990
  • Rohamsisak
    Hali! Szerencsére nekem is elindult a játék, de v.miért nem tom a hunpakot alkalmazni, nos, ugye van a két file :hu.pak és a hu-patch.pak, van a főkönyvtárban két ugyanilyen csak en.-kezdőbetűkkel, gondolom ezeket kell felülírni de hiába másolom be a két hu fájlt a főkönyvtárba, akkor sincs semmi és ha kiszedem a en.pak és en-patch.pak fájlt akkor kiírja indításnál hogy hiba mert nem tudja betölteni a menüt, hiába van ott a két hu.pak file. Szóval légyszi valaki magyarázza el hogyan kell! Köszi előre is!
  • Dexantreal
    dettó
  • Serpa
    akkor én nem lennék az?
    ősidők óta IEt használok.
  • Axon
    Civilizált emberek, civilizált böngészőt használnak (pl. Firefox, Opera, stb.)

Látom sokat javult a fogalmazásod és ez dicséretes.
  • Dexantreal
    húúúú, nem direkt csinálom...vagy mégis?...nemtom...

"Az Ön biztonsága érdekében az Internet Explorer letiltotta a fájlok letöltését erről a webhelyről. A beállítások megjelenítéséhez kattintson ide..."

Volt már nektek ilyen?
  • Serpa
    húúúúú

ugye ezt direkt csinálod?

1.1
  • Dexantreal
    itt már néztem,de ha rámentem a zöld letöltésre akkor behozta kis ablakba mégegyszer ugyanezt a szöveget
  • Dexantreal
    mivaaaaaaaannn?? mi nem teccik ember?:S
  • Serpa
    1.1patch

legyél már egy kicsit önállóbb.
  • Axon
    Nálad gusztustalanabb magyarsággal nem sokan írnak ebbe a fórumba.
  • Dexantreal
    nahh beengedeeet gamespyraaaaaaaaaaaaa...mi a legújabb, aktuális patcha géjmhez, vagy még nincs és az1.0 a nyerő?:S Ha van új, akkor navigáljatok el pls.....:S
  • Dexantreal
    Nahh, ez a Rush for Berlin nem semmi, le a kalappal a készítők előtt. Nagyon yol megcsinálta ezt a magyar scapat. Orosz kampányba vok és most volt Szebasztopol asszem, vagymi:S..és hát tök yo az egész. Már várom a német kampányt. Aki meg akar ípé alapján multizni, az szóljooooon!!
  • Dexantreal
    Valaki multi ípével?:S
  • Carlos
    Guild Wars
  • grebber
    Átlagos stratégia számomra semmi extra!
  • Dexantreal
    yolvanna...honnan tudjam én?:P
  • Serpa
    talán guild war ...
  • Dexantreal
    np...de mi az a GW?
  • Carlos
    Most GW-zem. Sorry.
  • Dexantreal
    lapján=alapján...szal tod..bepötyögöd az ípét,ahova csatlakozol és hajrá
  • Dexantreal
    jössz IP lapján multizni? Neked asszem eredetibe van:S
  • Dexantreal
    nemtom:S és szerintem nem volt róla szó még itt a topikban
  • Carlos
    LOL lenne...
  • Rohamsisak
    Lehet hogy marha kérdés és lehet hogy már volt róla szó, de ennél a game-nél nem jön be az a csel hogy a demo exe-ével lehet indítani gond nélkül a teljest, mint pl.: a BIAEIB-nél?
  • Dexantreal
    nahh, mivel újra lett rakva a gépem végre, elkezdtem tolni ismét RfB-t, akkor régen, mikor megvettem, összvissz2napot játszottam vele. Most sokkal jobb a helyzet: nem szaggat, megy simán, de...

Továbbra se enged gamespyra, merhogy a kapcsolat megszakadt, vagy nincs internet kapcsolat...mittomén,vmi ilyesmi:S...szal akar vki IP alapján egyet ellenem játszani a napokban? Nekem eredetibe van meg
  • spatrik
    itt egy lista az összes használható lemezről!!!http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediadvdridsearch=RICOHJPNW11%20
  • Rohamsisak
    Hol? Magyarul az melyik menüpont?
  • Rusy
    ricoh milyen lemez?
    és az íróból megy?
  • doki79
    Hello mindenkinek!!
    Elindul a játék!!! (sikerult ricoh lemezt szereznem )
    a 420-as hozzászólás alapján.
    Nekem ND-4551 íróm van.

köszi mindenkinek, aki segített.
  • Rusy
    szerintem nincs foprmázva, azt az erease full menüpont alqatt kell az alcoholban, amúgy ez dvdíróból megy vagy olvasó kell neki?
  • Rohamsisak
    Légyszi valaki segítsen abban hogy amikor az alcohollal a képrögzítés varázslót elindítom , mindent beállítok, rákattintok arra hogy INDÍTÁS ezek után bejön egy ablak ott kiírja hogy a folytatáshoz helyezzen be egy üres lemezt, betszem a lemezt de semmit nem csinál, hiába teszem be előtte vagy utána tökmindegy, akkorse, pedig felismeri, kiírja a nevét az ablakban, de nem tűnik el az ablak! Légyszi segítsen valaki! Köszi!
  • Serpa
    na és neked hogy teccik?
  • Rusy
    ja és csak az RW jó? +-RW?
  • Rusy
    Milyen íród van?
  • Axon
    Köszönet annak aki megosztotta velünk, bárki is legyen az!
  • elite
    Szervezhetnénk egyik este egy multiplayer partit. Direkt IP címmel...
  • grebber
    Tökéletesen megy igen!

Szivesen bár nem az enyém az érdem.
  • zoltang
    Működik.

Grebber: Köszi.
  • elite
    És működik?
  • grebber
    Nos ismét megnyilvánult az a tény, hogy léteznek RENDES SEGÍTŐKÉSZ emberek a földön.

Megkaptam a magyar nyelvi fájlt és megosztom veletek.

RfB HUN pak

Eutpn is köszön akitől kaptam!!