XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Előnyben vagy amúgy ha neten vásárolsz, 14 napod van, és te vagy az isten ilyenkor ha online vásárló vagy a te szavad dönt. 😊
Mondjuk én régen egy pc házzal jártam csak úgy hogy kibontás után ment vissza.
Nem volt leírás a káábelek bekötéséhez.
Én tudtam mit hová, de megfuvaroztattam azért a házat, majd tanulnak belőle. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy biztos cserélnék de inkább kihagyom😊
Remélem Elite kontroller tényleg prémium lesz
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Witcher jobb mint volt májusban,texturák is szebbek.Holnap állok neki további 350GB játék letöltésének😊)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.20. 17:35:55
Ezzel mit lehet tenni?Bontatlan volt a csomag
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
hát azért igencsak fejlődött!!
korábban azt hittem, hogy nem is
My streams: https://beam.pro/oriic
Azonnal kell!
Mert hallottam olyat,hogy el lett rontva ami jó volt!?
Addig még Sunset,Gta5,Halo5,DR3+Ryse amik szórakoztatni fognak😊
Eddig nem naagyon érdekelt demieeeez!!? Mennyire szép már ezis! Basszus Forza, HALO, Tomb, áááá .... Witcher-t se fejeztem be, ezdurva Q4!
A Live demo nekem bejött, kb az nba 2003 volt az utolsó amivel játszott még pc, de most vhogy megtetszett!
bugokat nem vettem észre igaz nincs is benne csak pár csapat......
Utoljára szerkesztette: raymond01, 2015.10.19. 18:15:42
Próbáltam a LIVE-ot, ha ez a moslék szint amit elémraknak, akkor én zabálnám ezt is.
en hallottam eleget a Live-rol meg olvasgattam / neztem videokat is. bugos MOSLEK.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.19. 17:47:54
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
NBA Live 16: 59-63
NBA 2K16: 83-87
a 2K-s nem csupan a legjobb kosaras cucc, hanem ugy altalaban az egyik, ha nem A legjobb sportjatek a piacon. tartalmat, grafikat, gameplay-t, ... figyelembe veve. mar-mar "tul" jo. viszont nehez, mint a bün. vagyis elsöre az. nem jössz bele olyan gyorsan, mint egy focis jatekba, mert baromi mely az iranyitasa. de ez ne rettentsen el, szo sincs rola, hogy pajzsmirigy rakot kapnal tole, csupan csak nehezebb, mint az atlag sportjatekok. betanulas utan meg szepen meghalalja a faradozast.
NBA Live? MOSLEK. szo szerint. ki is hagytak korabban vagy 3 evet a 2K miatt, hogy na majd visszaternek ujult erövel, de nem jött össze nekik. azota is 40-60 pontot ernek. aki ezert penzt ad, azt daralja be a aratogep.<#nezze>#nezze>
csapat termeszetesen full a 2K-ban. + sok klasszik ill. tan nehany egyetemi csapat is van. aztan ott a sztori mod is. hihetetlen jo.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.19. 17:29:14
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A véleményetekre lennék kíváncsi, most hogy le lehet tölteni az nba live 2016 demóját kipróbáltam és kimondottan tetszik a dolog. De azt tudom hogy van a 2k -s nba -nek is játéka ebben az évben, viszont én korábban nem játszottam ezekkel és nincs viszonyítási alapom.
Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Mi a különbség, gondolom a teljes nba csapat benne van mindkettőben, youtubeon nézegettem de nem is tudom....
<#confused>#confused>
Szóval link-et a csó-rók-nak !!!! <#banplz>#banplz>
Hát elég ha csak annyit mondok, hogy Wooooow. 😄 Nem fog mindenkinek tetszeni, de nekem bejön. SOlo legendaryt tolom, nem egyszerű. Multi jövő szerdától megy, embargó az október 26-ig van.
vagy van még valaki, aki nem? ... valaki?
Figyelj Chief, mesélj már legalább pár mondatban a H5-ről, tudom embargó meg minden, ne is spojlerezz, csak az eddigi részek tükrében néhány gondolatot, élményt, valamit! Amíg nem hívsz fel, hogy megnézzem! 8)
Adversus solem ne loquitor
Jó is lehet, meg faszán néz ki az a gép. Csak finoman, ne horzsold le a visszapillantót azé 😉
Óvatosan, de have fun!