XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
AC3ba legalább lesz story, olyan jelenetek hogy államat 1 hónapig magam után fogom vonszolni... Rage meg a Dishonored 1 perc után felejtõs, mert semmi emlékezetes nincs benne. Oldszkúl gameplay meg jó, csak elavult, fõleg ha oldszkúl körítés van mellé téve, vagyis a nagy semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Inkább próbálkozzanak továbbra is újjal.Rage és dishonored is tetszik nekem.Mind kiadják a sokadik folytatást mögé írva a +1-et ami kurva unalmas már!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
<#eljen> aki 3 héttel a megjelenése elõtt felmegy játszani egy olyan játékkal ami a konzol gyártójának legnagyobb és legbecsesebb frencsájzának a legújabb része, az meg is érdemli.

Totti5
Kezd a Bethesda a túlhájpolt, de tartalmilag, STORYban egy nagy 0 játékok védjegye lenni lásd Rage és most ez. Új ip, új ip, tapsoljuk meg, csak több sebbõl vérzik, mint a sokat szidott tartalmas és minõségi folytatások.

Nem feltéten a vinyó szar, nekem is ez volt pár éve. A táp volt a hibás. Szerencsére a vinyónak semmi baja nem lett/volt. Nézd meg a Hard Disk Sentilel nevû programmal. (ja hogy, xbox...)
davidka003
Ezen mit akarsz ellenõrizni? Fos a vinyó, garancia vagy kuka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

narumon
Hali! Egy kis segítség kellene. Furcsa hangokat ad ki a vinyóm, meg néha le is fagy a gép. Úgy vettem észre hogy olyankor a vinyó is "kattan". Máskor viszont napokig megy a gép hiba nélkül. Most azt kezdtem el gyanítani, hogy esetleg a HDD bad sectoros vagy valami. Mivel és hogyan lehetne ezt leellenõrizni. Kiszedjem a tokjából és PC-n? (Remélem nem nyúl a fájlrendszerhez de kérdés, hogy ellenõrizni tudja-e valami...).
Ötlet?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

grebber
THX! Mester! Én, mint a te szerény padawan-od, adok neked egy kék lézerkardot ajándékba!
orichalcos
http://www.youtube.com/v/azvYLCOBiBY&version=3

Már igazából nem is mondok semmit. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
jellegtelen game
sajnos :/
ezt tovább erõsíti a különbözõ történelmi korszakok stílusjegyeinek összekutyulása
mer'de qrvajó, h kosztümös középkori Angliában, robotok mászkálnak, egyik kézben kard, a másikban mordály és wolfenstein módjára teleportálódhatunk, Neo meg elmehet a pics@ba a bullet-time Matrix idõlassítással
ezt nevezzük el steampunk-nak, és kész vagyunk :))
az a baj, h mi is... :)
a #125759-ben részletesen ecsetelgettem
nem baj, legközelebb majd hiszel ;)

Just do it :)

Moby
Bírd csak ki. Meghatározó dátum lesz a videójáték történelemben.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
BBAAAAAAAaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz !!!! XD

Akkoris kibírom, mert elõ van rendelve! De ha azt mondod k.rvajó az azért megnyugtató ....

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
DEGÁZ.
Már túltettem magam a karakteren, de még hogy ha Dante-t képzelem a videóba akkor sem tudom magam túltenni az "alíz a csodaországban látványon".

Minden cifra színes, viszont kutyafüle-farkja...nem értem mi micsoda meg mireföl vagy le...mere medddig az arra-amerre.

A DMC1 is színes volt de ott a KASTÉLY egy kastély volt, illeszkedtek a tereptárgyak és kreatúrák a játékhoz.

Itt meg azt érzem mint egy Final Fantasy-ban ahol ez nem akkora gond mint egy ilyen játékban.
Hogy csinálok egy ellenfelet ami szivárványszinû és legyen különbség a 20 másik szörny közt is, de nem számít hogy a segge a fején van vagy hogy a keze a lába helyett, mintha random szörnygenerátorral készült volna a játék.
és a pályákra ugyanez igaz.

Most már nem a karakter a bajom meg hogy Dante atmoszfére a kukában, hanem hogy kezd értelmetlenség lenni.

És ez a rádióállomásos rész vagy mi a gecim meg már egész egyszerûen NEVETSÉGES.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
4.-nél hagytam abba, mert közben jött ki vmi H betûs cucc, ami viszont kurvajó, pedig nem vagyok a fanja :D

PSN ID.: Beegabor

Seth
<#eljen>egyre jobban tetszik, hangulatosak ezek a trailerek.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5
Az se sok, igazából a küldetések egy igen kis helyszínen vannak, "pár perc" ( még lehet sokat is mondtam ) alatt ott lehet lenni a helyszínen...

Seth
9 küldi van

DarkSector
Nem hát, mert mind2-õ szar. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Dishonored tényleg 7 misszió? mert most kezdem a 6.at majd és eddig igazából semmi nem történt benne:( ha nem kutatok fel mindent és nem olvasom el a trillió feljegyzést, akkor egy délután ( 4-5 óra ) röhögve végig lehet játszani hardon lopakodva és kicsit harcolva.

Ez a szomorú és ez a gyenge nem a Resi 6, pedig ez a játék nagyon jó, csak nincs benne story, nincs benne egy perc epic moment sem, nincsenek átvezetõk, nincsenek bejátszások, nincsenek boss harcok és eddig 3 féle enemyvel találkoztam összesen. Itt van egy nyitott város és nincs benne tartalom. Mellékküldetések szánalomra sem méltóak. Volt eddig 2 db? wtf?

Resi 6 nem kiemelkedõ, de korrekt gameplay + nagyszerû körítés, van story, kiváló rendezés, 20-25 óra millió helyszín, bossok, több féle enemy s játszható karakterek, csõbe.

5/10 jajj de szar...

Dishonored remek gameplay, 0 körítés, nagyon gyenge story, 0 rendezés, 0 kátszín, mondjuk 5 óra, ha nem nyomja az ember a backtrackot ezerrel és nem kezd el regényt olvasni.

9/10 hû de szuper jó

Hû de nem igazságos ez az értékrend.

DarkSector
Ahogy akarod a tiéd akkor használod el amikor akarod. :D

DarkSector
THX. :)

arty
mielõtt beaktiválom a nyereményem, várok egy 200forintos lájvra :) mert az aktivált lájv után szvsz 200ast már aligha fogok kapni :/

Forza.

TaRka0107
Most már nyomathad a FORZA-t multin is:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
VG !

Meg neked is Dark, így utólag.

VG, várjuk az ajándékokat <#idiota>

arty
köszönöm!!! <#worship>

Forza.

TaRka0107
Grat Arty!

DarkSector
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvds??.jpg

a megfejtés:

http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvdsxd.jpg

Gratulálunk a nyertesnek!

A rivális kollegának nagyon köszönöm a jelentkezését, most nem sikerült, de majd legközelebb több szerencsével sikerülni fog! :)

DarkSector
NYERT!

xd a 2 darab ? helyére! :)

TaRka0107
6

TaRka0107
Jajj tényleg, olvastam is. Utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!:)
Nem sok ilyen ember van, aki születésnapján inkább ajándékoz!<#eljen>

DarkSector
THX. hát most így gondoltam jó poén lenne...munkahelyemre süttettem egy egész tortát...néztek is nagyot, azt hitték holmi 2 darab sütit viszek. :)Sajnálom ez sem szerepel...:D

arty
7

(k lassu lesz ez igy :D )

Forza.

DarkSector
Visszább olvass péntek este...volt születésnap.

SG Eredeti csoportba Dark Sector játékot sorsoltam, azt 8-kor megnyerték.
Ide meg ajánlottam egy GOLD-ot. :)

2 ember jelentkezett, de nem írom még le hogy kik. :)

TaRka0107
Miért is sorsolod ki a GOLD-ot?

DarkSector
Ezsenem...:D

TaRka0107
9

DarkSector
no...:)

vigyázz mert fordítva is elsülhet a dolog hogy a rivális számát írod le...:D

arty
4

Forza.

DarkSector
Na az a helyzet hogy 2 személy közt kellene sorsolni a GOLD-ot.
2-en jelentkeztek a Gold-ra.

TI döntsétek el hogy ki legyen a nyertes, 1-10 között (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10) egyesével hozzászólásba írjatok le egy számot, és mind2 kollegának elõre van egy száma, felírva, az fog nyerni akinek elõször leírjátok a számát.

Hogy ne lehessen trükközni a kép elõre fel lesz töltve, és 2 karaktert kivéve elõre megadom a kép linkjét hogy ne lehesen csalni, hogy ne tudják azt mondani hogy 2 fotót csnálok és a számomra kedvezõt töltöm éppen fel...ahogy az elsõ a képen is szereplõ számot meglátom, akkor azonnal adom a 2 hiányzó karaktert! :)

Tehát lehet tippelni!
A résztvevõk sem tudják hogy milyen számot kaptak.

Kép:
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvds??.jpg

A kérdõjelek helyére akkor adom meg a karaktereket ha már megláttam egy kommentben a képen szereplõ 2 szám közül az egyiket! :D

Macccy
<#duma>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Hát vazz, én nem bírtam ki, elsõ 20 percet megnéztem, de már abban annyi hangulat van hogy az agyam eldobtam majdnem. Erre meg látom a Tirexi is tolt már fel videót róla... :( Nekem nincs bajom vele, de ez azért idegesít.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
>- Hiányzik az erõteljes atmoszféra

Na ezért szoktam én mondani, hogy idõben kell leállni a drogokkal.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Leon részbe tényleg sok volt a QTE, chris részébe volt a legjobban balanszolva az arány szerintem. Grafról meg annyit, hogy valóban voltak ordítóan ronda textúrák meg elnagyolt részek, de az összkép szép volt, fõleg a fények miatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Szinte mindenbe bele kötnek.

Utolsó kommentek.

PS2 grafika, meg hogy az 5 mennyivel szebb. ( szép az 5, de a 6 az szebb, fények, árnyékok, bevilágítások... 5be nappal mentél és minden teljesen statikus és egyhangú volt, a motor meg ugyan az, nehezen lehetne rondább a 6 )

Folyamatos QTE. ( melyik játékban nincs QTE közelharcnál? most komolyan... )

Hatalmas probléma hogy a karakter kicsit elmosódik célzásnál.

Hatalmas probléma a célzás. Mi a baj vele? mert én nem vettem észre semmit ( akinek nem megy autómatikusan, lehet fejleszteni a fejre aimot... ). Persze az 5be még tökéletes volt a lebetonozott célzással.

Béna mozgások... mondjuk a Mass Effect 3hoz képest még mindig jobb, de ott egy vállvonással el lett intézve ugye.

Már az is baj hogy több story van, több karakter és nem 8 órás.

Szégyen amit mûvelnek az emberek és a média ezzel a játékkal. Aztán a valóban közepes WRC3 meg fog kapni 8-9 pontokat.

TDC Geronimo
Sok oldal csak csatlakozott az értelmetlen lehúzó kampányhoz. Ezért nem foglalkozok sose a reviewekkel.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én tegnap éjjel vittem végig Jake kampányát... bakker, kurva izgalmas volt. Érthetetlenek ezek a vélemények.
Totti5
Iron Brigade ( meta 82% ) most 400 pont ( 1200ról ).

Tower Defense megfûszerezve Mech építõs TPS egyveleggel.

http://www.youtube.com/v/4WbwcNPAe3A&version=3

Macccy
ÁáÁÁÁHh nemár, ne mondogassátok, hogy "HALO4" mert a szemem rászûr ezekre a hozzászólásokra és az elsõ 20 perc videót is csak azért nem néztem meg, mert eltávolították a videót! <#vigyor>