176776

-
Gears of War 4 kivégezve. Ez mocskos jó volt, és kurva jól is néz ki. Erre 7 pontot adni. o.O -
Cuphead delayed until mid next year
"Throughout this year we discussed reducing the scope to make a 2016 release, but we made the difficult decision to delay the launch in order to ship with our vision intact," the developer said on its blog. "We are happy to announce that Cuphead will be coming to Xbox One, Windows 10 and Steam in Mid-2017."
Picsába, nem hiába volt ekkora a csend körülötte.
-
Kifényképeztem a TR-t, akit érdekel és van mind2 platformja.....
Irányítást mintha téleg megoldották volna X1-en vagy nem tudom, de egyforma az irányitás sebességre meg minden mint ps4-en....ha valaki még nem vette volna meg eddig.
Rise of Tomb Raider X1 & PS4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xbox One:
PS4:
-
abel0317 #169705 Adom! -
-
Ez pont olyan jóság ahol az egész abbamaradt. Az Unreal 4 gyönyörű, mindent tud, a tükröződések, füst, fények parádésak, nagyon aprólékos a desing, a látvány pazar, a képminőség kiváló. Nem győz az ember gyönyörködni mindenen. Hogy mi az unalmas a felvezetésben nem tudom, de ez pörög mint az állat, tök jó volt hogy ide oda ugrált. Robotos rész is jó, kis változatosság a főétel elfogyasztása előtt.
Nem tudom milyen elvárásokat állítottak elé egyesek, de ez a Gears. Attól jó ami.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.11. 22:00:47 -
Viccvót, fingom nincs mit javít x1-en, de azt hittem ez egyértelmű :) -
Oksa, akkor keresem is a legelső legalább 10 cm átmérőjű minimum 3 méters fát, aminek a legkisebb ága legalább 210cm-re van a földtől és felkötöm magam....:D
és csak ezt javítja, vagy lényegében ugyanazt varázsolja belőle elő mint a mostani Celebration? :D -
Ezzel javítják az input lag problémát x1-en is, csak hogy neked jó legyen, miután ps4-re is megvetted a játékot :D -
Valaki megmondja kérem szépen a Tomb Raider 1777mb-os frissités ez vajon mi? :)
All DLC? -
Meg azt szokták mondani, ha adnak fogadd el, ha ütnek akkor fuss el. :D -
abel0317 #169697 Matricát is kaptunk hozzá, az ultimatehez is adtak, tudom semmiség de szen mutat a bérlettartón xD -
Nekem mind iszonyatosan tetszett, de a Geas 1 látványban lógott ki mindig, amit az Utimate felemet a többiekhez (mint az Uncharted collection-ba), sőtt talán még szebb is mint a többi rész, mert az U4 már. :)
De ha választanom kéne akkor a 3. rész, valahogy ott érződött kiforottnak a sorozat....Judgement sem volt rossz de azt én már töltelékrésznek éreztem, ezt nyomták el a Tomb Raide 4 után is a Chronicles-ben.
Ezért nehéz eladni a boxot, ilyen szép gyűjtemény:
Gears of War
Gears of War 2
Gears of War 3
Gears of War Judgement
Gears of War Ultimate
Gears of War 4
<3
Store-ba néha összekavarodok a Gears of War 4 Ultimate és Gears of War Ultimate között. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 18:06:34 -
Prologue....:P
El sem indult még a játék. :) -
Brutál volt a prológus, beleborzongtam, visszajött a régi Gears feeling. Sokan mondják, hogy az első rész gyenge lett, szerintem abszolút nem, nekem a 2. rész nem jött be annyira, mint az 1. Egyébként a trilógiából a 3. a kedvencem. -
Nemhogy a csajról tennél be képeket omg
-
-
Na, elkezdtem tolni én is a Gears 4-et. Eszméletlen. PC-n kb lefolyik a képernyőről, olyan stabil 60 fps. Nem gondoltam volna, főleg a Quantum Break PC-s portja után, de ez így nagyon rendben van. Eddig a karakterek is szimpatikusak, szokásos Gears dara. Kellett már ez nagyon. -
Jesz. Én fényképeztem.
Annyi hogy a beállításoknál a célzáshoz van egy csúszka, ami alapon 10, azaz maxon van, ez túl gyors volt nekem, kb 5-6ra vettem le.
PC-n amúgy nem fut. Ahogy a Forza is, nem támogatja a gépemet. Valami kompatibillitási gondok a VGA terén.
DX12 meg 2GB Vram. nekem az nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 09:22:20 -
Tök jók a képek! Ez az xboxos verzió? Mert akkor novemberben befizetek rá én is. :-) -
Na a Prologue-t én is lezavartam. :) Pár emlék. :D
PC-s Xbox app-al vigyázni kell mert nekem automatikusan minden screenshotot felbasz, nem gyengén másnak spoiler-t okozva... :(
Hálisten töröltem a képeket és a funkciót is kikapcsoltam, lehet Xbox-on is a menüben ki kéne....
Na mind1....pár kép:
Gears 4 screenshots
!!!SPOILER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 02:34:31 -
1:00
Na most INDUL! :) -
Ja várj lehet neked olyan Ultimate van nem? Mert az 7.-étől megy.
Vagy ha lemezes akkor lehet megy, csak Stream nem menne a launcsig. :)
Érdekes a táblázatot néztem és ott számításaim szerint este 23:00-kor kellett volna indulnia....most meg már bőven 23:00 után vagyunk. -
Totya42 #169685 Nekem engedi nagyban nézni letöltve. Én nem digitálisan vettem, hanem boltban lemezest. Gondolom azért megy már. Nem is tudtam, hogy még meg sem jelent :) Fura is volt, hogy kiírta első indításnál, hogy üdvözlünk az early accessben. Mondom wattafukk :) -
Igen. Ezt szóvá is tettem ezelőtti héten, mikor a Horizon 3-al elkezdtem játszani.
Írtam is hogy visszavonok mindent amit mondtam régen, végre KIVETTÉK, sőtt nem csak azt, hanem végre webről, app-ról is megy minden, a message része is...régebben nekem a üzenetküldéshez is kért gold-ot, ami azért furcsa, mert amugy a konzolon ingyenes volt...kicsit vicces hogy sima üzenetküldés fizetős szolgáltatás. :D
Amúgy nekem még basszus nem engedi elindítani, azt írja, hogy várjak míg megjelenik a játék, na mindegy.
Magyar profillal lett a redeem kód aktíválva.
Mindegy várok kicsit, ha nem akkor holnap este csak menni fog már.
A képeiddel semmi gond, csak annyi hogy rákattintva ha lementem a gépre nem lehet nagyban nézni, de ennyi, amúgy indexképként látni faszán...csak mondom megézem nagyban. :)
///UPDATE...megvan, böngészővel kell megnézni a letöltött fájlt
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:31:40 -
Totya42 #169683 One drive-ra. És onnan linkeltem. Meg is lepődtem, hogy most engedte feltölteni, mert korábban simán kiírta, hogy gold live hiányában nem lehet. Úgy néz ki változtattak ezen. -
Kemények.
Ha szabad kérdeznem ezt hová tetted fel?
Mert tök fasza, hogy ha rákattintok mindjárt le is tölti a gépemre. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:18:16 -
Totya42 #169681 Spoilerbe raktam 2 képet, amit a játékból lőttem. Egyszerűen gyönyörű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.10.10. 23:00:36 -
Totya42 #169680 Na most az act2 chapter 3-nál vagyok. Sajna mennem kell csicsikálni, hogy holnap fel tudjak kelni melóra. Eddig piszkosul király a játék. -
Nem 22:00-tól aktíválódik a játék magyarban? -
"Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. "
Ennyi, látod, amúgy én is így vagyok ezzel, és ezt imádom a konzoloknál....EZT IS NA. :D
Hogy egy fix masinával mikre képesek a jobb csapatok, és ez melett PC-n is kiváló a port és pc-hez képest nagyon nagyon közelebb áll a maxhoz a látvány (felbontást, élsimitást kivéve persze), mint a medium szinthez.
De ezt sok helyen is mondták, én most úgy vélem ez inkább a Box-nak dícséret, mint a PC-nek nem.
Ne srácok ne!
Gears-hoz is kaptam Loyal-t...nemár, ennyire aranyos a MS-t nemár. :) <3
Üzenetben:
Redeem Code
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 21:40:03 -
Totya42 #169677 Na srácok az első fejezetet most fejeztem be. Eddig nagyon tetszik. A grafika áll-leejtős. Az image quality nagyon jó, gyönyörű éles a kép. Olyan, amilyet XO-n még egy másik játéknál sem láttam. Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. Az új karakterek tetszenek. A dumák viccesek benne, jól oldják a feszültséget. A történet eleje eddig így simán jó. Az a pár új fegyver, amit eddig használtam tetszett. A frame pacing kiváló lett. Igaz, hogy "csak" 30fps a kampány. De ez olyan beton, kőkemény 30 (legalábbis játszva, érzésre), hogy ha minden játék minimum így futna, akkor DF-nek nem lenne munkája :) Szóval aki szereti a sorozatot csak egy kicsit is, az szerezze be szerintem bátran és ne hallgassatok a kritikákra. Úgy féltem, hogy csalódás lesz, mint a Halo 5. De eddig így elsőre azt mondom, hogy nagyon komoly lett. -
holnap éjszaka se az alvásé lesz a főszerep...rohadt komoly lesz ez a játék 
-
+1 jól beszélsz.............most az egyszer. :D
amugy ez az art kép is epic lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:53:08 -
UC és a GeoW ebben a genben sem hazudik. Amit letettek az WOW.
-
Grat hozzá:
Tesztek szerint kiváló stabil cucc x1-en és példátlan port minőség pc-n.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:34:51 -
Totya42 #169672 Na csak megvettem a GeoW4-et. Most települ. Remélem jó lesz. -
-
"Itt egy autóverseny, ami simán lealázza a konkurenciát
A Forza Horizon 3 nagyon látványos, megnyerő és szinte hibátlan." -
Ugyanaz a füles kell mindkettőhöz. :)
4pines, ha pc-s füles, akkor vagy csak a fülest dugod ve, vagy veszel kis 300ft-os konvertert, én is most hozatok.
Meg blutusz adaptert is, ami 4.0-ás és azzal ugye még a fejedet sem kell a kontrollerhez madzagolni. :) igaz ez 4500ft :)
Sajna a rezgő fülesemhez még usb áramforrást kell találnom.
A powerbank nem jó, mert folyton lekapcsol a túltöltésgátló.