XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ötlet?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Már igazából nem is mondok semmit. :)
My streams: https://beam.pro/oriic
sajnos :/
ezt tovább erõsíti a különbözõ történelmi korszakok stílusjegyeinek összekutyulása
mer'de qrvajó, h kosztümös középkori Angliában, robotok mászkálnak, egyik kézben kard, a másikban mordály és wolfenstein módjára teleportálódhatunk, Neo meg elmehet a pics@ba a bullet-time Matrix idõlassítással
ezt nevezzük el steampunk-nak, és kész vagyunk :))
az a baj, h mi is... :)
a #125759-ben részletesen ecsetelgettem
nem baj, legközelebb majd hiszel ;)
Just do it :)
Adversus solem ne loquitor
Akkoris kibírom, mert elõ van rendelve! De ha azt mondod k.rvajó az azért megnyugtató ....
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Már túltettem magam a karakteren, de még hogy ha Dante-t képzelem a videóba akkor sem tudom magam túltenni az "alíz a csodaországban látványon".
Minden cifra színes, viszont kutyafüle-farkja...nem értem mi micsoda meg mireföl vagy le...mere medddig az arra-amerre.
A DMC1 is színes volt de ott a KASTÉLY egy kastély volt, illeszkedtek a tereptárgyak és kreatúrák a játékhoz.
Itt meg azt érzem mint egy Final Fantasy-ban ahol ez nem akkora gond mint egy ilyen játékban.
Hogy csinálok egy ellenfelet ami szivárványszinû és legyen különbség a 20 másik szörny közt is, de nem számít hogy a segge a fején van vagy hogy a keze a lába helyett, mintha random szörnygenerátorral készült volna a játék.
és a pályákra ugyanez igaz.
Most már nem a karakter a bajom meg hogy Dante atmoszfére a kukában, hanem hogy kezd értelmetlenség lenni.
És ez a rádióállomásos rész vagy mi a gecim meg már egész egyszerûen NEVETSÉGES.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a szomorú és ez a gyenge nem a Resi 6, pedig ez a játék nagyon jó, csak nincs benne story, nincs benne egy perc epic moment sem, nincsenek átvezetõk, nincsenek bejátszások, nincsenek boss harcok és eddig 3 féle enemyvel találkoztam összesen. Itt van egy nyitott város és nincs benne tartalom. Mellékküldetések szánalomra sem méltóak. Volt eddig 2 db? wtf?
Resi 6 nem kiemelkedõ, de korrekt gameplay + nagyszerû körítés, van story, kiváló rendezés, 20-25 óra millió helyszín, bossok, több féle enemy s játszható karakterek, csõbe.
5/10 jajj de szar...
Dishonored remek gameplay, 0 körítés, nagyon gyenge story, 0 rendezés, 0 kátszín, mondjuk 5 óra, ha nem nyomja az ember a backtrackot ezerrel és nem kezd el regényt olvasni.
9/10 hû de szuper jó
Hû de nem igazságos ez az értékrend.
Forza.
Meg neked is Dark, így utólag.
PSN ID.: Beegabor
a megfejtés:
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvdsxd.jpg
Gratulálunk a nyertesnek!
xd a 2 darab ? helyére! :)
Nem sok ilyen ember van, aki születésnapján inkább ajándékoz!<#eljen>#eljen>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
SG Eredeti csoportba Dark Sector játékot sorsoltam, azt 8-kor megnyerték.
Ide meg ajánlottam egy GOLD-ot. :)
2 ember jelentkezett, de nem írom még le hogy kik. :)
vigyázz mert fordítva is elsülhet a dolog hogy a rivális számát írod le...:D
2-en jelentkeztek a Gold-ra.
TI döntsétek el hogy ki legyen a nyertes, 1-10 között (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10) egyesével hozzászólásba írjatok le egy számot, és mind2 kollegának elõre van egy száma, felírva, az fog nyerni akinek elõször leírjátok a számát.
Hogy ne lehessen trükközni a kép elõre fel lesz töltve, és 2 karaktert kivéve elõre megadom a kép linkjét hogy ne lehesen csalni, hogy ne tudják azt mondani hogy 2 fotót csnálok és a számomra kedvezõt töltöm éppen fel...ahogy az elsõ a képen is szereplõ számot meglátom, akkor azonnal adom a 2 hiányzó karaktert! :)
Tehát lehet tippelni!
A résztvevõk sem tudják hogy milyen számot kaptak.
Kép:
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvds??.jpg
A kérdõjelek helyére akkor adom meg a karaktereket ha már megláttam egy kommentben a képen szereplõ 2 szám közül az egyiket! :D
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Na ezért szoktam én mondani, hogy idõben kell leállni a drogokkal.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utolsó kommentek.
PS2 grafika, meg hogy az 5 mennyivel szebb. ( szép az 5, de a 6 az szebb, fények, árnyékok, bevilágítások... 5be nappal mentél és minden teljesen statikus és egyhangú volt, a motor meg ugyan az, nehezen lehetne rondább a 6 )
Folyamatos QTE. ( melyik játékban nincs QTE közelharcnál? most komolyan... )
Hatalmas probléma hogy a karakter kicsit elmosódik célzásnál.
Hatalmas probléma a célzás. Mi a baj vele? mert én nem vettem észre semmit ( akinek nem megy autómatikusan, lehet fejleszteni a fejre aimot... ). Persze az 5be még tökéletes volt a lebetonozott célzással.
Béna mozgások... mondjuk a Mass Effect 3hoz képest még mindig jobb, de ott egy vállvonással el lett intézve ugye.
Már az is baj hogy több story van, több karakter és nem 8 órás.
Szégyen amit mûvelnek az emberek és a média ezzel a játékkal. Aztán a valóban közepes WRC3 meg fog kapni 8-9 pontokat.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tower Defense megfûszerezve Mech építõs TPS egyveleggel.