XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Pedig GH:aerosmith demója igen jó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Mikor jelenik meg a GH4?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Snomag
GH3 jo beruhazas, viszont a gh:aerosmith erosen kerulendo, hacsak az illeto nem nagy rajongo..

DöflingR
Olvass vissza kérlek..<#smile>

trogerzsiger
nem rokkbendet veszel?😄

DöflingR
JAJA! Én most valszeg beruházok egy GH3-ra és amikor kijön a 4 akkor majd csak a játékot megveszem, vagy dobbal 😊

DöflingR
"Nemtudom miért fikázzák" Áhh én se<#idiota><#idiota><#idiota>

bardocz
NTSC játékra van esély,hogy elindul a régi boxon?
Ja biztos, h lehet majd...de szvsz azt mondják, h az új GH 4 übeffajintos lesz 😊

arty
kaptál szlát is?

Forza.

Pacal17
Nekem igen XD

Pacal17
Pl Én. És semmi gond nem volt velük... korrektek voltak. Nemtudom miért fikázzák sokan ugy, hogy még semmit nem rendeltek tõlük.

Aki akar live-on vegas 2 zni vegyen fel, 2en lennénk haverral(esténként kis terrorist hunt)!
Kösz!!

Live gamertag:Pjaygee1423

ok, kössz

Aki átbasz, az basszon b-t is!

bardocz
argep.hu-n nézelõdj.Fel vannak sorolva a boltok,meg hogy hol mennyiért kapod meg az adott terméket.
Hello, hol lehet HD redy tv-t venni olcsón?mert most venni akarok eggyet, de max 80 centiset

Aki átbasz, az basszon b-t is!

DöflingR
Srácok, a Guitar Hero 3-as gitár jó lesz a GH4-hez is? (gondolom, de a biztonság kedvéért megkérdezem)

Snomag
van kb 8ingyen toltheto meg egy rakat pack amik 500 pontba kerulnek

oké köszi, utánanézek remélem van jó sok
Snomag
Liverol lehet tolteni hozza (Halo theme <#eljen>) persze sok fizetos

amúgy énis gólemtõl vettem... és semmi baj nincs eddig lekopogom (kb fél éves gép napi 2 óra min használatban)..

az lenne a kérdésem hogy ha megvan a gh 3 lehet-e betenni vhogy új számokat? mmint netrõl leszedtem párat és müködésre tudom vhogy bírni?😄
greyfox
Lassan azért jó lenne, ha a vásárlóban is tudatosulna az, hogy számlát adnia KELL a kereskedõnek, egy bizonyos érték felett már csak a saját érdeked miatt..
Arról nem is beszélve, hogy ezzel sajnos adót csal el, amit én, vagy te vagyunk kénytelenek pótolni a közös kasszából..
tudom, ez nem nagy tétel, de hidd el, nem egyedül van..

Steam: greyfox

gólemk. a legganajabb hely ami csak létezik ilyen téren, nemis értem kivesz tõlük bármit is...

trogerzsiger
Én konkrétat nem tudok mondani, de nekem is mondták kerüljem, plusz az is bibi hogy nem kaptál számlát...

Zetorg
nem hát.
van baj velük?

greyfox
Gólem.. lol.
Gondolom számlát nem adott..

Steam: greyfox

Zetorg
kicsit megráztam azé hátha megjavul, de nem vertem szét...
amúgy góleméktõl van a gép.

arty
igy van!

Forza.

Snomag
haha, ez milyen jo tanacs, megutogeted kicsit aztan ma' vissza se cserelik me rongaltad 😄

Istencsászár
"azt mondták próbáljam kicsit megrázni meg megütögetni a gépet"

persze... üsd a boltos fejét😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zetorg
már hívtam a boltot. azt mondták próbáljam kicsit megrázni meg megütögetni a gépet, hátha megjavul 😄
mingyá hívom õket, hogy viszem vissza. csak nem tudom mikor :S

Istencsászár
NEM! ne hívd az MSt, vidd vissza oda ahol vetted, elvileg kicserélik egy uj gépre ha jóltudom, mivel 3 napon belül vagy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hát ez 😞 , valszeg akkor a drive hibásan futott ki a szalagról alapból ( minõségellenõrzés nuku😊 ), hívd az MSt...

Zetorg
már kinyitottam manuálisan, de nem segít. meg nem hallok semmi hangot, szerintem teljesen megadta magát.
volt benne játék is, amikor megdöglött, de már be sem olvasta a lemezt.

Istencsászár
Megesik az ilyen, nekem a asztali dvdnél vannak ilyen gondok... valamivel segítsél rá, elvileg a motornak erõlködnie kell vagyis valami hangot hallasz... vedd le az elõlapot és kicsit húzd meg amikor rányomsz.

arty
GRAW1/2!

igazából coopban minden játék jó 😊)

Forza.

Snomag
army of two coopban baromijo, azt mindenkeppen erdemes sztem beszerezni, kane and lynch az nekem spec nagyon nem jott be, nekem nehezen volt iranyithato (ofc ezt meg lehet szokni) a grafika sem tetszett annyira, meg vhogy mindig az volt az erzesem, hogy csak beraknak valahova es ramzuditanak 80embert h oljem meg, azok meg jonnek agyatlanul..szoval gyorsan be is csereltem masra

Zetorg
tegnap vettem egy pro packot megbízásból az egyik barátomnak.
egyszer sikerült kinyitni az olvasóját tegnap este, azóta nem nyílik ki 😞

theone91
Jól néz ki, de maradok az Inspiratnál... =)

theone91
LoL... Pont ma sikerült eljutnom odáig, hogy megvegyem. 😊
Az eleje egy kicsit lassú, de az Act 1 végefelé már nagyon klaff!

Alwares
Huh ez nagyon jól hangzik. Remélem mire lesz pénzem lemegy kicsit az ára ezeknek (nemfog...).

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DöflingR
Hát úgy ja.. De több témakör van belõle. És anno SC-t toltam elég huzamosan PC-n, de nézz demót és meglátod mi tetszik!

dienesoft
Tom Clancyékbõl a Vegas 2-t ajánlanám taktikai csatákra, de a Gears Of War-t (állatzúzdára), Mercenaries 2-t (is állatzúzdára) mindenképp kiemelném, hisz kellemes órákat lehet velük tölteni. Esetleg ha gyûjtögetõs mászkálóssal van kedved játszani, akkor Crash of The Titans a kistesóval/nagytesóval/barátnõve. Ha gitározni akarsz, akkor Guitar Hero 3. Továbbá imádom egymás ellen püfölni a Fight Night 3-ban, nagyon nagy élmény.

trogerzsiger
Oks, ez meggyõzött. Még milyen ilyen co-opos gamékat ajánlotok? A tom Clansysek jóak? Kane and lynch? tbbet nem is tudok 😄

dienesoft
Nagyon jó játék, ketten a legjobb játszani. Érdemes beszerezni.

trogerzsiger
De azz!!!4444<#idiota><#idiota>

Halljátok az army of two-ról mi a véleményetek? nekem meg a cimbimnek nagyon bejött a demó alapján. Legalábbis bazi nagy volt az az ugráló csóka benne 😄

LeWyTy
Remélem ez nem warez.
Xbox_360_Desktop

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bardocz
Pedig én 780-ra emlékeztem<#fejvakaras> No mindegy,legalább nõ a választék😄
arty
nem napfényben kell nézni 😊

projektor=szoba elsötétitve

Forza.

arty
ha birod játék nélkül, küldd vissza MS-nek gariba, h néha nem olvassa a lemezeket. garantáltan kapsz bele egy uj liteon meghajtot!

Forza.