XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trick daddy
csáó a halo-nak lesz uj része ??

Na mindegy, kedden vagy szerdán meglátom. GTA 4 megjelenéséig biztos el leszek vele hébe-hóba. Fõleg, hogy mostmár itt a jóidõ, kevesebbet ülök a gépek elõtt. (tudom, most éppen szeles/esõs hétvége volt)

Egy kis blogbejegyzés részemrõl! GTA IV multija kapcsán.

Sajnos az emberek nagytöbsége ilyen TÓTÁGAS ÖKÖR ...ezt az esetet én is hallottam 😄 ...nincs mse ezeken csak röhögni lehet!

én azt még XBOX "1" -en toltam végig, tudom h az nem 360 de ott tele volt buggal, meg az embereknek nagyobb volt a tenyerük mint a fejük. ezt leszámítva sztem ez egy nagyon jáó játék 😊 meg 360 -on sztem már javítva vannak ezek. vagy mégse? <#vigyor2>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

torrente
Olyan, mintha egy Ps2-es játékkal játszanál.

Én még annak idején olvastam véleményeket a cod3-ról, és a grafikát legtöbben dícsérték, de voltak néhányan akik meg rossznak tartották, plussz bug-os szarnak az egészet. Na mindegy, legfeljebb itt fog porosodni a polcomon, bár nem tartom valószínûnek. néztem róla videókat, szerintem tetszeni fog...

torrente
A CoD3-mal single playerben játszottam. Csúnya, elõzõ generációs grafika, kicsit bénácska célzás. Nekem nem jött be. 360-ra vannak sokkal jobb játékok.

mucsácsó
Állítólag jó a multija, elég sokan dícsérték, viszont nekem kimaradt cakk-pakk a CoD3...érdemes lenne pótolnom szerintetek? Nameg a MoH: Airborne is kimaradt úgyszintén, de arról sok jót aztán tényleg nem hallottam... 😊 1-2 embernek bejött, de a többség szidta, mint a bokrot..

bubu13: Már a jövõ héten, március 4-én.. 😊
Hi! CoD3-nak milyen a multi-ja? Jövõhéten lesz meg, és kíváncsi vagyok, h feláldozzam-e érte a második ingyen gold hónapomat.😊
A GTA4-re teszem félre a pénzemet, és addig megpróbálom bepótolni a régebbi játékokat szépen sorjában.

bubu13
Mikor jelenik meg az Army of Two?

EEE 1899

mucsácsó
Szánalom az, ami ott megy...
cenobite
Mondjuk nálami is inkább fantasy, mint sci-fi, de ez a Mass Effect univerzum nagyon el van találva. Amúgy én imádom a karaktelfejlesztgetést (RPG-kben ez ugye alap), a KOTOR óta nem játszottam ilyen jó sci-fi játékkal.

gamertag: kenobita

torrente
Én gyûlölöm a sci-fiket, egy részt sem láttam a Star Warsból, a játékosfejlesztést sem csináltam eddig egyik játékban sem, és ezek ellenére mégis egetverõen tetszik a játék! Szédületes grafikája és átvezetõ videói vannak. Talán ez az elsõ olyan játék, amelyben maga a játék néha szebb, mint az átvezetõ videó.

cenobite
Ott még nem járok, de nálam is nagyon toppon van a játék. Egyrészt maga a játékélmény fantasztikus, DE a világ, ahol játszódik..! Nem találok szavakat. Remélem valamelyik rendezõ ráharap és készül belõle valami jó kis sci-fi. (Bár még a Warhammerbõl sem készült semmi, pedig az is egy akkora lehetõség lenne.)
Szóval a játék AAA+. Egyedül az inventory rendszer nem lopta be magát a szívembe...

gamertag: kenobita

torrente
Hogy a Szent Pozsgay Imrébe kell legyõzni a Mass Effect utolsó fõellenségét, az átváltozott Sarent? Az embereimet szinte egybõl megöli, a gránátom nagyon késõn robban (és addig nem marad ott), a fegyvereimtõl szinte nem megy le semmi sem a páncélzatából, stb.
A haverommal játszuk és nála egyszer elõfordult, hogy egy kevés lement az életébõl, jött egy kis átvezetõ videó és aztán utána megint nem tudtunk egy csöppet sem leszedni az életébõl. Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom megcsinálni, mert amúgy sanszos az év játéka címre.

arty
LOL

Forza.

Istencsászár
<#idiota><#idiota>, nemrossz, nemrossz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Az assassin topikból ismét egy díjnyertes hozzászólás:

"Valakinek megvan a boxos verzió? Abból kéne kiszedni az angol .forge filet , hátha"

a huszárok nagyon mozgolódnak :pp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

xridergabo
jónak jó csak drága!mind1 kösz a választ!

woodbear
Azthiszem igen! bár a logitechbõl 2 féle van! szóval akkor összesen 3kormány van hozzá! de a M$ a legjobb, meg az wireless is!

Ez egy aláírás!

xridergabo
???<#whatever>eddig mindenhol 2 fajtát találtam az eredeti microsoft-ot meg egy logitechet ezek szerint csak ez a 2 használható hozzá?

Hello!
Keresek Xbox 360 Eredeti MS VGA kábelt

[email protected]

http://atessz.atw.hu

Így van.Viszont mindig meg is indítottak ezek a kérdések érdekes témákat amik már ugye nincsenek...😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lizardman
azért mert eddig minden második kérdés a warezzal kapcsolatos volt...

hogy behalt ez a fórum......

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

rastaman
semmi gond. már megkaptam a válaszomat. kép->lcd, hang->hifi. ha nálad mûködik akkor nálam is fog

DanielT
Ez csak a leáldozott topikosok fala, más nem kerülhet fel.
Aguinaga
Hopp, azt hiszem, félreértettelek. Csak arra válaszoltam azt, hogy nekem így van, hogy kép LCD monitoron, hang hifin van nekem, de ezt a HD-AV kábelt nem ismerem.
Bocs, ha félrevezettelek !

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Én mindenképpen Arcade pack-ot vennék.Premiumommal nagyon kivoltam és el is adtam(régi kiadásu).Arcade a legújabb kiadás(Elite elõtt).Azt vegyél!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem kellene "követelõzni"... De azért én válaszolok..

Úgy tudom, az EW-ben kapható akciós prémium nem Falconos, 203W-os, HDMI nélküli. A tapasztalatok alapján eldöntheted h megéri e neked.

Arcaderól szerintem senki nem tud biztosat kijelenteni, merthogy még fél éves sincs. De egyébként az tûnik a legmegbízhatóbbnak. Van 1 nekem is, 1 hónapos lesz. Hátul általában langyos levegõt fúj, kivéve GOW, mert ott jó meleget. Viszont játékban egy idõ után jó meleg lesz az alja ennek is, tehát belül durván meleg lehet. Tettem alá nagy talpakat h alul is szellõzzön + szerelhetõ rá külsõ venti is.

Én azt mondom, ha live/demo letöltés miatt nem fontos a vinyó, akkor nem éri meg a prémium, kivéve ha eredeti cuccal nyomod, mert ott a 3 év MS gari, és mert jelen esetben jó áron van.
xridergabo
Hali! Nem tud valaki adni egy listát hogy milyen kormányok használhatok 360-on?

HUNMarcus
Van egy eladó THERMALTAKE Tide Water vízhûtésem, Tökéletesen mûködik fél éves garanciás, ára: 15.000.-
érdeklõdni priviben!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Fido4life
megerõltetõ lenne #38272 erre válaszolni ?

Jasper lapos, a pletykák szerint nyár végén/õsszel várható és már a GPU is 65nm-es lesz.
rastaman
ok köszi <#nyes> akkor már csak a pénzt kellene összeszednem hozzá <#wilting><#bdead>

Aguinaga
Nekem így van (volt).

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

rastaman
van még 1 kis kérdésem: ez a hd-av kábel, ennek egyik fele megy a boxba, a másik fele pedig d-sub, vagy dvi, vagy milyen kimenetû? ja és még 1 <#nyes> milyen audio kimenet van a boxon? tehát megoldható hogy a kép menjen az lcd monitorra, a hang pedig a hi-fire?

arty
semennyire. néhány játék igényli 1-2 extrához (multi, replay, stb) de más hátránya nincs, ha nincs - ha mégis kell, utolag 12-14ezerért veszel egyet

Forza.

Scotty99
Új alaplapos? Az milyen lesz? És mikor? Még nem hallottam róla, azért kérdem...

PS3 ID: ghost_hun

rastaman
lehet hogy hülye a kérdés: de a 20gb-os merevlemezt mennyire használják ki a játékok? ha nem akarok filmet nézegetni a boxon, csak játékra kellene meg legfeljebb letölteni 1-2 demot akkor elég ha csak az új hdmi-s premium pakkot veszem meg, és nem kell az elit a 120gb-tal nem?!

Hi!
Igen, van rá lehetõség, nekem is így megy a boxon a net. De sajnos az a hátránya, hogy mindig bekapcsolva kell lennie a PC-nek is.

igazából mostmár rájöttem hogy egy progit kell kiírni és akkor feltelepíteni, mert nekem nincs rákötve a boxra a net (wireless van és nem veszek 10+-ért vevõt😊 )...egyébként köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Kandurex
itt az összes kompatibilis játék listája

(regisztrálni kell magad, ha nem vagy)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szevasztok. xbox játékot szeretnék indítani a gépemen, vinyón kivûl van szükség másra is? (persze a kompatibilitási listáról)..THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Fido4life
khm

Hihi!
Olyan kérdésem lenne, hogy a PC-nél van nekem a box és a PC wireless-es kártyával megy(másik szobában van a router).
Van arra lehetõség, hogy az alaplapi hálókártyával összekötve a boxot lenne a boxon net?

Elõre is kösz!

woodbear
akkor inkább várd meg az új alaplapost boxot!

Ez egy aláírás!

Scotty99
Án = Én 😄

PS3 ID: ghost_hun