XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mibe kerülne ez nekik? milyen hatalmas infrastrukturális problémát jelentene amgyar címmel regisztrálni?? :S
egyébként nekem is mondta a csaj hogy Mo-n nincs hivatalosan Live! Kérdem én: de én netezni akarok, majd regisztrálok angolként, erre kikacsintva megint megjegyezte: hivatalosan nincs :)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
jááájjj, mingyá elkezdem sajnálni is õket
de most ezt nem kötözködésbõl,illetve nem is kötözködöm itt senkivel ugye csak próbálok én mis kint porfingszemecske lázadni megint egy rohadt multi megoldásai ellen,de tudom ez nem most lett kitalálva és jelentem tudom,akkor vehetek ps3-at is ha nem tetszik..és..õõõ..mi is van még??:):)
mind1 elégedetlenkedem
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
coop azért szivesen kipróbálnék 1-2 játékot, de h azért fizessek, h a haverral játszunk együtt ??? milyen alapon??? :( hiszen itt ugye nincs arról szo, h MS ad szervert, amin játszok ...
Forza.
hál istennek nem vagyok multis,ha betévednék véletlen biztos kipicsáznának a prok seperc alatt:)
annyi idõm úgy sincs gémelni,gondolom multira meg nem érdemes odaülni 1-1.5 órára
nekem is mondta support néni, hogy mindig húzzam ki villámláskor meg utána állítsam be idõt, aztán mondom neki, hogy nem szoktam, mert netrõl beállítja, erre mondja, hogy ja tudjuk, de hát khm, Magyarországon hivatalosan nincs live, ja mondom sry, akkor én állítom be<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
http://topgearhungary.blogspot.com/
már ha egyáltalán most megy nálunk a lájv meg már ha egyáltalán van gold
Forza.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Forza.
http://gamepod.hu/iras/32_millio_fontot_hozhat_a_grid.html
"Cousens a Race Driver: GRID kapcsán elmondta, hogy a fejlesztési költségek 6.8 millió fontra rúgtak, azonban számításaik szerint a játék nagyjából 32 millió fontnyi bevételt generálhat a "Codies"-nak."
Bevált recepten ne változtass! :(
Forza.
Az elsõtugy hogy hyper mode-ba bemész aztán Y-t és a felfelét lenyomva tartva felütöd a levegõbe és megnyomod az LB-t, meg talán a felfelét is hozzá.A második meg hypermode-ban B+ fel.
PSP & DS RULEZ!
Két nappal ezelõtt észrevettem hogy ha kihúzom a tápot a hosszabbítóból a gép elfelejti a dátum és idõbeállításokat. Gondoltam rácsörgök az MS supportra hogy itt valami bibi van, nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondom anno pl. a régi X-emmel vagy pl. a PS3-al.
Noszóval megerõsítettek hogy nem a gép szar hanem így mûködik, ami azért elég ratyi dolog, mert én pl. ha nem használom az elektromos fogyasztókat lekapcsolom õket a rendszerrõl hogy standby-ban se fogyasszanak áramot, de hát az MS-nél úgy látszik anyira nem izgatták a tervezõk magukat hogy beletegyenek egy kis akksit az alaplara ami megjegyzi a beálításokat. Gondolom sok lett volna plusszköltségként az a pár dollár :)
Nem nagy dolog viszont engem kifejezetten zavar, de ez legyen a konzolom legkomolyabb baja :D
Tehát felhívtam az MS supportot hogy gáz van, teljesen ledöbbentem mennyire profi segítõkész brigád dolgozik ott. Barátságos nõi hang (Olga) volt a segítségemre, eszméletlenül segítõkész volt, én meg életemben elõször (még amikor a kocsimat vettem sem tapasztaltam ezt csak ameddig kifizettem az elõleget az autó megrendeléséhez) úgy éreztem hogy fontos vagyok nekik(és a pénzem offkorz) törõdnek a problémáimmal és a a nyûgjeimmel azután is hogy megvásároltam a terméküket. Kb. 15 percig lépésrõl-lépésre mondta mit csináljak, hol állítsam be, akármekkora baromságot kérdeztem, tök aranyosan válaszolt.Barátságosan egész végig a keresztnevemen szólítva.
Emlékszem amikora PS3-al próbáltam a Sony-t hívni az egy fél napba került amíg megtalálták a problémámra az illetékes embert, és persze ez jó magyar szokás szerint elkezdtek ide-oda küldözgetni telefonba hogy ne ide menjek hanem oda...
Bocsi az offért, de istenigazából tényleg most sikerült igazán megtapasztalnom, milyen európa boldogabbik felén (és a nagy ámerikában) a customer service. Az MS hatalmasat nõtt a szememben, ha nem szarik be a konzolom, szereztek egy újabb vevõt a a köv. generációs konzolukra (Xbox 720? :D
Van valakinek infója hogy hol mûxik ez a support? Ingyenesen hívható a szám, de magyarországon van a call center vagy vhol külföldön? A csaj eléggé törte a magyart (oroszosan), és mellette hallottam egy pasit is a telóban, õ angolul nyomta a sódert)
Nem tudja valaki, hogy az új 60GB-os kiszerelések már az igért korszerübb(65nm) gyártásteknológiával készült csippel (GPU) szerelték vagy még az elõzõ felemás falcon?
Gondolom az újabb megint felismerhetõ valahogy a wattok alapján.
ON
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
és az átlag 24,405 ....
legfiatalabb:14
legidõsebb:41
péntekig még változhat....
több forum bevonásával készült!!!!
Elég nehéz is fõleg a vége kemény, változatos és gyönyörû helyszínek.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hogy kell elõhozni a nagyon kemény támadsát amikor kisfilmecske is van és 1000fölött sebez egy ütéssel?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Csak azt hittem, hogy ha xbox live-on elérhetõek a demok, akkor már az xbox.com-on is...
Azér lett volna fontos, mert most nincs kábelem, amivel boxot a netre köthetném, mert csak kölcsönbe van nálam.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM