176617
banner
  • Harlekin
    1 ram hibás box semmit nem ér!Max a táp 4-5 e az op. meghajtó meg max 8 e,ha jó és olyan amit lehet donornak használni!Tehát....
  • DarkSector
    Nem a ferségről van szó, ez tiszta .
    Hanem hogy mondogattad hogy milyen sokba került ahoz képest hogy nem jó, látod ezért 40k kb egy joó gép, ha 14k egy rossz 2006-os. :D

Értesz már? :P

Én a sajátomat a plussz cuccok nélkül 40K-ért adnám el...

csak az a baj a gépváltáskor hogy előre meg kell venni az újat hogy átvidd a license-eket...:D
  • DarkSector
    Oks én tudom csak érted mire gondoltam...:D

Magyarul akkor 14 ezret hagytad volna a srácnak és a maradékot meg vissza. :)
  • 0Diaz0
    Hát, szerintem, ha elad egy "4napos" boxot, ami működik 4napig, azért elkér 23e-t plusz még mennyek el érte, az úgy ugyebár 26ezer, az nem fair..

De ahoz képest,hogy én eladtam PK-val együtt 14e-ért, én fairnek tartom magamat..
  • 0Diaz0
    Igen,akitől vettem a boxot ( aki jóként árulta ) attól kapok vissza 13-at ( ugye az utiköltség és a box árának felét )

És én pedig, a hibáit leírtam, és így vették meg ennyiért.
  • DarkSector
    Igen de egy ilyen külyü egy olcsóbb monitor árán mozog.
  • DarkSector
    Jó tudom, csak érdekességképpen, hogy amit ő nem adott volna a világért sem oda olcsón, és 14-et kért azt az eredeti tulajtól zokon vette hogy az is elkért kicsivel többet. :)

Bocs Diaz nem szemétségből. :)

Most akkor ér ennyit egy rossz konzol vagy nem, lehet a csávó is korrekt áron adta a maga 22-23ezrével vagy mi, és a 14 ezer az olcsó érte...:D
  • orichalcos
    Monitort kell venni, nem érdemes ilyenekkel szarakodni.

Az meg hogy van hdmi a laptopon semmit nem jelent, biztos hogy van olyan laptop amin van videó bemenet(dvi, d-sub, vagy hdmi) de én még nem hallottam róla.

Ergó, egyszerűbben ha noti kijelzőjén akar az ember játszani(most hagyjuk azt hogy miért) kell vennie egy felvevő eszközt amire rádughatja a box kábelét(ami lehet ugye hdmi, vagy vga)
  • davidka003
    Csak az a különbség, hogy az első csávó működő konzolként árulta, Diaz pedig szarként. Így korrektebb volt.
  • DarkSector
    Kitől kapsz 13 ezret? aki eladta a rossz konzolt?
    Vagyis 9000-ért adta el a szar boxot, amit te 14000-ért egy következő embernek? ....
  • 0Diaz0
    Háát.. tulajdonképpen.. nem.. *kopkop* de fizukor a sráctól visszakapok 13-e-t(a most bejövő 14 mellé ).. tehát így igazából 1ezer forint pluszba vagyok/leszek(ha aztis beleszámolom hogy elmentem érte..).. mivel így beszéltem meg vele az elmúlt napokban.. és így 27e-nél tartok/fogok tartani.. kicsit még hozzádobok a melóból ( amint kapok pénzt ) és tudok venni másik boxot..
  • davidka003
    Annyival olcsóbban adta el?
    Hát jó kis tanulópénz.
  • DarkSector
    Először nem értettem mi a 8000 kidobás.
    Már rájöttem. :P
  • Harlekin
    Vagy is kidobtál az ablakon 8000 ft-t!
  • DarkSector
    Ja értem.
  • Seth
    Párban megy. Szóval kötelező hozzá KINECT is
  • DarkSector
    Most hallom hogy a Steam Battalion kontrollerrel is megy???
  • DarkSector
    HA VAN bemenet akkor happy vagy mert 1000000 laptopból a tiéden van egyedül ilyen.
    Akkor menni fog.

DE VIGYÁZZ a HDMI bemenet az egy aljzat, nem KEVERENDŐ A BEMENET JEL-el...
    Szerintem te a sima kimeneti HDMI aljzatra gondolsz.
  • Tinman #121251
    HDMI bemenet a nagy fenéket!

Az HDMI kimenet, a laptop képet tudod kiküldeni tv-re, monitorra...

Az alábbi VGA XBOX kábelek, meg távolról sem erre valóak, semmire nem mész velük, a régebbi CRT tv-khez szoktak ilyet használni.

Ami neked kell az a #121235-ben említett cucc, de az qrva drága, gyak. az XBOX ára!

Ellenben ez: Roxio Game Capture árban is alkalmas lehet a céljaidra, felvenni is tudsz vele, meg ablakban játszani is... lehet, hogy full screent is tud, sőt biztos, de az program függvénye.
  • speck
    azért köszönöm.... majd kiderül :)
  • 0Diaz0
    Az a baj hogy énis hülyeséget mondtam,mert ez a boxból jön ki ( ha jóltudom ) ,és a tv-dre megy rá.. csak ez másféle csati.. vagy a fenetudja...

Amúgy , megszabadultam a boxtól..
  • speck

Kábel
    akkor ez jó is lenne nekem nem ?
  • speck
    laptopomnál van HDMI bemenet... az meg gondolom nem jó...
  • DarkSector
    Ha az USB cuccra gondolsz, az nem milliárdos összeg, de nem is biztos hogy fullhd minőséget fogsz kapni...minnél drágább annál jobb.

HD minőséget USB-vel valszeg nem vagy nagyon drágán fogsz elérni.
    Lenne 25k-ért kis doboz, vagy kártya de azt meg laptopba nem tudod betenni.

Egyszerűbb egy HDMI-s monitort venned.
  • speck
    azért akarom rá kötni boxot a laptopom monitorjára... mert nincs LCD tv-m és a laptopomnak a kép minősége( HD LED LCD) biztos hogy jobb mint egy hazai tv :)
    esetleg valaki tudna nekem adni egy olyan linket ahol ez a kábel nem milliárdokért megy ? :)

• DarkSector
    :)
  • TaRka0107
    Oks. értem.:)
  • Totti5
    4:1, mi nyertünk:)

Próbálja ki a demót és utána döntse el hogy mi legyen.
  • DarkSector
    Nah megvan, nemrég hozta a futár. :D

• DarkSector
    Mellesleg minek rákötni egy számítógépre ha nem felvenni akarsz vele?
  • DarkSector
    Baker senki nem mondta hogy felvételhez kell.
    A Capture Card és Capture USB sem felvételre van csak általában arra használják.

Ez magyarul Videó bemenet.
    Mivel te is nagyon jól tudod hogy alapon a PC csak kimeneti jeleket használ.

Mint egy videó vagy dvd vagy br lejátszó, ha befelé akarsz képet kell venned egy felvevőt azzal sem muszáj felvenned, csak éppen azokon van BEMENETI CSATLAKOZÓ.

Vagyis magyarul csak ezekkel a kiegészítőkkel lehet.

Megoldható egy VGA fordítóval hogy tányomd de akkor a box is kifelé küld jelet, és a laptop is...a képzeletedre bízom a végeredményt. :)
  • TaRka0107
    Sokáig:)
    Amúgy letámaszthatod a kezed a combodra vagy a lábadra, attól függ, fekszel, vagy ülsz.
  • TaRka0107
    De ő arról beszélt, hogy hol adja a képet, nem felvenni akar. VGA kábellel meg lehet oldani úgy, hogy a képet a laptop képernyőjén adja.
    De rendes microsoftos vga kábelt kell venni. 2 olcsóval már pórul jártam.
  • DarkSector
    Capture card, vagy USB kell!
  • orichalcos
    Pl van egy ilyen készülék:

katt

Biztos van olcsóbb megoldás is, de ha olcsón akar az ember kijönni, egyszerűbb ha vesz egy monitort. (vagy tv-t)
  • orichalcos
    Nem ez nem az a kábel. Sima kábel segítségével nem lehet ezt megoldani.
    VIszont vannak hardveres kiegészítők amivel xboxról videókat lehet csinálni(pl gameplayeket) és azt az eszközt össze lehet kötni a laptoppal.
  • 0Diaz0
    Van hozzá kábel.. Azthiszem ez az..
  • speck
    Sziasztok... hogy tudom össze kötni az xboxot a laptoppal ? mármint hogy ott adja a képet.. tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban ?
  • arty
    és kb meddig bírod magad elé, a levegőben tartani? :)
  • TaRka0107
    Nekem is van speed wheelem. Kurva jó szerintem, sokkal pontosabban lehet irányítani a kocsit.