teljes játék minden DLC-vel. -
-pityu- #165251 Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Aktív gold tagsággal a Titanfall deluxe edition csak ~1500 ft.
Ez teljes játék vagy csak valami online játszható, esetleg DLC?
Előre is köszönöm. -
#165250 Merry X-mas:
-
#165249 Akinek nem megy a Gears 3 kód Redeem-elése, annak üzenem, hogy a supporttal ... háát ... karöltve, de megoldottam a dolgot, de a Support se tudja mivel mi a helyzet, nincsenek ők se tisztában az account régiókkal a 360 hagyatékból, a box vs xbox.com régió váltással, használattal, a számlázási információkkal, stb.
Na a lényeg: A HIBAKÓD alapján a fizikai lokációnak és a régiónak / számlázási címnek kell egybeesni, enélkül valamiért nem engedi, de hogy miért éppen a Gears of War 3-at, nem is sejtem. Esetemben még 2013 -ban váltottam UK -ről HU régióra az xbox 360 alatt, nem emlékszem másik váltásra, a jelenlegi régió megállapítása pedig nem egyszerű, nem is találtuk a supporttal közösen se, hogy hol is állunk valójában. Végül rányomtam neten, hogy CHANGE 360 ACCOUNT REGION és átdobattam a profilt újra magyarországra, ha eddig nem lett volna. Így azonnal engedte a Gears 3-at. Headshot!
Viszont! Fura, nem tudom hogy "kerültem" US régióba, ugyanis a jelek szerint most onnan jöttem át magyarra. Ennek utána fogok nézni, a ONE-on a régióváltás tudomásom szerint nem baszogatja a 360 régiót ... -
#165248 Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy eladó Microsoft Xbox 360 VGA HD kábele? Csak gyári érdekelne vagy olyan ami nem szellemképes!
Monitort szeretném összekötni vele! Nincs HDM - i a monitoron!
-
#165247 Ooohhhohohohhooo dekurvajó!!! :)
Ezek a srácok a teazelős filmjeikkel meg az arcukkal több kedves játék emléket keltenek életre számomra, mint sok másik csapat egy egész játékkal!
SHUTUPP AND TAKEMY QUANTUM MONEY !!!! -
#165246 Már ezer éve teaselik mindenfelé. Lesz majd egyszer talán, de az nem mostanában lesz. -
#165245 Alan Wake játék bejelentve.
-
#165244 Talán az egyetlen sale vételem. Nagyon betalált, pure fun P+
-
#165243 Jaja. Várom nagyon! -
#165242 Ez még mindig zseniális -
#165241 -
#165240 Visszaszámlálás: Év végi Xbox Live akciók