176617
-
#121389 6-8 óra megvan szerintem. -
#121388 Haladós játék mellett kb mennyi a játékideje a Reach-nek? -
#121387 >rajtad kívül szinte mindenki pozitív csalódásról ír vele kapcsolatban
Hát...akkor pisztos jó is!
Persze azért kíváncsi lennék(NOT), hogy ugyanabban a koordináta rendszerben, amiben valami gyökérnél ez a szarhalom nyolcas, ott egy mp3 mennyit kap? Vagy ez úgy van, mint a tévés tehetségtelenversenyekben, hogy a pontok azok csak nyolc és tíz között léteznek? -
#121386 Amennyiben jó lövöldéket csak "büdösparasztok" játszanak, feltehetően igazad van.
Hajlok afelé, hogy neked nem jött be és most minden erőddel köpködöd ... miért fáj ennyire, hogy másoknak tetszik? Ahogy írtam is, demó alapján tényleg ígéretes, szinte mindenhol egész jó értékeléseket kap, rajtad kívül szinte mindenki pozitív csalódásról ír vele kapcsolatban.
Csak még drága. -
#121385 >A Jasper 80%-os megbízhatóságát tovább növelték így lett a SLIM.
Luf.szt. Sok darabos statisztika alapján a jasper megbízhatóbb.
>Halkabb is.
Mesterségesen, igen. Erről már írtam, ez összefüggésben van az előbbivel. Ha a slim kap rendes hűtést (és akkor valszeg ebből sem lenne meghibásodás) az is kurvahangos. Persze a fateknél is túl magasra van emelve a targettemp. -
vg #121384 Van benne történetmesélő mód, vagy játszol live-on mások ellen -
#121383 4k-ért tudnék szerezni csak nem tudom mennyire köti le az embert hisz csak egy 2D-s verekedős amivel játékteremben nyomtam nagyon régen. -
vg #121382 5-6ezer, lévén van abból teljes kiadás összes dlc-vel. -
#121381 Mortal Kombat 2011-ért mennyit érdemes adni? Dobozos. -
#121380 Én arra mondtam hogy a "te hazudsz" jelzőt nem mondtam. :P
-
heady #121379 "Jónagy átbaszás."
De mindegy, mert tény, hogy kicsit én is túlreagáltam, borítsunk rá fágylat -
#121378 "több magos proci, sok memória"
Amúgy jól vagy? :-D -
#121377 Újabb, több magos proci, sok memória.
A Jasper 80%-os megbízhatóságát tovább növelték így lett a SLIM. Halkabb is. -
#121376 Efelől nem volt kétségem -
#121375 mennyivel jobbak a Slim gépek mint a fat gépek? -
#121374 Nincs bay a fat gépekkel sem csak óvatosnak kell lenni. -
#121373 Egyébként érdemes gyűjteni SLIM-re, nem sokkal drágább az már. -
#121372 Ezt nem szemétségből írtam, ha a testvérem hirdette volna akkor is ezt gondolnám. És mondanám. -
#121371 Mutasd meg megint hol írtam hogy hazudtál.
Azt írtam hogy a hirdetésben nincs beleírva minden pontossan, és egy laikus ezt nem tudja a leírás alapján hogy mit vesz meg.
Csak ennyi.
Nekem másolhatsz ide bármien pozitív értékelést vagy bizonyítványt, ez a hirdetés önnmagában nem megfelelő, lehet véletlen nem oda figyeltél, lemaradt.
Tökmindegy.
Én ha ezt így meglátom egy idegentől és nem tudom személyessen megkérdezni hogy akkkor most mivan.
Sarkonfordulnék.
Most oké hogy téged ismernek, és ide leírtad a dolgokat.
De egy idegentől ezt nem vennék meg. -
#121370 Megmondtam nekik vagy nem? ;-) -
#121369 Holnap azért neki állok!
Feltéve ,ha ma 1000 G lesz a The Amazing Spider-Man! -
#121368 Itt-ott egész magas értékelést kapott ez a SO:TL, ránéztem mégegyszer.
Végső verdikt: ez A JÁTÉK.
Büdösparasztoknak. Ok, van némi sztori, gondolom annak a végén van valami csattanó, viszont odáig nagyokat nyelve kellene átúszni a viharos szartengeren, bár ezt meglepően sokan megtették különösen nagy élvezettel. Proszit!
Ám ha van bármiféle igényed a szórakozásodra eltöltött idő tartalmával kapcsolatban, nos akkor bottal se.
A 8-akat dobáló oldalak meg most mentek blacklistre.
-
#121367 hogy hogy eladód a gépeidet?? -
#121366 Srácok,ha az usb-s bill.-t rádugom a boxra,akkor azt úgyérzékeli mintha azlenne a keypad? ( azaz az xboxos billentyüzet ) -
heady #121365 A hazug rész igazából nem is neked szólt, hanem DarkSectornak...
A bocsánatkérés elfogadva -
#121364 Igen,olvastam a hszt.. csak akkor nekem nemtűnt fel az a sor..
Akkor ezúton kérek tőled bocsánatot, és így visszavonom amit mondtam!
Mellesleg,én nem állítottalak hazugnak..,nem mondtam hogy át akarsz verni.. csak nem állt össze a kép. De így akkor rendben van. -
heady #121363 Először is nem ártana elolvasni, hogy mi van a dátum mellett. Segítek: "Service Date", nem "Manufacture Date". Gondoltam ebből leesik mindenkinek, hogy szervizelt. Méghozzá MS-nél, hivatalosan, semmi hókusz-pókusz. Eredeti gyártási dátuma 2008.06. volt. Pepsis nyereményjátékon nyert Core gép, amit a szervizelés után internetes útmutatók alapján Opus alaplapként azonosítottam. Az Opus-ról meg csak ennyit:
"Opus:
This is an intermediate motherboard with 65 nm CPU and 90 nm GPU, new coolers, but no HDMI. It will be used in Xenon chassis for repairs and RRoD affected machines.
Started to appear end of July 2008 in machines coming back from repair.
Gyakorlatilag egyel régebbi, mint a Jasper."
A jelenlegi melegben is napi 6-8 órákat megy a cucc, nulla hibával.
A megbízhatóságomról csak annyit, hogy jatekaim.hu-n 18 pozitívom van 0 negatívval, vaterán is csak pozitívom van, többek között itt is eladtam egy boxot. Utoljára pedig egy sg-s srác véleménye, neki a ps3-mamat adtam el: hozzászólás linkje
Szóval tájékozódjatok, mielőtt hazugnak állítotok be valakit.
Köszöntem. -
#121362 Igen,tetszik is.. ( bár kinek nem?! :) )
Csak ez nekem tényleg sok.. :(
Akkor oké lenne esetleg,hogyha fizetésig kapnék a melóhelyemről több mint 15k-t.. de sajnos ennyit 100% hogy nemkapok.. :( -
#121361 Nehezen nyomom, de igazából csak akkor van baj mikor nagyon közel jönnek és betámadnak, messziről a lassú szarokat az ember még kikerülgeti, amúgy nagyon könnyen leszívnak. -
#121360 Nekem hétfőn jön a Reach Limited.
Érdemes Legendary-n nyomni, teljesen más az élmény. Én most feléig elvittem aztán már 1 hete hagyom, mert nyomom inkább valami könnyebbel. :D -
#121359 csak 1 tipp
:D
-
#121358 GlS reggel meghozta Forza és halo reach Limited editiont :) karácsony feeling voltk ibontásnál ahh annyira imádok bontogatni ilyen dolgokat.
Forza 4 kurvajo igazabol legtobbszor csak amcsi muscle carokat lesegetek benne de a karrier is simán vállalható plusz topgear kommentátor :D
Reach meg simán beszippantott 2-3 oran át , furcsa mert elég konnyen meg lehet halni ha rambozik az ember vagy rushol és ratatattatatabumbmbum :D
Lényegében az ilyen limited editionokért éri meg jatszani(gamernek lenni) :) Frankó aprolékos kis dolgokkal tömték tele mindeket jatekot .
Beszámoló vége üdv.
-
#121357 gondolom neki ez drága... anno én is egy ilyesmi bundlet vettem, a matt slim + hdd elég ritka jószág (persze össze lehet vadászni darabonként, csak akkor ált. többre jössz ki) -
#121356 Nemgáz, DIAZ ezt vehetné... -
#121355 egy kedves ismerős eladna egy vacsiúj 360 extreme bundle-t, 50k körül oda is adná (matt(!) slim, hdd, livegold, játékok, stb), ha valakit érdekel, priviben adok mailcimet.
(totti, ha gáz a hirdetés töröld plz - sztem elég jó ár, ezért beírtam, hátha "segít" valakinek) -
#121354 Az ég világon semmi baja nincs ha beszélsz az eladóval és tisztázzátok hogy akkor most mi is van a géppel...
Csak a leírás szerint én nem venném meg. -
#121353 úgy legyen! -
#121352 Aham. Azt hittem mostan köll. Mondjuk ahogy néztem az eladó sem nagyon tud vele mit kezdeni közel 1 hónapja, szal még akár mákod is lehet vele. -
#121351 Igen, lehet.. Csak az a baj hogy tegnap adtam el a boxot, hétfőn ha jóvagyok akkor megkapom a pénzt, utána meg fizetéskor a maradék 13e-t.. aztán még fateréktól is kell kérnem.. tehát majd inkább akkor "nézegessünk" amikor már meglesz a pénz.. :)
De azért köszi! -
#121350 Nesze.
37-ért elviszed. 7-ért fél nap alatt eladod a hdd-t (bár én nem tenném, de ez most mindegy), 30-ból megvagy.
Persze ha tényleg okés a gép.