XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
hát ez a The Witcher 2 ütõs lett ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bil Ur Sag
Írtam játékaim.hu-n 😊 less majd oda egy pillanatra.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

4 hónapja lehetett már nyomni... <#wave>
TDC Geronimo
Ezt azok csinálják akik a dark messiaht is. Úgyhogy akár még jó is lehet. Raget teljesen mások csinálták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Holnap jön. 1200 pont, 400g.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Csilli villi CGI... Rage után erõs fenntartásokkal állok az olyan Bethesda játékok elé, aminek a címében nem szerepel a TES, vagy a Fallout.

DarkSector
Ezeket utálom mert ezekbõl lószart nem lehet megtudni.
Annyi hogy lesz egy új játék azt kakifing.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo

Waczkor
Aki a falat támasztja,ott attól függ honnan lövöd.Ha lemész a sarokra,akkor ott nem kell vele foglalkozni,mert közelrõl lövöd.Amúgy meg a távoliaknál pár milivel föléjük kell.Csak úgy fogod érezni,ha gyakorlod.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Renjike
nahát akkor menni fog a box hétvégén 😄D Crysis 2 multizok majd szerintem kicsit 😊) talán 1-2 halo Reach meccset is lenyomok... jó rég nem ment a box 😞(

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mr Manson
Igen!
Free

Tinman
Most hétvégén ingyen hétvége lesz? Komoly? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mr Manson
Ingyen hétvége lesz... az nem jó?

Tinman
48 órás GOLD-ja nincs valakinek?

1 Steam-re regelhetõ játékom lenne cserébe!

Muttley
keményen másolja az MW3 trailer-jét 😉

Just do it :)

Kipróbáltam én is a Sniper Elite-t.
Tényleg nagyon jó játék.
Ami külön tetszett, hogy ha konvoj útjába telepítettem aknát akkor az ott is maradt.
(A célszemély sikeresen megtalálta.)
Nem tûnt el mint pl GTA ban szoktak a küldetéseknél.

Próbáltam a Marksman fokozatot is,de gyakorló pálya híján nem jöttem rá mennyit "esik" a golyó.
Ebben tudnátok segíteni.
(Mondjuk az elsõ áldozat esetén aki a falat támasztja a kiinduló ponttól jobbra)

2012. június 4. 19h <- Microsoft Keynote @ E3 2012 <#pias>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Höhö. Pont olyan gépem van még mindig mint amikor az elsõ megjelent, már az elsõ sem ment rajta jól(elcsúszott mindig a hang)... pedig úgy nyomtam végig a kiegészítõt is. 😊
TaRka0107
Elsõ mindig valami CGI trailer.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Tuti valami CGI trailer lesz! Szerintem a gameplayt E3-ra tartogatják de ne legyen igazam!

Next PC upgrade: 2022

Waczkor
Én meg azt hittem új call of duty-t jelentettek be a régi motorral<#dumcsi>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
7 nap múlva Trailer!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
DarkSector
bocs én csak ma láttam véletlen egy oldalon képek közt, de jopofa. 😊

Muttley
ügyesen levadásztad január 09-rõl <#papakacsint>

DarkSector
<#nevetes1>

DarkSector
Tudom exclusive demo ez a baj. 😊

117930, nekem errõl is a Shadow of Colossus jut eszembe.
Pofás a környezet biztos látványos lesz.

Seth
Nagyon rendben van, várós

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
az júliusban, de pont emellé a game mellé jár majd

DarkSector
Nemhogy RE6 demo jönne.

TDC Geronimo
24én demo

DarkSector
Dragon's Dogma

TaRka0107
<#eljen><#taps>

Shan
Totti, lécci, tedd már ki bannerba, hogy miért érdemes winyós boxot venni...<#falbav>
Seth
Én próbálok mindent összeszedni ha odaérek egy helyszínre, így is sok a backtracking, sokszor elõfordul,hogy egy korábbi helyszín megoldása egy másik helyszínen van elrejtve egy falon. Amit persze még le is kell fordítani, amit viszont egy másik területen tudsz megtanulni, hogy melyik szimbólum minek is felel meg. Nem tagadom, párszor már igénybe vettem a gamefaqs-ot, de próbálok mindenre rájönni magamtól, úgy a nagy élmény.

Totti5
Antiból kettõ van csak. Simából 14. Egyenlõre csak megyek elõre amit tudok azt összeszedek, aztán majd rápillantok a térképre is. Ki fogom maxolni az 100%😊

Seth
Asszem 8 db van, simából meg 20
Achievment listás megvan ? 😊 Ötletes

QR kódos kockákkal mondjuk meg vagyok lõve,nincs okostelóm amin lenne QR olvasó app, ahhoz meg lusta vagyok, hogy lefényképezzem, gépre másoljam,aztán ott nézzem meg vmi progival 😊

Totti5
+1

Hány antikockát találtál?

Seth
FEZ

Zseniális cucc. Baromi jó rájönni a titkokra, lefordítani a rejtett üzeneteket, gombkombinációkat. Egyik legjobb XBLA cím amivel eddig játszottam

Totti5
Minden kiírás, beszéd feliratozva van.

DarkSector
az!

TaRka0107
Ez a Sniper Elite V2 odabasszintós!

Mr Manson
The Witcher 2 magyar felirat csak a videokra vagy a menüre is vonatkozik?

Muttley
ha open-world game lesz a CoD
(ami soha nem lesz 😄)
mint a pl. a BF2 is
akkor azért más lesz a felállás... 😊
amúgy EZ a plakát-terv nem kicsit BF3 boxshot ihletettségû 😊)

Seth
Persze, profi vagyok a témában, hisz megnéztem a Mesterlövész címû filmet Tom Berenger-rel és Billy Zane-nel a fõszerepben. Háromszor.

Amúgy a leírásod inkább rád illik, tökéletesen hozod a szerepet.

DarkSector
Sniper Elite v2

Totti5
rádobok egy gránátot aztán sznájperezhet😄 meg amúgy õket volt a legjobb móka bekéselni hátulról COD1be amikor kempeltek és bújtak és nézték a tájat😄

Muttley
Are you lenni otthon Sniper téma,
vagy jössz te tapasztalat más bumm-bumm-meghaasz játék
és te hisz azt, ez is úgy múkod? <#idiota>

Seth
Túl vannak misztifikálva