176617
-
vg #121029 Meglepő módon 2 óra játék után teljesen jó ez a Spec Ops The Line. Szép is, jó is, izgalmas is. Egyszer végignyomható cucc. -
#121028 Első videó után hogy ment a médiában hogy ez nextgen cím olyan szép:))))
A városban repkedés tényleg filmszerű látvány, nagyon jól kapták el a fénybeállításokat és mósön blúrt így nagyon jól néz ki. Nekem az irányítás egy kicsit elnagyolt, de több hibát nagyon nem tudok mondani. A gemaplay meg a szokásos nyitott világ... repetetív mellékfeladatok és főstory. A gyüüjteni valók viszont jópofák, mert képregények amiket el lehet olvasni szépen. Sok azt hiszem 500 oldal. -
#121027 Sajnos tényleg az. Ha láttad a demót, többet láttál, mint amennyi a játék valójában.
Fostartály. -
#121026 Merész dolog egy ilyen játékot 0day venni. Esélyes volt, hogy szar lesz de örülök, hogy vállalható lett. -
#121025 Én most próbálom, még nem repkedek, de videók alapján biztos jó. Tényleg olyan szabadság érzetet ad amikor csak repkedsz benne a városba. Ugyan ez volt a 3-ban is. Meg hát lehet elfogult vagyok, mert Spiderman a kedvenc akcióhősöm. -
#121024 Meg van, találtam egy ezer éves amcsi profilt, még a gta4 pc-hez csináltam anno. Itt aztán van minden! -
#121023 Melyik store-on van a legtöbb játékdemo? Gondolok itt gears3-ra pl, itthonin nincs. -
#121022 Szerintem igen, de hát majd kiderül -
#121021 Sivatagos részek a Gears 3ba is nagyon átjöttek, meg a Fable 3ba is. Legszebb és a legjobb egyértelműen az Uncsi 3.
Spec Ops egy középszar lelketlen lövölde. Kár rá időt pazarolni szvsz. -
#121020 Mit jelent a 25? hétfőn én 6nál hamarabb nem tudok gép elé keveredni... 24:00-ig lesz??? -
#121019 A demóját próbáltam. Jó atmoszféra, frankó helyszín, jópofa ingame szinematik kátszínsz. Amúgy balfaszratata, de a körítéssel egy érdeklődésre megvettek.
szerk: uncharted3, nagyszakadék, majd mégis ez 2. legjobban kidolgozott sivatag amit láttam, tehát átlagosnak semmiképp nem mondanám. -
#121018 25-ig van akció, úgyhogy ha szerencséd van... -
#121017 Tegnap délbe gyorsan gép elé kerültem fél órára és utaltam iceakosnak 4200 pontért összeget... mondom fasza holnapra itt van és akkor bevásárolhatok GOD akciósból. Az teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy hétvége lesz és az utalás csak hétfőre ér oda, amire este hívta fel a figyelmemet amikor emailt írtam neki.
ultimate faceplam.................. lesz sok pontom, de nem lesz GOD játékom remek üzlet volt....... -
#121016 állítólag kint a Szpek Opsz Dö Lájn is :)
nekem az eddigi gameplay videok alapján egy full-átlag, semmi-extra tps-nek tűnik
aki teszteli, jöhet róla a vélemény :) -
#121015 Ez vagány ... és FREE ... csakis kellhet. -
#121014 Off
Nekem van egy eladó Rage.-em :) 5000Ft. -
bcrics #121013 Hell, beszámoló jöhet még az új pókember játékról, képek is meg gameplay is:) -
#121012 naigen.. -
#121011 brutális!!! -
#121010 Hümmhümm.
Dö Ömézin Spíderman első cahpter után.
Azt a mindenségit, de jó!!! Képregényes adaptációk nem érdekeltek, de ez ugyan attól a csapattól és van rendes graffal és te jó ég milyen dúrva! Remélem végig ilyem marad, és nem esik a színvonal. Városban repkedni az épületekközt mint ha film pörögne olyan jól megvan csinálva. Irányítás és a fov kicsit fura itt ott, de jók az animációk, átvezetők igényesek, és jól is néz ki, habár vagy AA nincs rajta vagy a felbontás vissza van véve, mert irtózatosan rece közelről, de kanapéról fasza és a grafika igencsak szép, a BOSS az első chapter végén meg brutál volt és a frém is 30 fps stabilan.
Hú de ré vártam egy ilyen szuperhősös játékra. Oké ott a Batman, de ez Spíderman:)) egyszerűen jobb szuperhős mint a denevérember. -
#121009 AC:AH úgy negyvencsilliárdszor igényesebb cucc, de 2 végigjátszásnál több így sincs benne, szal akár meg is lépheted. Az a rage egy aligközepes, rettenetesen igénytelen valami, de egyszeri időelbaszásnak elmegy ha nagyon nincs más dolgod. -
#121008 Vadállat lett!!!
-
#121007 Engem végig lekötött, vannak persze hibái, de szerintem jó és van atmoszférája, ami nekem nagyon fontos. ID Tech 5 motorba meg nehezen lehet belekötni, szép nagyon és hasít, már csak ezért is különleges az egész. -
#121006 Kár hogy a gameplay a játék felétől dögunalomba fullad. Legalábbis nálam elavult -
#121005 RAGE demo -
#121004 Rage nagyon állat. Carmack bácsi nagyon becsületes munkát végzett, mind látványra, mind teljesítményre illetve játszhatóságra. Játékból lejön, hogy ő egy igazi zseni! -
#121003 Jo igen...és szerintem messze többet ér a Rage. -
#121002 Ace combat: Assault Horizon Limited-et mondják, hogy cseréljem Rage-re. Megérné nekem, illetve jó a Rage boxon? -
#121001 Szerintem tudta ő nagyon jól, hogy a box egy szar ,gyorsan túladott rajta (ezért volt olyan olcsó),Szerencsétlenségedre vagy az ővére túl hamar tönkrement. Ha nem adja vissza a pénzt szép szóval verd le rajta, én tuti ezt tenném. Nem 5000 Ft.-ról van szó. -
#121000 -
#120999 Na azért nemvagyok/nemvagyunk maffia.. -
#120998 -
#120997 -
#120996 ??? -
#120995 Menj el a sráchoz, kopogsz, kinyitja ... te bólintasz, besétálsz, higgadtan, szó nélkül, mögötted pár erősen bepipázott néger ... leülsz ... megkérdezed tőle: "Úgy nézek ki, mint egy picsa?"
-
#120994 Akkor bocsi, tévedtem! A tudatlanságom miatt. -
#120993 > 1. Egy szóval nem mondtam,emlékezeteim szerint hogy ez xenon lap.
Mondtad, csak nem tudtál róla. "Nincs rajta HDMI" = Xenon. -
vg #120992 -
#120991 Mellesleg,sajnos nemis beszéltünk ilyenről. De ezt már elismerem,hogy részben az én hibám.. de én ált. 1hétig adok garit.. bár, én sz.r dolgot,nem adok ki a kezembe.. inkább rohadjon rám,de én csak JÓ dolgokat adok el. -
#120990 Garanciát nem ad a gyerek ahogy hallottam róla.. Így mégbiztosabb,az a tény amit alább írtam,és amit Moby is írt. Ezért tartanám jogosnak kimenni hozzá újra. És bár nemfeltétlen kell megütni ( Mert ugye,mire jó a verekedés? Semmire.. box nemjavul meg tőle,a pénz nemterem vissza a zsebembe,ha csak a srác kinem nyitja a tárcáját... )