990
-
abonyitomz #30 SZÉÉÉPEK!!! -
#29 "A játékba ugyanakkor belekerülnek olyan csodafegyverek, amiket csak terveztek a harcoló felek, hogy bevetnek a háborúban, de igazából sosem került rá sor. Ilyen pl. a német Maus tank, melyből csupán 2db készült annak idején, vagy a Goliath irányítható akna."
akkor viszont nem szóltam! -
#28 nem akarok ünneprontó lenni,de tudtommal Maus-t nem vetettek be a háborúban,sőt nem is került gyártásra,csak prototípusok voltak belőle ha minden igaz...szóval korhűség szempontból már nem jó a játék!:)
viszont a #24-ben betett linkben a víz tényleg -
#27 -
#26 Újabb exklúzív HCGamer preview, hihetetlen a grafika. DÖBB -
#25 A víz tényleg. :) -
#24 új képek
a második képen eszméletlen jól nézz ki a víz. -
#23 :)) -
#22 nem lenne probléma, ha lenne egy 21" monitorom.
:) -
#21 képségek:
-bots picit nagyok-
-
#20 én meg azt hittem, hogy má tegnap megnézted.
:) -
abonyitomz #19 megnéztem , hát nemtudom , hasonlít a Codename:PAnzers-ra , rombolhatósaág elég jó benne ( halkan jegyzem emg hogy egy faltömb átesett egy kapun és a kapunak semmi baja nem lett...) , JÓ lesz , jó lesz ..... csak egy játszható demót adjanak már ki belőle -
abonyitomz #18 ha egyszerre fognak kijönni akkor két "nagy" konkurencia lesz -
#17 hmmm ...
"The next step in WWII RTS"
"Company of Heroes" nagyobb lépést tesz. -
#16 az 1NSANE :) -
#15 Terep!:DDDDD -
#14 INSAN3
Cross Racing Championship -
#13 A képeken szép élénk színe van a gaménak!
Az is igaz,hogy évente jön ki vagy 5 ilyen második v.h.-s stratégia... -
#12 -
#11 Ismét egy második világháborús Panzers-koppintás, ráadásul házon belüli? Remek. Újabb profitorientált tucatjáték, élvezkedjünk. Még a robbanánis is ugyanaz, mint a Panzersé. Na, meg az a Sturmtiger, uh...
Részemről végeztem a Stormregionnal. -
Thanatos #10 mér baj az? azoknak legalább értelmükis van :) -
neuro #9 3 méterről lövöldöznek egymásra a tankok... elég valószerű játék lesz mondhatom -
#8 Hát ismerek pár autós játékot, de most a nevét nemtudom hirtelen egyiknek sem. De azok tényleg magyarok -
abonyitomz #7 hogyha stratégia vonalon akarnak betörni a külföldi piacra akkor ok , csak NORMÁLIS játék legyen , amugy sztem a Terminatoros FPS az nagyon elvehette a magyaropk kedvét az FPS témától..... RTSbe profik -
#6 Elasto Mania -
#5 A magyarok, csak stratégiát tudnak csinálni???
mondjatok, már olyat is ami nem az -
abonyitomz #4 Stormregion az a S.W.I.N.E-t készítette annak idején ??? -
#3 Hmm hasonlít a soliders-hez. Ha a játékmenete is olyan lesz és lehet netten is játszani akkor csak örűlni fogok neki. -
abonyitomz #2 Stormregion-os srácok ha erre jártok infokat plz!!!!! -
abonyitomz #1 Hazánk fiai új játékon dolgoznak!!! HAJRÁ SRÁCOK!!!
Kép1
Kép2
VIDEO