XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Aki megveszi a 15-17k játékokat azoknak nemtudom mi akadály 8 ezer forint egy évre..

trogerzsiger
valszeg az eladások miatt nem érdemes a live-ot itt bevezetni.

nem értem én ezt hogy mi a faxért nincs itthon hivatalos live!

mibe kerülne ez nekik? milyen hatalmas infrastrukturális problémát jelentene amgyar címmel regisztrálni?? :S

egyébként nekem is mondta a csaj hogy Mo-n nincs hivatalosan Live! Kérdem én: de én netezni akarok, majd regisztrálok angolként, erre kikacsintva megint megjegyezte: hivatalosan nincs :)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

trogerzsiger
hát ez van :D Jól csinálja az ms...

ThugEdge
na persze itt jönnek majd a de hát "szerinted mibõl tartják fent a szervereket?"
jááájjj, mingyá elkezdem sajnálni is õket
de most ezt nem kötözködésbõl,illetve nem is kötözködöm itt senkivel ugye csak próbálok én mis kint porfingszemecske lázadni megint egy rohadt multi megoldásai ellen,de tudom ez nem most lett kitalálva és jelentem tudom,akkor vehetek ps3-at is ha nem tetszik..és..õõõ..mi is van még??:):)
mind1 elégedetlenkedem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hát õ ezt a szerver dolgot nem tudom,mondom nem vagyok nagy multis,de ha jól tudom pl egy pc-s gémnél a szervert talána kiadó adja?nem tudom télleg nem értek a multis örömökhöz:)

arty
egyetértünk, mindenben :)

coop azért szivesen kipróbálnék 1-2 játékot, de h azért fizessek, h a haverral játszunk együtt ??? milyen alapon??? :( hiszen itt ugye nincs arról szo, h MS ad szervert, amin játszok ...

Forza.

ThugEdge
illetve tudok várni 1 hetet, annyira azért nem sürgõs

ThugEdge
hát én ebben bízom,mert én nem fogok egy fillért sem fizetni azért,ami free,mert akárhonnan is nézed ha van goldod bizony fizetsz a free demóért,mint a katonatiszt,nem beszélve arról,hogy milyen dolog már elkérni pénzt egy olyan opcióért(multiplayer),ami az általad megvásárolt játéknak egyik eleme kvázi már megfizetted ennek az elemnek az árát és még fizess újra,hogy esetleg használhasd is?
hál istennek nem vagyok multis,ha betévednék véletlen biztos kipicsáznának a prok seperc alatt:)
annyi idõm úgy sincs gémelni,gondolom multira meg nem érdemes odaülni 1-1.5 órára

Minstrel
viszont ha netre van kötve a box akkor beállítja magának az idõt, mert én is kiszoktam huzigálni ha elmegyek itthonról, de visszakapcsolok mindent és utána tudja az idõt.

nekem is mondta support néni, hogy mindig húzzam ki villámláskor meg utána állítsam be idõt, aztán mondom neki, hogy nem szoktam, mert netrõl beállítja, erre mondja, hogy ja tudjuk, de hát khm, Magyarországon hivatalosan nincs live, ja mondom sry, akkor én állítom be<#zavart1><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
akkor torrent + kiirni dvd-rw re ;)

Forza.

ThugEdge
lehet tõteni a sw demonstrációt
már ha egyáltalán most megy nálunk a lájv meg már ha egyáltalán van gold

arty
persze, a sulyos menetfelszerelésben, sulyos fegyverrel megpördülnek 0.1 mp alatt, reális... sztem fogalmas sincs a 'való' harcról, maradjunk ennyiben ;)

Forza.

Itthon is kedvesek az emberek, de hivatalbol pont forditva.:)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

valamilyen 0680-as kékszám volt, erõs a gyanúm hogy külföldre kapcsolt, itthon nem ilyen kedvesek az emberek még hivatalból sem :S

nem bír ki, azonnal elfelejti a beállításokat, tegnapelõtt kipróbáltam :(

arty
pár órát tudtommal kibír kihuzva is :) de valóban bosszantó, h zabálja az áramot... majd ma lemérem, h mennyi is az annyi!

Forza.

arty
hogy miért ilyenek a codemasters autos játékok?

http://gamepod.hu/iras/32_millio_fontot_hozhat_a_grid.html

"Cousens a Race Driver: GRID kapcsán elmondta, hogy a fejlesztési költségek 6.8 millió fontra rúgtak, azonban számításaik szerint a játék nagyjából 32 millió fontnyi bevételt generálhat a "Codies"-nak."

Bevált recepten ne változtass! :(

Forza.

butyokanime
Amikor felviszi a levegõbe és gyepálja? Vagy a legerõsebb támadást?
Az elsõtugy hogy hyper mode-ba bemész aztán Y-t és a felfelét lenyomva tartva felütöd a levegõbe és megnyomod az LB-t, meg talán a felfelét is hozzá.A második meg hypermode-ban B+ fel.

PSP & DS RULEZ!

FZoleee
melyik számot hívtad? amúgy szerintem nem magyarisztánban van a support <#vigyor3>

Két nappal ezelõtt észrevettem hogy ha kihúzom a tápot a hosszabbítóból a gép elfelejti a dátum és idõbeállításokat. Gondoltam rácsörgök az MS supportra hogy itt valami bibi van, nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondom anno pl. a régi X-emmel vagy pl. a PS3-al.

Noszóval megerõsítettek hogy nem a gép szar hanem így mûködik, ami azért elég ratyi dolog, mert én pl. ha nem használom az elektromos fogyasztókat lekapcsolom õket a rendszerrõl hogy standby-ban se fogyasszanak áramot, de hát az MS-nél úgy látszik anyira nem izgatták a tervezõk magukat hogy beletegyenek egy kis akksit az alaplara ami megjegyzi a beálításokat. Gondolom sok lett volna plusszköltségként az a pár dollár :)
Nem nagy dolog viszont engem kifejezetten zavar, de ez legyen a konzolom legkomolyabb baja :D

Tehát felhívtam az MS supportot hogy gáz van, teljesen ledöbbentem mennyire profi segítõkész brigád dolgozik ott. Barátságos nõi hang (Olga) volt a segítségemre, eszméletlenül segítõkész volt, én meg életemben elõször (még amikor a kocsimat vettem sem tapasztaltam ezt csak ameddig kifizettem az elõleget az autó megrendeléséhez) úgy éreztem hogy fontos vagyok nekik(és a pénzem offkorz) törõdnek a problémáimmal és a a nyûgjeimmel azután is hogy megvásároltam a terméküket. Kb. 15 percig lépésrõl-lépésre mondta mit csináljak, hol állítsam be, akármekkora baromságot kérdeztem, tök aranyosan válaszolt.Barátságosan egész végig a keresztnevemen szólítva.
Emlékszem amikora PS3-al próbáltam a Sony-t hívni az egy fél napba került amíg megtalálták a problémámra az illetékes embert, és persze ez jó magyar szokás szerint elkezdtek ide-oda küldözgetni telefonba hogy ne ide menjek hanem oda...

Bocsi az offért, de istenigazából tényleg most sikerült igazán megtapasztalnom, milyen európa boldogabbik felén (és a nagy ámerikában) a customer service. Az MS hatalmasat nõtt a szememben, ha nem szarik be a konzolom, szereztek egy újabb vevõt a a köv. generációs konzolukra (Xbox 720? :D

Van valakinek infója hogy hol mûxik ez a support? Ingyenesen hívható a szám, de magyarországon van a call center vagy vhol külföldön? A csaj eléggé törte a magyart (oroszosan), és mellette hallottam egy pasit is a telóban, õ angolul nyomta a sódert)

36

Nem tudja valaki, hogy az új 60GB-os kiszerelések már az igért korszerübb(65nm) gyártásteknológiával készült csippel (GPU) szerelték vagy még az elõzõ felemás falcon?
Gondolom az újabb megint felismerhetõ valahogy a wattok alapján.
29 vagyok már, sajnos...

SpeedXHUN
Eladó Grand theft Auto 4-Kitünõ állapotban,karcmentes lemezzel-Ha érdekel írj privátban,hogy mennyiért érdekelne!

ON

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

tarti19
SC 4 nem rossz csak Yodának nem találtam ellenfelet:P Normal módban löktem a dolgokat:) a Tanítvány is jóféle:D Skin lvl(5) ... ezalatt mit értünk? Semmit se tudtam ráaggatni a YOdára meg a pénzt sem tudom mire elkölteni, aki tudja az megírhatná nekem:P

DöflingR
<#nemtudom><#nevetes2>

MaSzKa
25

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

PoisonChihuahua
Kiírod és utána beteszed az Xboxba....<#circling>
19

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

theone91
Hogy?

bubu13
15

EEE 1899

bardocz
Akkor már én is:16
eddig 37en közöltétek a korotokat.....

és az átlag 24,405 ....

legfiatalabb:14
legidõsebb:41

péntekig még változhat....
több forum bevonásával készült!!!!
17
ThugEdge
azt nagyon ajánlom,az egy igazi fun gém és hál istennek már kalapálják a 2. részt

most nyomtam ki 100%osan és még mindig nem tudom.
bardocz
Akkor lehet az lesz majd a következõ játék :)
Istencsászár
Mászthev cucc! Poénos, aranyos, taktikázni kell, meg rombolni:) gonoszkodni vagy ellenkezõleg, de az szar:D

Elég nehéz is fõleg a vége kemény, változatos és gyönyörû helyszínek.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Overlord-al vannak valakinek tapasztalatai?Trailer meg ingame videó alapján jónak tûnik ez a "gonoszkodás".
Istencsászár
Végig kell játszani akkor kapsz meg minden skillt és lehetõséget, szép fokozatosan.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

burs limitet nyomja vki?...

hogy kell elõhozni a nagyon kemény támadsát amikor kisfilmecske is van és 1000fölött sebez egy ütéssel?
Denes888
Valaki írja be ha lehet leszedni a Star Wars Forse Unleashed demót!!!

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

bardocz
Köszi!Megnézem õket.
PoisonChihuahua
Tesztekhez a Gamespot.com-ot, IGN.com-ot, HD gameplay videókhoz pedig a Gametrailers.com-ot ajánlom.
bardocz
Valami ilyesmi:) Köszi!
bardocz
Nemnem,hanem mint itt is a játékcikkek,demok kilõve,amíg nem faragok hozzá kábelt,amivel rákötöm a netre:) Ilyen bemutatószerû leírások,gamestar fíling szerüség.
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

PoisonChihuahua
Demókra gondolsz?
bardocz
Van valami oldal,ahol tudnék keresni xbox360-ra játékokat?Ilyen bemutató szerûség,remélem értitek:D Konzolos nevekkel nem vagyok tisztában egyáltalán:)
Blekk Síp
Köszi, végre 1 kimerítõ válasz. (:
Csak azt hittem, hogy ha xbox live-on elérhetõek a demok, akkor már az xbox.com-on is...
Azér lett volna fontos, mert most nincs kábelem, amivel boxot a netre köthetném, mert csak kölcsönbe van nálam.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM