27
Ulead VideoStudio 7.0
  • benguzde
    Sziasztok...
    Valaki tudna nekem segíteni??? 63 éves vagyok, tehát olyan gügyögősen:::)))
    Ulead 10-et használtam sikerrel egy jó darabig a VHS kaziim DVDre átírásához. Most egy jó ideje nem tudom használni a köv. üzenetekat küldi:
    1.Capture Module initialization failed
    2.Cannot preview graph

Köszönöm a próbálkozást!!!

• róka02
    Hello!
    Van ezzel a progival egy kis problémám. Még pedig az hogy , eddig normálisan vette fel videót amit a kameráról szedtem le de most már csak részenként. Aki tud segítsen nekem msn-en : [email protected] aki nem az írja ide nekem a magyarországi forgalmazó telefon illetve e-mail címét .

Előre is Köszönöm!
  • zenoka
    Hali!
    Hogy lehet megcsinalni azt hogy van egy 2 perces video-m abbol 4 perceset szeretnek..szoval lassuljon le de a mozgas folyamatos legyen...tud ilyet interpolalni a program? jah videostudio 9 es valtozat
  • Snecie Smicie
    iken:Ð
  • Vegas
    pörög topikom hudejo
  • Balumann
    Hi!
    Egy nagy problémám van az Ulead Video Studio 8, és 9 is ezt csinálja
    Eddig normálisan működött, aztán egy kodeket telepítettem fel mert gond volt az Avi videók lejátszásával. Aztán elakartam indítani az uleadot, mind2-t, és alkalmazás hibát írt ki.
    Letöröltem minden kodeket, media playert, és felraktam az egyiket. Újratettem az Uleadot is. A programok beindultak, berakok egy videót, lejátsza. Berakok 2-t, ok, lejátszás, jónak indul, majd elkezd szaggatni, aztán újraindul a gép. (a 8, és a 9 is). Próbáltam többször más kodekeket felrakni, nem lett jó. Előtte teljesen jól mentek. Aki tud segíteni, plz
  • Rehctaw
    Hi.

Az ok amiért ide - és még pár hasonló topicba - írok, nem más mint: minél több személynek a tudomására kívánom hozni a nemrégóta űzött tevékenységem közben felmerülő hátráltató tényezőket. Ezáltal megnövelve az esélyeimet arra, hogy választ kapjak kérdéseimre és megoldódjanak a felmerült incidensek. Tehát ne kövezzen meg senki a tevékenységem folytatásáért (amiért hirdetem az ügyemet)!

A téma: PC játékokból videórögzítés és annak editálása.
    Aki úgyérzi tud segítséggel szolgálni, jöjjön ide.

Vagy keressen rá a (játékfórum) "Vidórögzítés és Editálás" című topicra.

-Rehctaw
  • paksi
    ez erdekelne engem is
  • colgi
    Üdv mindenkinek.
    HA DV kameráról digizek, megtduom azt valahogyan csinálni, hogy a felvételre rákerüljön a rögzítés időpontja ??
  • pasquale
    énis meg az autoroute 2005öt stb.. minden ilyen értékesebb progit "megvettem" az ilkyenért megéri.. :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • alph4
    Tényleg nem igazán lehet ezeket megfizetni, max nagyobb cégek veszik meg. (a CS2-t már én is "megvettem" egy hónapja :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sem került pénzbe - de van aki megveszi
    A legutóbbi "bevásárlás" alkalmával "megvettem" az Adobe Photoshop CS2 (9.0)-t... igaz, még nem próbáltam ki. De az ára külföldön sem emberi...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• pasquale
    hát nekem is.. aki ért hozzá annak megy minden ingyé'... nemigaz?? :D
  • alph4
    Mihez képest? Mondjuk nekem ingye' vo't...
  • IMYke2.0.0.0
    Adobe Premiere 1.5-öt elvből nem írtam - drága.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• Ottto
    Ha te mondod....én még nem próbáltam, de majd megnézem.
    Ki nézi az árakat.....?! ;)
  • alph4
    200ezer FT-os progamban csak van minden, ami csak kellhet
  • Ottto
    Adobe premierre tényleg igen jó, de azt nem tudtam hogy erre is használható.....
  • alph4
    Nem, mert az Adobe Premiere Pro 1.5 mégjobb!!
  • IMYke2.0.0.0
    Rádugod a DV-kamerát a Firewire kártyára, elindítod a Vegas-t és máris tudod importálni a videot.
    Sőt, a Vegas képes vezérelni a DV-kamerát is, hozzá se kell nyúlnod, klikkelgethetsz ezerrel.

Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• Ottto
    Nem foglal annyi helyet...
  • IMYke2.0.0.0
    Sony Vegas a legjobb!

Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• Vegas
    Hát kösz!
    Már rájöttem :)
    akkor a múvi méker jopp?? :O
  • Ottto
    Digitális Kameráról? Win Movie Maker szvsz jobb, mert nem foglal annyi helyet (Egyébként a VS. brutális méreteket tud csinálni leglaábbis a 2.0, én azt használtam)
    Egyébként kell hozzá driver hogy felismerje aztán rákötöd a gépre a kamerát, és ha kiírja hogy ott van, akkor már jó úton vagy. Aztán indítod a programot, adsz neki nevet, kiterjesztést, képméretet etc. aztán azt a képet látod majd a gépeden amit a kamerád lencséjén. Indítsd el a lejátszást a kamerádon, a VS.-n meg nyomd meg a "REC" gombot, ekkor elkezdi venni. Aztán ha végigért, mentsd le és kész. De készülj fel, mert hatalmas méreteket fog ölteni!

Persze ez mind csak akkor ha analóg kameráról vagy digit. kamera szalagjáról akarod a filmet felvinni.
  • Vegas
    heh mert magától nem jön le..:P
  • Cat #2
    rádugod a gépre...

egyébként mi köze a kameráról gépre másolásnak az ulead videostudiohoz? nem sok...
  • Vegas
    Sry hogy új témát nyitottam ezért..de lenne egy két kérdésem ezzel kapcsolatban.
    Most vettem FireWire-t és ezt a progit adták hozzá de fingom sincs hogy kell leszedni a videókat a kameráról meg képeket..
    Valaki egy kis help-t..
    htx