XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha ennyire okosan sikerült kiderítened h milyen, akkor ezt a vásárlásnál miért nem tudtad megnézni? mert erre megint azt lehet mondani h egy ujabb lökött aki zsákutcába ment, habár ezerszerle lett irva, nézd meg mit veszel, mert ez a probléma jelen van.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gergou
Milyen szerencse, h nem mentem bele abba, h flasheljek a gepet, pedig konyorogtek... rohej...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
A platinum shoptol ezt az uzenetet kaptam:

Üdvözöljük,

`Problémáját továbbítottuk a magyar disztribútor felé, aki azt a tájékoztatást adta kérdésünkre, hogy a 4103922 64305-as szériaszámú gép még nem volt semmilyen módon beregisztrálva a hivatalos Microsoft szervízbe, így az elõtte javítva sem volt. A gépek jelentõs hányadát a Microsoft Benq drivecserére rendelte vissza egyes disztribútoroktól, hogy kevésbé tudják azt flashelni, átalakítani. A fent említett gépet a viszonteladó mûködési hiba hiányában nem köteles kicserélni. További észrevételekért forduljon a hivatalos Microsoft support-hoz melynek száma: 06 80 018590.`

Rohadtul rafaznak, ezt megigerem.

AntiHero
Jelensd fel öket. Vagy kérd vissza a pénzed.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gergou
A lenyeg kimaradt, a jatekokat kivettek belole...

gergou
Tiszteletem.

FELHIVNAM MINDENKI FIGYELMET, hogy

A PLATINUM SHOP BOL SOHA NE VEGYETEK SEMMIT, MERT ELO PELDA EN RETTENETESEN ATBASZTAK A FEJEMET...

Kepesek voltak premiumkent eladni nekem egy javitott gepet, ami eredetileg javitott forza+ viva pinatas gep volt... a matricat levakartak, de a nyoma ott van, es a vonalkodbol az oldalan minden kiderult...

Ok,rendelek 1-et.

★ 汤姆 李

Tudsz vásárolni, én is úgy csináltam.

Media Markt, pár száz buznyák.

joshua
Én ilyet forrasztottam magamnak a számítógépem és az erõsítõ közé:D

Nincs valakinek 1 ilyen kábele?Link
Fontos lenne +venném!

★ 汤姆 李

Off
Egyik ismerõsömnek már 11gb-ot foglal Pes08 a kiegekkel:)
On

★ 汤姆 李

Alwares
Az még viszonylag használható PC-én. Viszont ha futna nekem PC-én akkor azon PES-eznék a modok miatt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Most,hogy még mindig nincs kész a box-om kipróbáltam Pc-n fifa-t.
Valami borzasztó rossz:)lol,közel nincs a konzol verzióhoz azaz köze nincs a játszhatósághoz:))
Pes-t már ki se merem próbálni<#confused>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Alwares
Március 7-én jön ki elvileg.

REALista
Nem tudja valaki hogy az Army of Two mikor fog megjelenni?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Alwares
Szerintem próbáld ki normalon, már úgy nagyobb élmény lesz, én most heroic-on tolom, isteni élmény, nagyon jó lett a MI-je <#circling>

Van egy cib-es internetes hitelkártyám (dombornyomotnak számít). Az lenne a kérdésem, hogy tudnék vele dashboard-on keresztül Ms pontokat vásárolni? Egyébként angolként regisztráltam a live-on. Nem üti-e egymást a magyar kártya és az angol reg?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Istencsászár
van

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joshua
Ma végigvittem a halo 3at (easy-n, mert ez volt az elsõ kontrolleres fps-em). Sztem egy nagyon jó játék. De nem találtam olyat, hogy a megcsinált pályákat újrajátszam. Van ilyen benne?

Aki elvileg kitalálta...sztem mindenki tudja ki õ, bár sztem nem õ csinálta személy szerint de ez lett...

x-media

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ThugEdge
és ki csinálta az overcoolt neked?
bátran, ne légy rest,hátha tanulságként szolgál másnak

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gondoltam megosztok veletek egy két dolgot! Ma szétkaptam az xboxot mert venti cserére szántam rá magam (mindegy milyen csak halk legyen:D), na de ugye szétszedtem és még régebben volt overcool modon a gép, és hát kicsit megdöbbentem, ugye "2" venti van a gép hátuljában, csak az egyiken van 12 V, és csak az pörög még plusz x percet (gondolom elég 1 is de nekem errõl senki se szólt (ha ez természetes dolog akkor nem szóltam:S)), a másik: megmutattam bratyónak (õ ért is az ilyenekhez) hát azt mondta az overcoolra hogy aki kicsit ért hozzá az nem gányolja így össze a kábeleket meg magát az overcoolt, és az elektronikát amibõl a kábelek "jönnek ki".
Az már részletkérdés hogy 2 torx csavar az a mûhelybe maradt, biztos kit érdekel úgyse nézi meg alapon:S!! A másik észrevételem (lehet nem újdonság) hogy a venti maga nem hangos, hanem ahogy a fémrácshoz hozzáér az olyan iszonyat (zúgó szvsz)... úgyhogy lehet csak kipárnázom és úgy rakom vissza...

Na röviden ennyi...Hali !No flame!

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

De elég!:)

Röfikapitány
Ezrt eladni nem fogod m , mert amúgy meg vagyok elègedve vele! Mondjuk nem èrtem hogy csinàlhatott ilyen bakit a panasonic (anno mèg100 e èrt vettem) d màr akkor volt optikai bemenet mèg a panda lejàtszòkon is ami úgy 5000ft ba került!Nekem nem elég egy olyan dvd lejàtszòt venni amin van optika?Arra ràkötöm a pana hangfalait majd veszek optikai kábelt azt csòkolom!Vagy rosszul gondolom?

Akkor várom a teljes verzsönt.

Istencsászár
Akik nem a futottak még kategória, ugyanis többek közt MO-ról NEM tölthetõ le.

The Club demót próbálta már valaki?
Egyenlõre csak LIVE-osok tölthetik.

Email ment a feltuntetett cimedre.
jAsOn VoOrHeEs
Ez tutira HDMI-s? Mert az oldalukon csak sima Premiumként van feltûntetve. (a képeken is) :S Bár gondolom e-mailben utánaérdeklõdtél... :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Panasonic elad, optikai bemenetes erõsítõ + hangfalak megvesz.
A végösszeg jóval 100e felett lesz.
Röfikapitány
Tudja a rák azért kérdezem hogy mit kell vegyek , hogy lehet megoldani ebben az esetben az 5.1-et???

A dvd.lejátszó ugye 5.1-es mivel a filmek dolbyba szólnak (panasonic SA-HT520)
a guba hogy nincs rajta optikai bemenet se koax!
Meg lehet e oldani akkor igy kérdezem!!!
Elörre is köszönöm!!!!

deep
Ezt megteheted, igen:) De kisebb boltokból olcsóbban is hozzájutsz:)
Lizardman
már megszabadultam töle rég, egyben eladtam... azota már van egy arcade-om...

Sephi
Surgosen keresek Budapesten Xbox VGa kabelt!!! Nem szamit ha utangyartott!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
Hát én valszeg online rendelem az 576tól. Megírom nekik megjegyzésbe hogy 175wos legyen. HA nem azt küldenek vissza küldöm<#rolleyes>

deep
Nem biztos. Sõt! Arcadeban talán nagyobb eséllyel találsz 175 wattosat. Az a jó. Azt kell nézni a dobozon.
AntiHero
1 kérdés van akkor még..

A Arcadbe és a Premiumba ugyan az az alapgép ketyeg?

De mi fogja végezni a dekódolást?
Adi
ha veszel premiumot akkor hdmi-set vegyél!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mûködik gamepaddal és gitárral is :D

PSN: berghold

Sephi
Premium (HDMI) + hutes mod es flash , zsir uj = GameCity = 85.000.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Röfikapitány
Advanced AV Pack

ilyet is kell venni ha 5.1-et szeretnék eléri?

Scotty99
Engem meg lehet, hogy a ramok érdekelnének...Wadarr azt mondja azok mentek tönkre, annak a hibajele az 1 pisor led :(

De így lehet, hogy megoldható lenne.

PS3 ID: ghost_hun

Röfikapitány
HA megveszem ezt http://www.gibzone.hu/webaruhaz/kabel/atalakito_kabelek/3562110025#gws_productinfo-3

+veszek optikai kábelt akkor valós 5.1 em elsz a játékoknál?

Ha menni fog, imába foglalom a neved! Köszönöm!
deep
A videokábel csatlakozóján van egy kapcsoló, hogy TV, vagy HDTV. Ott elõször is TV-re kell tenni és utána a beállításoknál be fogod tudni állítani.
Röfikapitány
Sztem azo naz oldalon elirták mert mindenhol 5000 alatt van!!!

Most lehet, hogy triviális kérdés, de azt hol kell? Mert én azt még nem tudtam szabályozni, csak a képfrissítési tartományt!
deep
Persze, simán. Állítsd át a boxon 480p-re és úgy lesz kép szvsz.